Zamanımızda  insanlık  tarihinde  ilk defa  olan  bir şey yaşanıyor.. ŞİMDİKİ  NESİL:  BÜYÜKLERİNE,  ANASINA,  BABASINA,  ATASINA,  DEDESiNE,  ÖĞRETMENİNE  Ve İMAMINA  HAYRAN  OLMAYAN  BİR  NESİLDİR...

'Zamanımızdaki Gençlerin Hepsi Bir Alem' diyerek Herkes birbirini suçluyor.. Analar,
Babalar, Hocalar, Öğretmenler, Belediyeler, İktidarlar herkes ve her şey suçlanıyor. Bizde tartışmalara katılıyor ve diyoruz ki:

Dostlar.! BiR ŞEYi GÖZDEN KAÇIRIYORUZ GALiBA! ŞiMDiKi NESiL ONBiN YILLIK iNSANLIK TARiHiNiN EN ENTERESAN NESLiDiR..

Bu nesilden öncekiler büyüklerinin hayranı idiler.. Bilgi de onlardan gerideydiler. Büyüklerinin kendilerine gösterdiği yolda yürümeye muhtaçtılar..

Zamanımızda insanlık tarihinde ilk defa olan bir şey yaşanıyor.. ŞİMDİKİ NESİL: BÜYÜKLERİNE, ANASINA, BABASINA, ATASINA, DEDESiNE, ÖĞRETMENİNE Ve İMAMINA HAYRAN OLMAYAN BİR NESİLDİR...

Bilgide onları geçtiklerinden, (Hayran olmayı bırakın) SEN ANLAMAZSIN diyerek büyüklerini küçümseyen bir nesil ile karşı karşıyayız..1989 - 1996 (7 yıl kaldığım) BELÇİKA'da gördüklerim karşısında bu tesbiti yaptım. Söyledim, yazdım..

Bu Nesil Kendisine (internet, T.V, Cep Telefonundan v.s Öğrendiği Sorulara) Cevap Verebilmekten Âciz kalan ANA - BABALAR, İMAMLAR ve ÖĞRETMENLER TARAFINDAN ASLA EĞİTİLEMEZ. BİLGİYE ULAŞMADA ONLARDAN ÇOK DAHA ÖNDE BULUNDUĞU İÇİN ASLA ETKİLENMEZ..

BU PROBLEMİN TEK BİR ÇARESİ VARDIR.. Şimdiki NESİL EVDEN ve SOKAKTAN Alınıp Mükemmel Donanımlı, Özel Eğitim Görmüş EĞITMENLER ve ÖĞRETMENLER TARAFINDAN (ANCAK YATILI YURTLAR'DA) YETİŞTİRİLEBİLİR..

(24 saatine hakim olamadığınız Genç Sizin Değildir. Kendimizi Kandırmayalım.. Şimdilerde 'Z GENÇLİĞİ' denilen gençlerimizi DiNi ve MiLLi ideallerimize uygun bir
şekilde yetiştirebilmek imkansız denecek kadar zorlaşmıştır)

Burada da FETO gibi ÖRGÜTLERİN eline düşmemesi için DEVLET (MiT) tarafından çok gizli ve dikkatli KONTROLLER YAPILMALIDIR. GERİSI YALANDIR.. NE YAPSAK, NE ETSEK, NE DESEK HEPSİ BOŞTUR..

Önemli not: Yazımız Tahlil, Tesbit, Analizdir.. Şahsen ümitsiz değilim.. Tarihimizde çeşitli FETRET Devirleri olmuştur. Lakin EN BÜYÜK GELİŞMELER'DE FETRET DEViRLERiNDEN SONRA OLMUŞTUR..