Sina Katliamı neyin habercisi?

Sina (Yarımadası), Güneybatı Asya'yı, Kuzeydoğu Afrika'ya bağlayan; Süveyş ile Akabe Körfezi arasında, Kızıldeniz kuzeyindeki yarımada. Yaklaşık 61.000 km²..

Güneyi dağlık ve kuzeyin üçte ikisi «Sina Çölü»dür. Hani şu Yavuz Sultan Selim Han’ımızın, ordusu ile 13 günde geçtiği büyük çöl..

* * *

İsrail’in «Sina planını» iyi anlamak gerek…

1) 1948’de kurulan İsrail, 1956 yılında Sina’yı işgal etti..

2) 1967’deki Arap - İsrail savaşı yenilgisinden, işgalin bittiği 1978 Camp David’e uzanan dönem, Arap Milliyetçiliği’nin tasfiyesi, Ortadoğu’da ABD hâkimiyeti ve Filistin dâvasının çöküş yıllarıdır..

3) Kahrolası Arap Baharı ile Hüsnü Mübarek dönemi bitti, Mursi Cumhurbaşkanı seçildi ama Sisi (askerî) darbesiyle devrildi..

4) Durumu fırsat bilen ve esasen Mısır güçleriyle 2011’den buyana çatışan 'cihatçı' iri grup, Sina’daki Ensar Beyt el-Makdis’ti.. Bunlar 2014'te terör örgütü DAEŞ'e (IŞİD'e) biat ettiklerini açıkladılar..

6) Sonra isimlerini “Sina Vilayeti” olarak değiştirdiler..

7) Temmuz 2016’da Mısır ordusu, “Sina Vilayeti”ne Refah’ta hava harekâtı düzenledi, terörist olmayanlarla birlikte 46 kişi öldü.

* Sonuç olarak..

* İşgalci İsrail, Filistin topraklarında resmiyet, meşruiyet kazandı…

* Terörist ve siyonist İsrail, Kudüs'ü yahudileştirme fırsatı buldu..

* ABD eliyle İsrail, batı sınırlarını güvene aldı.

* İlk kez bir Arap ülkesi (Mısır), İsrail'i resmen tanıdı.

* Araplar SSCB'ye (Rusya’ya) Mısır, ABD'ye yakınlaştı.. ABD’nin İsrail lobisi Mısır'a para desteği de sağladı, halen de sağlıyor!..

Hâsıl-ı kelâm, Ortadoğu'da barış sağlanamadı. Mısır, İsrailleşti. İsrail, Golan Tepeleri'nden vazgeçmedi. Kudüs'ü başkent ilân etti.

Zaten SİNA YARIMADASI meselesinin can damarı Filistin’e yerleşen İsraildir. Bu terör devletinin Filistin zulmü ise, artarak sürmekte..

* * *

Yahudi tarihinde (Kur’ân’da da geçer) Yahudilerin Mısır'dan çıktıkları bildirilir. Mısır zaten (yönetimiyle) ellerinde. Şimdi Sina’yı istiyorlar!.

Mısır, İslâm’ın büyük devleterine kadar, Roma İmparatorluğu'nun halefi Bizans’ın elinde idi. 16. yüzyılda Osmanlı’nın vilayeti oldu..

Sina yüzyıllar boyunca, kuzey sahili, Mısır ve Filistin arasındaki ana ticaret yoluydu. Camp David ile İsrail burayı gûya terketmişti.

Oysa bu bir kandırmaca idi. Terörist İsrail’in hedefleri öyle kolay değişmez. Kudüs merkezli İsrail için siyonistler dünyayı bile yakarlar!

İki defa lâ’netlenmiş İsrailoğulları’nın gerçek (tahrif edilmemiş) Tevrat’a göre Filistin’e yerleşmeleri (devlet kurmaları) yasaklanmıştı.

Azınlıktaki Neturei Karta yahudileri de İsrail’i bu yüzden büyük günah, hattâ Tanrıya isyan sayar..

Muhterem okurlarım, Sina Katliamı dahil her kötülükte İsrail parmağı var. Melhame-i Kübra’yı da başlatacak, fakat sonunda saklanacak Gargat ağacı (ardı hariç) yer bulamayacak, kahırla yok olacaklardır.

#harbiden: Sina Katliamı neyi mi haber veriyor? Doların yükselişi neyi haber veriyorsa onu.. Yani 3. Dünya Savaşı’nı!.

(Hayret…Bu yazımızda yirmiye yakın İSRAIL geçmiş…) 26.11.2017