Koronavirüs dünyayı kasıp kavururken, Avrupa'nın göbeğinde de dev maçlar virüsün gölgesinde geçti. Bazı maçların seyircisiz oynanmasına karar verildi. Son şampiyon Liverpool, deplasmanda 1-0 yenildiği İspanya temsilcisi Atletico Madrid'i ağırladı..

Koronavirüs dünyayı kasıp kavururken, Avrupa'nın göbeğinde de dev maçlar virüsün gölgesinde geçti. Bazı maçların seyircisiz oynanmasına karar verildi.

Son şampiyon Liverpool, deplasmanda 1-0 yenildiği İspanya temsilcisi Atletico Madrid'i ağırladı. Premier Lig'de fırtına gibi esen Kırmızılılar, normal süresini 1-0 önde kapattığı dev maçta, rakibine 2-3 yenilerek dev organizasyona veda etti.

Fransa'nın dev kulübü PSG , deplasmanda 2-1 yenildiği Alman temsilcisi Borussia Dortmund'u ağırladı. Koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanan maçta Paris ekibi, 28. dakikada Neymar ve 45+1. dakikada Bernat'ın attığı gollerle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı ve adını çeyrek finale yazdırmasını bildi. Son birkaç yıldır Şampiyonlar Ligi için favori olarak gösterilen PSG, bakalım bu sene kupayı kazanabilecek mi?