Dünya Sağlık Örgütü (WHO), BM çatısı altında 1948 yılında kuruldu. Merkezi Cenevre'de bulunan ve 150 ülkede faaliyet gösteriyor binlerce çalışana istihdam sağlıyor.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), BM çatısı altında 1948 yılında kuruldu. Merkezi Cenevre'de bulunan ve 150 ülkede faaliyet gösteriyor binlerce çalışana istihdam sağlıyor.

Örgütün başkanı Etiyopyalı Tedros Adhanom Ghebreyesus 2017 yılında seçildi. DSÖ tarihinde ilk kez bir Afrika'lı Başkan oldu.

DSÖ'nün faaliyetleri;

Dünyadaki tüm insanları kapsayacak genel sağlık sigortası için çalışmalar yapmak

Acil durumlarda önleyici protokollerle harekete geçmek/geçirmek

Sağlıklı yaşam konusunda herkesi bilgilendirmek

Ülkerden aldığı aidatlarla bütçesini oluşturan DSÖ'nün 2020-2021 bütçesi 4.85 milyar dolar oldu. Peki Bill Gates ve Melinda Gates vakfı (BGMG)'nın bütçesi ne kadar? Sadece Warren BUFFET'in Bill Gates vakfına verdiği para 30 Milyar Dolar! Ayrıca BGMG Vakfı DSÖ'nün en büyük bağışcısı, öte yandan Bill Gates Tedros Adhanom ile yakın ilişkiler içinde, DSÖ Başkanı Etiyopya Sağlık Bakanı iken BGMG Vakfı ile yakın ilişkiler içindeydi.

Şimdi bazı soruları sormak lazım?

Bill Gates ve eşi sağlıklı, doktor ya da sağlık şirketi sahibi olmadığı halde neden Afrika'da aşı programını ısrarla uyguluyor? Çocuk felçi konusunda ve Afrika'daki insan dışkısının geri kazanımı konusunda neden dev yatırımlar yapıyor? Bunu bir yere kadar anladık diyelim, Tedros Adhanom neden doktor değildir? Peki kimdir, bir radikai siyasetçi, peki hangi partilerin siyasetçisi? Ve üyesi Tedros Adhanom'um iki siyasi partisi, Etiyopya Marksist ve Leninist Tigray Halk Kurtuluş Cephesi ile Etiyopya Devrimci Demokratik Halk Cephesi, yani temelinde komünizm var ve maalesef suçları da var.

Kendisi Çin'de Virüs başladığında, kale almadı ve tatile gitti ve ondan aktif çalışmalar beklenirken şöyle bir tweet attı; 'Uluslar arasında dayanışma, sağlık çalışanları arasında dayanışma, hepimiz arasındaki dayanışma COVID19 salgınını durdurmanın tek yolu bu' dedi. Yani DSÖ Başkanı bu süreçte hiç bir şey yapmadı ve yayılmasında suskunluğu ile destek oldu. Trump'ta bunu gördü ve sen bizi uyarmadın diyerek, artık DSÖ için ödeme yapmayacağını belirtti. Şimdi başka bir döneme giriliyor. Belki bu işin sonunda Çin'e bazı cezalarda kesilebilir. Bu arada Türkiye'de Tarım ve Orman Bakanlığı BGMG vakfı ile ortak çalışmalar yürütüyor.

Şimdi arada kaçırdığımız bir şey daha oldu. 2018 yılında 'Dijital Oyun Bağımlılığı'nı bağımlılık çeşidi olarak duyuran DSÖ, 2 nisan 2020'de yaptığı açıklamada Karantina günlerinde çocuklar dijital oyun oynasın diye açıklama yaptı. Dünya Sağlık Örgütü, 2019 yılında video oyun bağımlılığını ruhsal sağlık bozukluğu olarak tanımlamıştı.

