Seçilen güzeli de veto edebilirler mi?

Feministleri “dinimin imanımın dışında da baksam” anlayamıyorum...

Feminizm, kadını kollamak, korumak, kadın haklarını ve hürriyetini savunmak değil de başka bir şey mi? Biz mi yanlış biliyoruz?

Bu sualimin sebebi var... Bakınız feminist takım her kadın hadisesine zıplar ama bu tür haberlere bir tepki vermez... Bunlar bir kez olsun genelevlere satılmış bedbaht kadınların haklarını telafuz bile etmezler... “Bu kadınları kurtaralım, kadın para karşılığında cinsel ilişkiye zorlanamaz” falan dediklerini duyan beri gelsin...

Bakın büyük gazetelerin dün manşetten duyurdukları bir haber var... Dünya (kâinat diyenler de var) güzellik (keppazelik) yarışması benzeri bir yarışmayı da Birleşmiş Milletler organize ediyormuş.. Feministler bunu tel’in mi edecekler yoksa alkışlayarak kıvanç mı duyacaklar?

Dünyanın 88 ülkesinden yarışmaya katılan kızlar, 3 Kasım'da Yeryüzü Güzeli seçilmek için MÜCADELE edeceklermiş!. Haber böyle verildiği için aynısını yazdım. Yoksa bu saçma ve mantıksız lafı etmem.. Allah ne kadar güzel yaratmışsa osundur.

Neyin mücadelesi lan? Jüri daha iyi kırıtanı, daha rezil bir mayo ile çıkanı daha fazla puanlıyorsa ki, galiba öyle, o zaman da keppazelikte ileri mücadele olur bu...

Bu yılki teması 'Plastiksiz bir dünya' olarak belirlenen yarışmaya katılacak güzeller (!) bir toplantıyla basına tanıtılmış.. Bu “Miss Earth”de mücadele edecek zavallı kızların merhum Necip Fazıl üstadın deyişiyle, “kefen bezine mahrem” yerlerini fotoğraflayıp kullanacak basın. Tanıtma da bu...

Çevre ve doğal yaşamın korunması ve insani sorunlara dikkat çekmek amacıyla (!)düzenlendiği söylenen keppazeliğin resmî adı “YERYÜZÜ GÜZELİ YARIŞMASI”.

Fakat elbette hayádan nasibi olanlar ve tanımındaki hususları samimi olarak yaşayabilen feministleri de rahatsız etmesi gereken hadise aslında bal gibi de “KEPPAZELİK YARIŞMASI”dır.

Dünyada milyonlarca mâsum insan işkencelerle öldürülür, açlık-kıtlık çekerken Birleşmiş Milletler’in böyle maskaralıklar organize etmesi, buna bütçe ayırması da keppazeliğin bir başka ve çok daha trajikomik boyutudur...

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER insanoğlunun haksız savaşlarla ve sair zulümlerle işkence çekmemesi, aç kalmaması, dünyanın hiçbir yerinde bir insanoğlunun gadre uğramaması için kurulmadı mı?

Yoksa biz yanlış biliyoruz da doğrusu BİRLEŞMİŞ MİLLETLER en seksi kız hangisi konusunda karar verme organı mıdır dünya adına?

Cumhurbaşkanımız sıkça söylediği için aklıma geldi.. Meselâ seçilen güzeli (!) de veto edebilir mi o beş (5) ülke...

Yoksa “dünya 5’ten büyüktür” sözü BM’de prensipte ilke olarak kabul edildi de bu yüzden, yani muhterem cumhurbaşkanımız sayesinde veto edemeyecekler mi?

Şaka tabi... Veto falan etmezler... Çünkü ortada İsrail’in Filistin halkına soykırım şiddetindeki zulmü değil sözkonusu olan.

Arakan Müslümanlarının zulmü de değil masaya getirilen...

Kırım, Özbek, Uygur Müslümanları da değil mesele...

Mısır’da haksız yere idam edilenler ve edilecek olanlar da değil olay...

Suriye’de halkın çektiği, vatanlarından cuda kalışları.. Esed rejiminin biyolojik ve kimyasal silahlar ve bombalarla Müslümanları katletmesi de değil...

Mesele bildiğin baldır bacak meselesi canım.. En seksi ölçülere hangi ülkenin seçip gönderdiği kız sahip?

Kızı veya kızları ormanların, denizin, çiçeklerin, ayıların, geyiklerin fonunda çırılçıplak fotoğraflayacaklar ve bunu da ÇEVREYE DUYARLILIK diye gazlayacakar sana...

Dünya insanları da bu cesur (!) fotoğraflara bakıp “Artık çevreyi kirletmeyeceğiz, bir daha tabiata en küçük bir zarar vermeyeceğiz, yok olması yüzyıllarca dahi mümkün olmayan plastikleri kullanmayacağız, vallahi..” diye yemin edecekler..

Kahrol, yok ol sen Birleşmiş Kefere...