1995 yılında Belçika’nın bir kasabasında kaybolan kız çocuklarıyla ilgili yapılan soruşturma, olayda Amerika’nın önemli kişilerinin adının geçmesiyle farklı ve iğrenç bir boyut kazanmış durumda.

1995 yılında Belçika’nın bir kasabasında kaybolan kız çocuklarıyla ilgili yapılan soruşturma, olayda Amerika’nın önemli kişilerinin adının geçmesiyle farklı ve iğrenç bir boyut kazanmış durumda.


İddialara göre Amerika’nın önemli isimleri pizza siparişi süsü verilmiş yazışmalarla Comet Ping Pong adındaki pizzacıda düzenlenen “pedofili” organizasyonuna katılıyorlar. Burada çocuk istismarından tutun da çocuklara işkence ve tecavüze varan iğrençliklerin sergilendiği söyleniyor. Organizasyona katılanlardan bazılarının ise sırf bu iğrençlikleri seyretmekten hoşlandıkları iddialar arasında.


Çocuk ticareti yoluyla başta uzak doğu olmak üzere dünyanın birçok yerinden kaçırılan çocukların bu tür iğrençliklerde kullanıldıkları söyleniyor. İnsanın aklına orta doğudaki savaşlardan dolayı göçe eden ailelerin çocuklarından kaybolanların da bu yollarla satılıp satılmadığı takılıyor.


Bilmem hatırlar mısınız? İlluminati hakkında yazdığım daha önceki yazılarımda ortaçağda kurulan Tapınak Şövalyeleri oluşumunun da buna benzer ayinler düzenlediği ve bu yüzden aforoz edilerek yer altına gizlenmek zorunda kaldığını yazmıştım. İşte bu örgüt bu gün başka başka adlarla varlığını sürdürüyor ve birçok zengin, önemli politikacı ve nüfuzlu kişi bu örgütlere ya kan bağıyla ya da sonradan mensup durumda. Hatta öyle ki zenginliklerini ve mevkilerini bu örgütlere muhtaç olduklarını söylemek abartı olmaz.


Daha önce de bu tür iğrençliklerin varlığına dair birçok söylenti vardı zaten. Eski çağların şeytana tapınma biçimlerinin bu çağa taşınması olarak görebileceğimiz bu tür iğrenç ayinler, bağlılarının ilah olarak kabul ettikleri şeytana, sunmak zorunda oldukları bir tür bağlılık ritüeli.


Özellikle belirli okullardan mezun olan yüksek kariyerli kişiler, eskiden beri zenginliği elinde bulunduran aileler, bunların politikada desteklediği kişiler, bazı ses ve sinema sanatçıları, bazı ünlü sporcular bu tür oluşumların içinden gelmiş insanlar.


Örneğin dünyaca ünlü çocuk eğlence şirketi Disney’in pedofil öğeler barındıran birçok çalışması olduğu yıllardır dile getirilen bir gerçek. Küçük yaştaki çocuk karakterlerin cinsel obje olarak sunulması özellikle Disney’in ilk yıllarında oldukça çok yaygındır.


Ne kadar doğrudur bilinmez ama bu iğrençlikler ile ilgili iddialar Clinton ve Obama ailelerini de merkezine almış durumda. Sızdırılan yazışmalarda Clinton’un kampanya danışmanının ticaret ve yüksek bürokrasi çevresinden kimselerle Comet Ping Pong’daki organizasyon hakkında yazışmaları ortaya çıktı. Obama’nın ise geçmişte bu pizzacıya bağışta bulunduğu ve düzenlenecek bir parti için Obama’nın Chicago’dan Washington’a 65 bin dolarlık pizza sipariş ettiği iddia ediliyor. Dahası Georges Soros’un da bu pizzacıyla maddi ilişkisinin olduğu söyleniyor.

Bakalım bu skandalın sonu nereye varacak ya da bir yere varacak mı?

Geçmişte bu tür iğrençlikleri yapanlar ortaçağ Avrupa’sını yönetiyorlardı, şimdi ise dünyayı yönetiyorlar. Böyle şeytani varlıkların dünyaya barış ve adalet getirmeleri elbette beklenemez.

Dünyada barış ve adaleti tesis etmek şeytana değil Hakk’a tapanların hakkıdır ve muhakkak öyle olacaktır.