Siyonizm bitti mi?


Yaşayanlar birçok şey gördü ve daha başka görecekleri de var. İsrail, emirlerine baş eğmeyen Filistinlilerin, nice mazlum insanların ve kuklalığı kabul etmemiş tek ABD başkanı olan John Kennedy’nin resmî katilidir.
Mossad ajanları bu aykırı başkanı, o sıralarda Sicilya’dan henüz ABD’ye sirayet etmiş mafyanın metodlarıyla elim bir suikast sonucu öldürmüşlerdi.
Öyle sanıyorum ki, ABD’de giderek güçlenen İslâmi hareketler, siyah derili psikozundan kurtulup kendilerini ABD kamuoyuna güzel takdim eder, siyonizm tehlikesine dikkat çekebilirlerse bu sadece ABD’de yaşayan kendileri için değil tüm dünya için de fevkalade hayırlı olacaktır.
ABD potansiyelini siyonizm aleyhine, İslâm lehine kullanmak pekâla mümkün.
Körfez savaşında Irak’ın Scud füzeleriyle yaşadığı korkuyu, İran’ın nükleer silahlarıyla yeniden yaşamak ihtimali siyon kurmaylarını harekete geçirmişti.
Evvelemirde Arz-ı Mev’ud (muharref Tevrat’la Yahudilere vadedilmiş saydıkları topraklar) coğrafyasında güçlü tek bir İslâm ülkesi bulunmasını istemeyen terör devleti İsrail, ipi elinde olan ABD dayısını devreye sokarak canlanma temayülündeki İran’ı da Irak gibi sindirmeliydi. Ambargolar, tehditler peş peşe geldi...
Şu sıralarda yalnızca mukaddes Mescid-i Aksâ’nın değil, tüm İslâm Coğrafyasının altını oymaktadır Terrorist Government İsrael.
Allah’ın (c.c) Kur’ân’da lâ’netlediği tek kavim olarak işaret buyurduğu mel’ûn “Beni İsrail”i (İsrailoğullarını) ve marifetlerini teşhire devam edilmelidir. Kur’ân bu nankör ve peygamber katili kavmin fesadına dikkat çekmekte, gelecek tarihlerde de fitne ve fesadlarına devam edeceklerini işaretlemektedir.
Ordusu bile fuhşa boğulmuş bu kavim artık Musâ’nın (a.s) ümmeti de, Yakup’un (a.s) çocukları da değildir..
«Biz, Kitap’ta Beniisrail’e “Siz yeryüzünde muahakkak iki kez bozgun (fitne, fesat) vücuda getireceksiniz ve muhakkak büyük (azgınlık derecesinde) bir kibire kapılacaksınız” dedik.» (İsrâ, 4)
“Andolsun ki biz, İsrailoğullarının kesin sözlerini almış da onlara resûller göndermiştik. Ne zaman bir resûl onlara nefislerinin hoşlanmadığı birşeyi getirdiyse bir kısmını yalanladılar, bir kısmını da öldürdüler.” (Mâide, 70)
“İsrailoğullarının küfre sapanları, Dâvud’un ve Meryem oğlu İsa’nın diliyle lâ’netlendiler. Bu onların isyan etmeleri ve sınır tanımaz duruma düşmeleri yüzündendi.” (Mâide,78)
“Rabbin, o İsrailoğulları arasında hükmünü verip gereğini yapacaktır. Azîz’dir, Alîm’dir O.” (Neml, 78)
Siyonizm dünyanın başındaki en büyük tehlikedir. Herkes yerini, konumunu, hizmetini bu menhus tehlikeyi düşünerek belirlesin...
Allah (c.c) Ümmet-i Muhammed’i zamane Beni İsrail’in şerrinden muhafaza buyursun. Siyon tehlikesi bilinmeden yapılacak tüm hizmetler akamete, inkıtaya, hezimete uğramaya mahkûmdur.
Bu mühim gerçeğin altını bir kez daha çizelim istedik. Bıkmadan usanmadan milletimizi ve İslâm dünyasını bekleyen tehlikeleri anlatmak zorundayız, anlatacağız da.
Herzaman ifade etmeye çalışıyoruz; tarih tekerrürden ibarettir. Lâkin merhum Akif’in deyişi ve vezniyle “hiç ibret alınsaydı tekerrür mü ederdi?”