Mescid-i Aksa…

++++

Mescid-i Aksa,İlk kıblemiz.

Ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa maalesef elden gidiyor.

İlk kıblemizin elden gitmesinin en büyük sebebi ise İslam aleminin korkak lideridir.

Bu günlerde dünyanın her yerinde Müslümanlar, bağırıp çağırıyorlar. Tepkilerini gösteriyorlar.

Haklıdırlar.

Ama bunun en büyük sorumlusu,

1-İslam aleminin idarecileridir.

2-İdarecilere yaranmak için faizi bilen ve helal fetvasını verecek kadar alçalan, dünyevileşen maddeperest ulema-i sû (kötü alimler ve hocalar)dır.

3-‘Helal, haram ver Allah’ım! Zibidi kulun yer Allah’ım!’ düşüncesinde olan ve haram yedikleri için asla duaları kabul olmayan insanlarımızdır.

Ve en önemlisi de,

4-E’daullah (Allah düşmanları)dır. Allah düşmanları, sanki İslamiyet kisveyle oluyormuş izlenimini vererek, şeyh kisvesine bürünen, bu aziz milletin dini inançlarını istismar eden, “ben şeyhim, ben evliyayım”, diyerek Müslümanların üzerinde tasallut kuran E’daullah (Allah düşmanları) olan sahte şeyhlerdir.

Hani neredesiniz? Müslümanlar için bir iki damla gözyaşı akıtın. Mescid-i Aksa için ağlayın.

Dua edin. Hani haşa gökte Allah yeryüzünde sendin! Göster kendini.

Gün, bu gündür.

İslam aleminin idarecileri, (hatta Haremeyn-i şerifeyn’in) kralları bile, en yakın akrabalarını şu veya bu sebeple hapse atıyorlar. Mal varlıklarına el koyuyorlar.

Muhalefeti ihanet zannediyorlar!

Bu gün siz, kafirlerin Mescid-i Aksa’ya karşı aldıkları kararlarına gereken tepkiyi veremediğiniz için; Müslümanlar size tepkili!

İslam dünyasında ekonomi ve ticaretle uğraşanlar, ticaretlerini hep kafirler üzerine kurduklarından dolayı; aman ticaretimize bir zarar gelmesin diye gerektiği gibi etkili bir ses veremiyorlar.

Bugünün yağcı alimleri, devlet adamlarına yanaşmak ve siyasilere yaranmak için dinlerini satıyorlar. Kral ve kraliçelerin arzularına göre fetva veriyorlar.

İslam alem kan ağlıyor. Ama İslam aleminde “ben şeyhim, ben evliya’yım” ve hatta haşa “Gökte Allah yeryüzünde ben” diyen sahte şeyhleri, ve hakikatte e’daullah (Allah düşmanları) ise zalim siyasetçilerin, kral ve kraliçelerin ziyafetlerine koşuyorlar.

Gariban Müslümanlarda meydanalar koşuyorlar. Bağırıp çağırıyorlar. Dua ediyorlar. Ama duaları kabul olunmuyor.

Çünkü yedikleri haram, içtikleri haram, giydikleri haram…

Elbette kenarda kıyıda yediği helal, içtiği helal, giydiği helal, gariban bir Müslüman vardır.

Lütfen dua edin…

Allah, Müslümanlara Salahaddin-i Eyyubî gibi güçlü bir kahraman; Kanun-i Sultan Süleyman gibi etkili bir idareci versin. Allah bizi sahte kahramanlardan, kötü alimlerden, e’daullah, sadece cebini düşünen sahte şeyhlerden ve faizci insanlardan kurtarsın.

Mescid-i Aksa’yı düşmanların eline düşürmesin. Amin! Ya muin!

Vesselam...