Sevgili dostlar Nato Rusya özelinde Avrasya kuşatmasını iyice derinleştirmek istiyor. Uzun zamandır ABD’nin Avrasya ve Asya Projelerini hem yazıp hem de bu konuda Politalk Youtube kanalımızda çektiğimiz video analizleri ile anlatmaya çalıştık.

Sevgili dostlar Nato Rusya özelinde Avrasya kuşatmasını iyice derinleştirmek istiyor. Uzun zamandır ABD'nin Avrasya ve Asya Projelerini hem yazıp hem de bu konuda Politalk Youtube kanalımızda çektiğimiz video analizleri ile anlatmaya çalıştık. Gelinen noktada Nato yaptığı ve yapacağı tatbikatlar ile Avrasya'yı derin bir kuşatma içine girdi… Avrupa'da şuan itibari ile Nato'nun 100 bin askeri bulunmaktadır ve bu her geçen gün artmaktadır.

Nato, Kuzey Denizinden Balkanlar'a kadar geniş bir coğrafyada çok sayıda askeri tatbikatlar yapıyor. Tatbikatların en büyüklerinden ikisini; ''Defender Europe'' ile ''Swift Response'' oluşturuyor. Polonya ve 8 ülkede yürütülen tatbikatlarda 18 bin asker yer alıyor. Aynı zamanda Kuzey Makedonya'da paraşüt indirme ve helikopter saldırısı gibi faaliyetler icra ediliyor.

Estonya'da 14 ülkeden 15 bin askerin katılımıyla ''Hedgedog'' tatbikatı devam ediyor. Ayrıca bu tatbikat 1991'den beri Estonya'da yapılan en büyük askeri manevralardan biri olma özelliğini taşımaktadır. Bunun yanı sıra Litvanya'da ''Iron Wolf'' isimli tatbikat yürütülüyor. 3 bin Nato askerinin katıldığı bu tatbikatta ayrıca Alman Leopard 2 tanklarının da içinde olduğu 1000 araç bulunmaktadır. Önemli kara tatbikatlarından biridir. Almanya'daki ''Wettiner Heide'' adlı Nato mütekabiliyet kuvveti tatbikatında ise 7 bin 500 asker yer almaktadır. Aynı zamanda şuan devam eden önemli bir tatbikatta var. ABD, İngiltere, Estonya ve Letonya'dan askerler ile Finlandiya'da ''Arrow 22'' tatbikatı yürütülüyor. Bu tatbikatta da İngiliz Challenger 2 tankları ve ABD'nin Stryker zırhlı araçları görev yapmaktadır…

Bunların dışında gelecek ay 23 ülkenin katılımıyla Polonya ve Baltık ülkelerinde ''Ramstein Legacy'' adı altında Avrupa'nın en büyük entegre hava ve füze savunma tatbikatı düzenlenecek. Bu tatbikat çok önem arz etmektedir. Avrasya kuşatması iyiden iyiye derinleşmektedir. Ayrıca yine Haziran ayında ''Baltops'' tatbikatı da Baltık bölgesinde amfibi eğitim için yapılacak…

Global Monarşi topyekun bir kuşatma ve taarruz için hazırlık yapıyor. Bu kuşatma sadece Rusya ile açıklanamayacak kadar büyük ve kapsamlı bir kuşatma. Avrasya ve en önemlisi Avrasya'nın merkez ülkesi Türkiye'de bu kuşatmanın içindedir. Bu gerçeği bilerek ona göre hareket etmeliyiz. Rusya'ya karşı, Finlandiya ve İsveç hamlesi ile cepheyi genişletmeye çalışan Küresel Şeytani güç odakları, planlarını hayata geçirmek için tatbikat adı altında hazırlıklar yapmaktadır. Türkiye ile de yakın zamanda bir Yunanistan savaşı planlamaktadırlar. Yunanistan ikinci Ukrayna olabilir. Bunun için düğmeye basmış durumdalar. Ama her ne olursa olsun başaramayacaklar. Yeni Dünya Düzeninde ''Asya Çağı'' başladı… Türkiye'yi hem Avrasya ve Asya stratejisinden koparıp, hem de dünyaya kapatarak kendi kabuğunda küçülerek yaşamasını isteyen Küreselcilere karşı, Türk Devleti'nin bölgedeki mücadelesi devam edecektir… Görünen belki siyasettir ama onun da altında derinlerde tüm stratejileri belirleyen köklü bir devlet aklı vardır. Özellikle de 2023 yılı Türkiye ve bölge için dönüm noktası olacaktır. Türkiye bu bölgenin en önemli ve stratejik konumu açısından en değerli ülkesidir. İmparatorluklar kuran bir milletin, yeniden ayağa kalkıp güçlü bir devlete sahip olması Küreselciler tarafından istenmemekte ve endişe edilmektedir.

Ve son söz: '' Türkiye, gelecek dönemde Avrasya'nın parlayan yıldızı olacaktır''