MURSİ ŞEHİT EDİLDİ

Bu konuşmayı iyice dinleyin. Evlatlarınıza ve onların evlatlarına da dinletin. Darbe bu konuşmadan sonra oldu. Katliamlar bu konuşmadan sonra yapıldı. İdamlar bu konuşmadan sonra gerçekleşti. Peki neydi o konuşma? Muhammed Mursi ve beraberinde onbinlerce mısırlı Müslümanı katledecek kadar gözleri dönen katilleri bu kadar kızdıran neydi?

El Kuranu dusturuna
(
Kur-an bizim anayasamızdır)

Verrasulü zaimuna
(
ALLAH Resulü bizim liderimizdir)

Vel cihadu sebiluna
(
Cihad bizim yolumuzdur)

Velmevtu fî-sebilillah esmau emâninâ
(
ALLAH yolunda şehid olmak en büyük arzumuzdur)

Ve fevka külli zalike Allah’u gâyetunâ
(Yaptığımız Her Amelin Gayesi ALLAH İçindir)

(Hâşâ) Ben ilahınızım diyen, Firavunun karşısına korkusuzca dikilip “Hakkı” haykıran Hz.Musa cesareti vardı üzerinde. Esirgemedi laflarını. Çünkü tereddüt etmiyordu, çünkü bunlar tertemiz hakikatlerdi.

Putları kim kırdı? diye bağıran Nemrut’un sesi Kahire sokaklarına ulaştı.

Dediler ki Hz. İbrahim’in kırdığı putları, yeniden yapanlara karşı savaş açan Muhammed Mursi diye biri.

Büyük bir idam sehpası kuruldu. Tüm dostları idam edildi. Fakat onu asacak cesareti yoktu yeni Firavun ve nemrutun. Daha kalleşçe saldırmayı seçtiler.

Elleri ayakları zincirli bir halde karanlık bir hücrede kalan 67 yaşındaki Muhammed Mursi’ye her gün zehir vererek onu yavaş yavaş öldürebileceklerini düşündüler.

Çünkü hücrede ölürse halk ayaklanabilirdi. “Eceliyle öldü” süsü verebilmek için ona mahkemeye getirmeden evvel her zamankinden daha yüksek bir dozda zehir verdiler. Mursi’nin Mahkeme salonunda yorgun düşen kalbi daha fazla dayanamadı.

Davası uğruna büyük mücadeleler verdiği, dostlarının kardeşlerinin şehit olduğu Mısırda darbecilerin mahkeme salonunda ŞEHİT edildi.

Ailesi son görevlerini yapmak üzere Şehit Muhammed Mursi’nin cenazesini istediyse de Firavunlar öldürdükleri Mursi’nin naaşından korktukları için onu teslim etmedi.

Mursi'nin cenazesi, Kahire'deki Medinet Nasr semtindeki Müslüman Kardeşler üyesi diğer şehit arkadaşlarının yanına defnedildi.

Firavunlar cenazeye ailesinden başka kimsenin katılmasına müsaade etmediler.

Sabaha karşı saat 05.00'te gerçekleştirilen definle bir yiğit sessiz sedasız rabbine yolcu edildi.


BİZ ÖLDÜRMEKLE ASLA BİTMEYİZ !



Biz Mursi’yi ALLAH için sevdik. 15 Temmuz 2013'te Mısır'da ve dünyada zulüm gören mazlumlar için toplanmıştık. Hep bir umudumuz vardı. Bitmek tükenmek bilmeyen bir umut. Çünkü bütün dünya pes etse'de biz pes edemezdik.

Dünya teslim olsa da biz olamazdık. ALLAH bugün Mursi kulunu yanına aldı. Ama bugün her kıta'da nice mursiler yetişiyor.

ALLAH ömür verdikçe, Dünya mazlumlarının yanında olacağız.

GÜLE GÜLE YİĞİT ADAM. SANA SAHİP ÇIKAMAYAN BİZLERİ AFFET