Siyasette FETÖ’cü yok imiş

17-25 Aralık darbe girişimini hepimiz hatırlıyoruz. Öyleyse bu tarihi milat olarak kabul edelim. 17-25 Aralık’tan sonra siyasilerden Pensilvanya’ya giden olmadı mı? FETÖ’nün elini öpen olmadı mı? ’’Hizmet hizmet‘’ diye bağıranlar yok muydu? Bakkal, kasap, öğretmen, asker ve emniyet mensubu fark etmeksizin her yerde var olan "FETÖ" siyasette yok muydu?

****

Herkesin kafası karışık. ‘’FETÖ’nün siyasi ayağı nerede acaba ?’' diye soran binler var. TV’leri açan millet analistlerden her gün bu hain örgütün ne kadar sinsi ve güçlü olduğunu duyuyor. Kendi vergileriyle alınan top tüfeğin kendisine nasıl çevrildiğini ve kullanıldığını görüyor. Binlerce sinsi plan, binlerce hain görüyor. Şimdiye kadar FETÖ’nün siyasi ayağı ile ilgili kaç tane tutuklama gördüler?

****

15 Temmuz darbe girişimi gerçekleşseydi, Başbakan ve Cumhurbaşkanı kim olacaktı?

Cevap yok.

Siyasi yapıları nerede?

Cevap yok.

Siyasette 17-25 Aralık’tan sonra kaç vekil FETÖ ile bağını devam ettirdi?

Cevap yok.

Siyasi partilerin kademelerinde FETÖ’cü kimse yok muydu?

Yine cevap yok.

Umarım hiçbir siyasetçimizin FETÖ ile ilişkisi yoktur. Temennimiz bu…

(Not: Bu paragrafta söylediklerimiz olması durumundadır. )

****

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çatı davası sırasında Mahkeme Başkanı Oğuz Dik’in bir sanığa , “NATO değil, o değil bu değil, biz mi yaptık bu darbeyi?” dediğini hatırlıyoruzdur. FETÖ’nün siyasi ayağı meselesi de tam buna döndü. Ergenekon ve Balyoz davalarının nasıl sulandığını herkes hatırlar. FETÖ davasında da darbe girişiminin siyasi kanadı erkenden ortaya çıkartılmazsa korkarım aynı Ergenekon ve Balyoz davası gibi bu davada yarın sulanacak şayet bugün sulanmazsa.