Türk Dil Kurumu sözlüğüne göre popüler kültür, “belli bir dönem için geçerli olan, hızlı üretilen ve hızlı tüketilen kültür öğelerinin bütünü” olarak tanımlanmaktadır.

Türk Dil Kurumu sözlüğüne göre popüler kültür, 'belli bir dönem için geçerli olan, hızlı üretilen ve hızlı tüketilen kültür öğelerinin bütünü' olarak tanımlanmaktadır.

Popüler kültürün toplumu etkilediğini bilen emperyalist güçler popüler kültürün toplumsal yansımalarını sömürü aracı olarak kullanmaktadırlar.

Mesela, moda adı altında bir ülkedeki pazarı istediği gibi yönlendirerek sattığı ürünlerle kendilerini zenginleştirip halkı dolayısıyla o devleti borçlandırarak muhtaç hale getirmektedirler.

Bu güçler toplumların maddi varlıklarını sömürmekle yetinmezler; toplumsal duyguları sömürü aracı olarak kullanarak beyinleri de esaret altına alırlar.

Bu durum bizim gibi Müslüman toplumlara inanç bunalımı olarak fatura edilmektedir. Benim için üzerinde durulması gerek hayati derecede önemli husus burasıdır.

Maalesef, gelip geçici olan popüler kültür; kalıcı, telafisi çok zor olan bunalım kültürüne dönüşmüştür. Bu bunalımın en vahim yansıması DEİZM olmuştur. Gençlerimiz popüler kültürün en kalleş tuzağı Deizmle karşı karşıyadır.

Ülkemizde Ateizme göre fazla bilinirliği yokken Yaşar Nuri Öztürk'ün sürekli gündeme getirmesiyle tanınmaya başlayan ve bugün içinden çıkılması güç bir duruma gelen Deizm, tüm dinleri reddeden sapkın bir anlayıştır.

Yaşar Nuri bugünleri yaşarken görebilseydi belki de çok memnun olurdu; ancak, kabirde çok büyük pişmanlık yaşadığına şeksiz şüphesiz inanıyorum.

Yaşar Nuri ölse de bu sapık anlayışı bilinçli olarak hoş göstermeye çalışanlar az olmayıp özellikle de üniversite gençliği arasında yaygın olarak kabul gördüğü gerçeğini acı da olsa kabul etmeliyiz.

İnsanımızı İslam'dan uzaklaştırmak için Ateizmle istedikleri başarıyı sağlayamayan emperyalist güçler Deizmle bu başarıyı tahminimizin çok üstünde elde etmişlerdir.

Deizm, Ateizminden farklı gösterilmeye çalışılsa da aslında bir birinden farkı olmayıp Deizm, Ateizmin giriş kapısıdır.

Deizm inancında peygamber, kitap, cennet, cehennem, melek şeytan, ibadet, günah, sevap gibi kavramların hiç biri yoktur.

Çocuklarımız Deizm, Ateizm ve her türlü inançsızlığın tehdidi altında olup bunların tehdidine karşı koruyamıyoruz. Bu işin şakası olmadığı gibi dönüşünün de çok zor olduğunu hesaba katarak gerekli önlemleri almalıyız.

Ülkemiz insanı dünyevileşmenin yol açtığı körlükten kaynaklı gerçekleri görmekte zorlanıyor. Ben hacıyım, hocayım, dindarım demekle çocuklarımızı Deizm felaketine karşı koruyamayız.

Bugün nice hacının, hocanın çocuğu Deizmin tuzağına düşmüş durumda bir bilseniz! Allah(cc) korusun sizin çocuğunuzda bunlardan birisi olabilir!

Üniversite gençliği popüler kültür aracılığıyla Deizmin etkisi altında kalarak İslam'dan uzaklaşmaktadır. Geçenlerde bir televizyonun gençlerle yaptığı sokak röportajını izledim. İnanın, bu durumun ciddiyetinin farkında biri olmama rağmen bu kadar vahim boyutlara ulaştığını bilmiyordum.

Bir üniversite öğrencisi, 'üniversite öğrencileri arasında Deist olmanın moda olduğunu' söyleyerek acı gerçeği gözler önüne serdi.

-Düşünmek bile içimi acıtıyor ama Deist olmak modaymış!

Şunu açık ve net olarak eğmeden bükmeden ifade ediyorum. Ülke olarak yaşadığımız güvenlik, ekonomik ve diğer sosyal sorunlar bu sorunun yanında zerre miktar sorun sayılmaz!

Yerlerin göklerin yerle bir olması, hayal bile edemeyeceğimiz en büyük felaketler kişi açısından imansızlığın yanında felaketin zerresi bile sayılmaz!

Her Deist Ateistler gibi küfürde olup İslam'a göre ahiretteki makamları ebedi cehennemdir. Bu böyle biline!

-Bütün Müslüman ana babalara yalvararak sesleniyorum!

Özellikle üniversiteye gidenler olmak üzere DEİZM tuzağına düşebilme ihtimali olan çocuklarınıza sahip çıkalım. Çocuklarınızı ebedi cehennemden korumaya çalışınız ve sürekli kontrolünüz altında tutunuz. Çocuklarımızı etkileyen o kadar çok araçları var ki bunların etkisini yok etmek çok çok zor!

Hadi kolaysa çocuklarımızı televizyon, internet ve akıllı telefonlardan uzak tutabiliyorsak tutabilelim. Bir de Deizmi yaymaya iyi göstermeye çalışan fikir yoksunu adamlar var ki bunları dikkate alıp dinlemeyelim!

DEİZM'i anlatan kitap yazmış, kendisini DEİST olarak taktim eden birini Deizmi anlatmak üzere Hulki Cevizoğlu programına davet etmiş; programı sonuna kadar izledim.

İnanın, zırvalamaktan başka hiç bir şey göremedim. Sorulan sorulara doğru dürüst cevap veremiyor; yavalıyor, geveliyor ne dediğini bilmiyor!

Deizm anlatılabilecek bir inanç olmadığı gibi bunların inanç diye bir derdi de yok; amaçları, gençlerin kafalarını bulandırarak İslam'dan uzaklaştırmak!