Şeytan sembolü 666 sayısı ve Washington anıtı

Malumunuz İlluminati isimli dünyaca ünlü karanlık cemiyeti Türkiye'de ilk defa kitap olarak biz kaleme almıştık ve Türkiye'de ilk İlluminati hakkında kitap yazan biri olarak konu hakkında bir çok araştırma yapmıştım.

Tabi kitabın içerisinde bir çok iddia komplo teorisi derecesinde olabilir bunu kabul edebiliriz. Yine katıldığımız pek çok televizyon programında anlattıklarımız da iddiadır.

Ancak şu var ki bu iddiaların hepsi mutlaka fiziksel, görsel veya işitsel bir temele dayandığı için delilli bir iddia halini almıştır.

Hemen burada belirtmeliyim ki maalesef ülkemizde ve dünya da İlluminati meselesi öylesine abartıldı ve sulandırıldı ki onlarında istediği tam olarak buydu zaten. Bunun nedenini ise yazmış olduğumuz "İlluminati - Karanlığın ve Aydınlığın savaşı" isimli kitapta anlatmıştık, ayrıntılı bilgi için kitabımıza bakmanızı tavsiye ederiz.

Bu iddialardan bir tanesi de Washington Anıtı olarak bilinen dünyanın en yüksek dikilitaşının yükseklik ve taban genişlik ölçülerinin Şeytan'ın sembolü olan "666" sayısını verdiği iddiasıdır.

Washington Anıtı, ülkenin kurucusu olan Gegorge Washington anısına yapılmış bir anıttır ve uzunluğu 169,35 metredir. ABD'nin Washington DC isimli bölgesinde yer almaktadır.

Bu anıt 1840'lı yıllarda Robert Mills adında Mason locasına kayıtlı bir mimar tarafından özel olarak tasarlanmıştır ve Mısır obeliksi örnek alınarak yapılmıştır ve hatta Robert Mills bu yapı için "Mısır Tanrılarına hediyem" demiştir.

Dünya üzerindeki en büyük yapı o dönemde Köln katedrali idi ve anıt yapıldığında en büyük yapı Washington anıtı oldu. Ancak 1889'da Eyfel Kulesi yapılınca en büyük yapı ünvanını Eyfel kulesi aldı.

Anıt üzerinde ABD'nin dünya devletleri ile dostluklarını simgelesin diye 193 devletten hatıra yazılar, beyitler alındı ve yapının iç duvarlarına yerleştirildi. Hatıra olarak katkıda bulunanlardan bir tanesi de Osmanlı Devleti idi.

ABD ile Osmanlı devletinin dostluğunu simgelemesi için Sultan Abdulmecid'in tuğrası ile Hattat Kazasker Mustafa İzzet Efendinin yazısı ile Ziver Paşa'nın bir beyiti bulunur.

Washington anıtı İlluminat bir simgedir ve dünya da ki obeliks yani dikilitaşlar içerisinde en önemlisidir ve şeytanı sembolize eder.

İlluminatlar kendi soylarını Mısır'a dayandırır ve anıtı yapan Robert Mills'de önemli bir İlluminat üyesidir. Yine bir çok televizyon programımızda bu konuya değinmiş ve Kabe'de şeytan taşlama yerinde Obeliksi taşlayan müslümanların bu faaliyetine son verip oradaki obeliksi kaldırıp yerine alalade bir taş koyduran zihniyeti de deşifre etmiştik.

Obeliksler Şeytan'ı sembolize eder doğrudur!

Washington Anıtı'da en büyük yapılardan bir tanesidir ve Tanrı'ya ulaşmaya çalışan Firavun'un yapıtı olan Babil Kulesi ile özdeşleştirilir.

Obiliksler aslında İslam'da Cami, diğer dinlerde ise Kilise, Katedral gibi ibadet edilen yapıların karşıtlığı olarak inşa edilmiştir. Cami'nin minaresi, Kilise'nin çan kulesine karşılık yapılan bu yapının hikayesini Kur'an'da Kasas suresinde öğrenebiliyoruz. Yine Tevrat'ta da anlatılan Babil kulesi özetle şeytanı temsil eden bir yapıdır.

Washington Anıtı'nın ölçüleri ise gerçekten hayret vericidir. Daha önce 666 sayısının şeytanı temsil ettiğini söylemiştik. Peki 666 sayısı ile acaba Washington Anıtı'nın bir ilgisi var mıydı?

Evet var!

Washington anıtı 169,35 metre yükseklikte bir yapı. ABD'de ise metre değil feet cinsinden ölçü birimi kullanılıyor.

Bu Şeytan sembolü yapının yüksekliği ise 555 feet ve temel çapı ise 111 feet olarak hesaplanabiliyor. Bu rakamları tekrar birbiri ile topladığımızda ise çok ilginç bir rakam karşımıza çıkıyor;

555+111 : 666

Ve yine belirtmek gerekir ki İlluminati'nin sembolü Deccal'i temsil ile tek göz ve piramittir. Bu tek gözü her yerde görebiliriz. Yine 1 Doların üzerinde de simgelenen piramitsel yapının üzerindeki tek göz bulunan kısım piramitten ayrı durur ki bu da "Tek Dünya İmparatorluğu" ideolojisinin tamamlanmadığını gösterir.

Washington Heykeli'nin ünlü Babhomet duru ile aynı pozu vermiş olmasına hiç girmiyorum bile. O kadar çok detay var ki asla rastlantı olarak kabul edemeyeceğimiz durumdadır.

Washington DC'de bulunan Washington Anıtı üzerindeki bölümde (resimde görüldüğü üzere) Mısır piramitlerini ve 1 doların üzerindeki tamamlanmamış piramiti temsilen ayrı bir piramit katı vardır.

Şeytan dünya üzerinde bir çok yere kendi simgesini kendine hizmet edenler tarafından bir şekilde yerleştiriyor. Bizim yapmamız gereken en önemli çalışma ise farkındalığımızı artırmaktır. Zira farkındalığımız arttığında onları daha iyi tanıyabileceğiz.

Sevgi ve barış ile...