Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln'ün iki golü Fenerbahçe taraftarını adeta hipnoz etti. Yıllardır bu kadar temiz topa vuran, kendinden emin bir oyuncu göremedi Fenerbahçeliler.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lincoln'ün iki golü Fenerbahçe taraftarını adeta hipnoz etti. Yıllardır bu kadar temiz topa vuran, kendinden emin bir oyuncu göremedi Fenerbahçeliler. Elbette bir maçla her şey belli olmaz, başarı tekrarlanandır ama Lincoln insanlara ümit veriyor. Emre Mor, bazı noktalarda basit oynamayı öğrense muhtemelen doğaüstü yeteneğiyle bu sene isminden sıkça söz ettirir. Tek problemi basit oynaması gereken yerde topun şehvetine kapılması. Ferdi geçen seneki performansından uzakta, muhtemelen Jesus onu sol bek oynatmayacaktır. Willian Arao'nun sahada basmadık yer bırakmaması takdire şayandı. Ayrıca Arao'nun oyun görüşü Fenerbahçe için çok ekstra olacaktır.

EFSANE GERİ Mİ DÖNÜYOR

Fenerbahçe efsanesi, ülkede futbol oynandı oynanalı kulaktan kulağa aktarılan büyük bir mirastır. Fenerbahçe, hakimdir, şaşalıdır, şöhretlidir, gıpta edilendir. Bu yüzdendir ki Fenerbahçeliler hakim oyuna inanırlar, şaşalı galibiyetlere bayılırlar...

Fenerbahçe - Slovacko maçı genel bir sezonu tahmin etmek için kıstas alınacak bir maç olmasa da Fenerbahçe gol yollarında farklı enstrümanlar geliştirme potansiyeli çok çok yüksek bir takım haline gelebilir. Duran toplar, ceza sahası içi-dışı, hava topları... Kısacası futbolun tüm senaryolarında gol bulabilen bir takım. Fenerbahçe böyle bir takım olursa - ki Jesus da bunu istiyor - işte o zaman Fenerbahçe seviye atlar, özlediği eski hegemonyasına tekrar kavuşur.

Son söz olarak, Fenerbahçe'nin bir hocası var ve Fenerbahçe kulübü "oyuncu değiştirmesi için" bu hocaya para ödüyor. Tribünler bilmeden Arda gibi genç bir yıldızı fitne ateşinin ortasına sürüyor. Tribünlerin "Arda Arda" diye bağırması zaman içinde Arda'ya zarar verebilir. Kaş yaparken göz çıkarmanın lüzumu yok. Zira kaşı da gözü de yapacak bir hocamız var.