DSÖ'nün Uluslararası Hastalıkları Sınıflandırma Birimi (ICD), dijital ve video oyun bağımlılığını "sürekli veya tekrarlayan oyun davranışı modeli" olarak literatüre eklemişti. 2018 yılında bu bağımlılığı belirlemek için zaten geç kalınmıştı. Öte yandan hala DSÖ Bünyesinde 'Sosyal Medya Bağımlılığı' diye bir bağımlılık tanımı yok, yani iş işten geçtikten sonra DSÖ Devreye giriyor.

APA( Amerikan Pediatri Derneği) ve DSÖ dünyadaki sağlığı yönlendiriyor APA, çocukların 2 yaşına kadar teknolojiyle tanıştırılmaması gerektiğini söylüyor, yani bir anlamda 2 üstü kullanımı legalleştiriyor, oysa sosyal medya kullanma evrensel yaşı 13'tür, DSÖ'de corona'yı bahane ederek dijital oyun ve video bağımlılığını meşrulaştırıyor.

DSÖ aslında Corona'yı pandemi ilan etmedi, panikdemi ilan etti, tüm dünyada panikleyen insanlar, APA kucağına itildi. APA ise piskolojik hastalık eşiğini çok çok düşürdü, 2 ısmarlanmış bilimsel makale ile günümüzde hemen herkesi piskolojik olarak hasta ilan edebilirler, depresyon için 2 hafta üzüntülü olmanız yeterli, yani düşünün eşini, çocuğunu sevdiğini kaybeden birinin 2 hafta değil 2 ay bile üzüntülü olması normal değil mi? Dünyada piskolojik hastalıklar ve hap kullanımı artıyor, hapların 1. Yan etkisi cinsiyeti bitirmek ve cinsel isteksizliği arttırmak. Sonuç olarak dünya nufusu azaltılması projesi devam ediyor.

ÖJENİ Dönemi Başladı

Latince iyi anlamına gelen 'ö' ile, yaratma anlamına gelen 'genez' kelime öjeni'yi oluşturuyor. 'Kusurlu' insanın DNA'sı ve vucuduyla oynayıp yeni bir üst insan türü oluşturma projesi. Bu iyileştirmeye enhanced deniliyor. Bir anlamda cyborg insan oluşturuluyor. Öjeni'nin Hitler'in yaptığı üstün ari ırktan farkı yok, tek farkı teknoloji kullanıldığı için ve insanlar ne olup bittiğini anlamadığı için sessizce ilerliyor. Bunun gideceği yer; insan levelleri oluşacak, doğumla insan üremesi durdurulup ısmarlanan labaratuvar bebekleri ile leveli seçilerek yeni bir nesil aramıza katılacak, dünyanın yönetimi de bu üstün nesilde olacak.

Oluşan panik ile küresel akıl yol alıyor, Bill Gates kendi alanı olmamasına rağmen açıklama yaparak 2022 yılına kadar covid karantina uygulamalarının süreceğinden bahsetti. Harvardlı bilim adamları da bu yönde açıklama yaptı. Yani Gates Mikrobiyoloji Uzmanı olmamasına ve böyle bir şirketi olmamasına rağmen 3 lafından 2'si aşı, yani aşıyla yatıp aşıyla kalkıyor.

Afrika'da yaptırdığı aşıların kısırlık yaptığı kanıtlandı. Vakıf Afrika'da artık eskisi kadar rağbet görmüyor ve sevilmiyor. Belki de DSÖ başına doktor olmayan bir Afrikalının gelmesinin nedeni, Afrika halkının sempatisini geri kazanıp projesini daha kolay yürütmek olabilir mi?

Soru soralım; okuduğumuz her haberi, sorularla okuyalım, okuyup geçmeyelim. Daha çok doğru soru, daha çok doğru cevap demektir?

Panikleyen insan hata yapar, insanığın o büyük hatayı yapıp kendisini yok etmesini istiyorlar, bunu hedefliyorlar !