Süper Lig'de zirve karıştı. Trabzonspor 36 yıl sonra bir kez daha çok yaklaştığı şampiyonluk için fırsatları bir bir tepiyor. Bordo-mavili ekip 62 puanla lider Başakşehir'in 4 puan gerisine düştü.

Süper Lig'de zirve karıştı. Trabzonspor 36 yıl sonra bir kez daha çok yaklaştığı şampiyonluk için fırsatları bir bir tepiyor. Bordo-mavili ekip 62 puanla lider Başakşehir'in 4 puan gerisine düştü. Evinde oynadığı Antalyaspor karşılaşmasında 2-2 berabere kalarak sürpriz bir şekilde 2 puan bırakan Fırtına, ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk iddiasını zora soktu.

Okan Buruk yönetimindeki lider Başakşehir, yoluna dolu dizgin devam ediyor. En yakın rakibi Trabzonspor'a 4 puan fark atan İstanbul ekibi, şampiyonluğun en büyük favorisi. Fikstüründe düşme hattında yer alan ekiplerle mücadelesi olsa da, Başakşehir'in bu sene bu kadar yaklaştığı şampiyonluğu bırakacağını düşünmüyorum.

Terim'in öğrencileri Alanya deplasmanında tam 4 gol yedi. Galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Muslera'nın sakatlığı Galatasaray savunmasını çaresiz bırakmış gibi görünüyor. Hücum hattındaki istekli görüntü, savunma hattında pek yok gibi. Sarı-kırmızılılarda önümüzdeki sezonun çalışmalarının hararetli olacağı kesin...