PKK’nın iç yüzü - 10

PKK AZILI BİR TERÖR ÖRGÜTÜ MÜDÜR?

PKK KALKIŞMA HAREKETİ MİDİR?

PKK KÜRT HALK HAREKETİ MİDİR?

PKK KÜRT MİLLİ MÜCADELE HAREKETİ MİDİR?

PKK GERİLLA SAVAŞI YÜRÜTEN ÖZGÜRLÜK HAREKETİ MİDİR?

Unutulmamalıdır ki teröriste terörist diyemeyen, terörist seviciler ve destekçiler; insanlığını, vicdanını ve aklını yitirmiştir. Terör nedeniyle akan her damla masum kanında ve ülkenin tarihsel ilerleyişindeki gerileme ile karşılaştığı zorluklarında sorumluluk terörist sevicilerin üzerinde olacaktır. Ülkede akan her damla masum kanının sorumluluğu, terörist sevicilerin boynunda iki dünyada keskin bir kılınç gibi sallanacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne tehdit oluşturan, devletin varlığı ve bağımsızlığına, vatanın bütünlüğüne, milletin bölünmezliğine kasteden, halk katili( bebek, çocuk, kadın, yaşlının kanını döken), sivil ve masum soykırımcısı, dinsiz, imansız, allahsız, kitapsız, peygambersiz, namazla ve haşa Allahla dalga geçen, fitne ocağı ve düşman uşağı, şeytandan daha aşağılık, iki ayaklı insansı görünümünde çakal güruhu olan PKK terör örgütü, esfel’i safilin’e gönderilecek, eşek cehennemine sürüleceklerdir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Ülkesi ve Milletiyle bölünmez bir bütün olarak muasır medeniyetler sevisinin üzerine çıkarak, Süper Güç Ülke Türkiye hedefini gerçekleştirmek suretiyle kıyamete kadar yaşayacaktır. Bu ülke dünyada barış, adalet ve insan haklarının yılmaz bekçisi ve teminatı olacaktır. Hiçbir güç, hiçbir mihrak, hiçbir terör örgütü bu köklü Milleti ve Devleti yıkamayacaktır, bunu başaramayacaktır. Çanakkale’de ve Kurtuluş savaşında bu Millet, yedi düvele karşı nasıl zafer kazandı ise, dış destekli bölücü terör örgütüne karşı da muhteşem bir zafer kazanarak aydınlık yürüyüşüne mutemadiyen devam edecektir.

Türkiye’nin; PKK’nın beslendiği, temel bulduğu, gerekçe olarak gösterildiği kimlik sorunu ve kültürel haklar meselesini ÜNİTER yapısı çerçevesinde çözerek ve tanıyarak [Ana dilde yayın, ana dilin öğrenilmesi, ana dilde savunma hakkı (Bunlar sağlandı-2004, 2009, 2013), ana dilde eğitim hakkı (İlkokuldan sonra, ortaokul ve liselerde, Türkçe, Sosyal Bilimler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri hariç Türkçe haricinde farklı dil ve lehçelerde anadilde eğitim hakkı tanınabilir)], terör örgütünü bir daha ortaya çıkmamak üzere kökünden sökme zorunluluğu vardır.

Kutlu aydınlık yürüyüşünü bu Ülke; Türkiye’de, Ortadoğu’da ve dünyada din, dil, ırk, mezhep, siyasi görüş ve felsefe ayrımı gözetmeksizin insan hakları ve kültürel haklar bağlamında eşit yurttaşlık ve denk dünya bireyi temelinde sürdürmelidir. Tüm farklılıklar teyid edilerek birlikte, barış içinde kardeşçe yürüyerek yola devam edilmelidir.

İslam dünyasında da bu Millet-Devlet, her türlü dil, ırk, mezhep, siyasi görüş ve felsefe ayrımı gözetmeksizin eşit birey, değerli Müslüman bilinci ve temelinde; dünyadaki tüm Müslümanların bir, bütün ve tek olduğu politikasını, bıkmadan, üşenmeden ve vazgeçmeden, yürütmeli ve işlemelidir. Türkiye’de Türkiye vatandaşlığı, Ortadoğu’da Ortadoğu vatandaşlığı, İslam dünyasında Eşit ve Tek Müslüman, dünyada ise eşit dünya bireyi felsefesini yürütmelidir.

KAYNAKÇA:

1-Hiram ABBAS, “Bay Pipo”.

2 – Basından, (Star Gazetesi, Sabah Gazetesi, Yeni Akit Gazetesi, Ülke TV).