MASON ALBERT PİKE'IN 3. DÜNYA SAVAŞI KEHANETLERİ

Eski bir Mason üstadı olan ve iddialara göre Aydınlanma cemiyeti olan İlluminati’yi değil, karanlık şeytani örgüt İlluminati’yi sistematize eden Albert Pike hakkında ortalıkta dolaşan bir mektup gerçekten insanı hayretlere düşürüyor….

Mektubu okuduğunuzda 1, 2 ve 3. Dünya savaşları hakkında bilgi veren ve gerçekleşen 1 ile 2. Dünya savaşları hakkında söyledikleri gerçekleşen bu mektup acaba gerçekten Şeytan ile irtibat kurduğunu söyleyen Albert Pike’ya atfedilen bu mektubun gerçek olma ihtimali var mıdır?

1809 Yılında Boston’da dünyaya gelen Pike, 6 kardeşli ailenin en büyük çocuğudur. 1825 yılında Harward Üniversitesinden sonra eğitmen olarak bir süre görev yaptı. Eğitim verdiği bu süreçte radikal düşünceleri sebebiyle 1850 yılında Masonlara ait düşünce kuruluşlarının dikkatini çekmiş ve seminerler vermesi için Mason localarından ayrı faaliyet gösteren diğer Mason derneklerinde uzun süreler seminerler vermeye devam etmişti.

Mason derneklerinde verdiği ders, konferans ve seminerler önünü açmış ve 9 yıl sonra hızlı bir şekilde Mason derecelerini tırmandı ve Şövalye ünvanını elde etmişti. 1859 yılına gelindiğinde Albert Pike Mason Üstadı olarak görev yapmaya başlamıştı.

Eski ve Kabul Edilmiş Skoç Ritinin efsanevi ismi sayılan ve Mason Locası Ana Yüksek Şuranın 1859-1891 yılları arasında ki Hakim Büyük Amirliği görevini yürüten Pike, Masonluk hakkında Morals and Dogma isimli de bir eser yayınlamıştır.

Albert Pike, 1871 yılında karanlık İlluminati’nin o dönem ki lideri olan Giuseppe Mazzini’ye bir mektup yazmıştır. Bu mektup iddialara göre Albert Pike’ın “Lucifer” yani büyük Şeytan’dan aldığı bilgilerle yazılmış önemli kayıtlardan oluşmaktadır.

1950 yılında emekli İngiliz İstihbarat subayı olan William Guy Car tarafından British Museum’da Masonluk üzerine araştırmalar yaparken bulduğunu iddia etmiştir. Daha sonra “Quoted in Satan: Prince of This World” isimli bir kitap kaleme alan Car, bu mektubu kitabında yayınlamıştır ve Pike’ın mektubu bu şekilde dünya kamuoyuna yayılmış ve büyük yankı uyandırmıştır.

Kişisel kanaatimize göre bu mektup Pike’ın yazdığı bir mektuba benzemiyordu çünkü Pike’ın kitaplarını inceleyenler bilirler yazı üslubu Pike’ın yazı üslubundan çok farklıydı ve dolayısı ile bize göre bu mektup İstihbarat subayı William Guy Car’ın kitabı dikkat çeksin diye ortaya attığı bir iddiadan ibaretti.

Mektupta bazı tutarsızlıklar mevcuttur, bu nedenle Pike’a mı aitti bu mektup, yoksa dikkat çekmek için istihbarat subayı Car kendisi mi uydurdu net bir şey söylemek oldukça güç olur. Mektupta anlatılanlar oldukça dikkat çekicidir çünkü 1. ve 2. Dünya savaşlarının tüm detaylarını o savaşlar çıkmadan önce vermektedir ve hatta 2. Dünya savaşının fitilini ateşleyen “Nazi” hareketinin dahi isimlerini vermektedir.

Mektupta Albert Pike’nin yazdığı iddia edilen bilgiler gerçekten insanı hayrete düşürüyor. Buna göre Pike mektupta aynen şu satırları yazmıştı:

1.DÜNYA SAVAŞI HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ

İlluminati’nin amacına ulaşması için öncelikle bir dünya savaşı çıkarmalıyız. Bu sebeple Rusya’da Çar’ı(Çarlığı) zayıflatıp, ateizmi ve Komünizmi hakim kılmalıyız.Ajanlarımız vasıtasıyla Britanya İmparatorluğu ve Alman İmparatorluğu arasında gerginliği körükleyerek savaşa zemin hazırlamalıyız.Ve I. Dünya Savaşı sonrası, Komünist düzeni iyice inşa etmeliyiz ki, tüm hükûmetleri yıkabilelim ve tüm dini düzenleri zayıflatabilelim

2.DÜNYA SAVAŞI HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ

Ardından II. Dünya Savaşı’nı çıkarmalıyız ve bunu gerçekleştirmemiz için; Faşistler ve Siyonistler arasında savaşla sonuçlanacak bir gerginlik oluşturmalıyız. İsimleri Nazi olacak olan Faşistleri, savaş sonunda yok etmeli ve savaş sonrası Filistin’de İsrail devletini kurmalıyız. İkinci Dünya Savaşı sürecinde Uluslararası Komünizm mutlaka Hristiyanlığı dengeleyecek bir güce ulaştırılmalı. Toplumlara ölçülü bir şekilde Son Çöküşü yaşatacağımız zamana kadar bu denge bizim için gereklidir.

3.DÜNYA SAVAŞI HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ

Üçüncü Dünya Savaşı’nı çıkarmamız için; İslam aleminin liderleri ve Siyonistler arasında ajanlarımız vasıtasıyla, ayrı düştükleri konular üzerinden gerginlik çıkarmalıyız. Ve bu savaş, Müslüman Arap Dünyası ve İsrail Devleti’nin birbirlerini yok edecekleri şekilde dizayn edilmeli. Ve bu hengame içinde diğer milletleri bu konuda, fiziksel, ahlaki, ruhsal ve ekonomik olarak çökmeleri için mücadeleye zorlamalıyız. Nihilistlerin ve Ateistlerin önlerini açmalıyız ve müthiş bir sosyal çöküş provoke etmeliyiz ki böylece bu kanlı kargaşa ve vahşetin doğurduğu korku içinde mutlak ateizm etkisi ortaya çıksın.

Albert Pike, gerçekten de bunları söylemiş midir, böyle bir mektup kaleme almış mıdır bilmiyoruz ama yukarıda okuduğunuz sözde mektubun satırlarında anlatılan 1. ve 2. Dünya savaşlarının tam da anlatıldığı gibi gerçekleştiğini söyleyebiliriz.

Türkiye'nin içerisinde bulunduğu süreçte 3. Dünya Savaşına doğru çekildiğimizin adeta bir ispatı niteliğindedir. Bekleyip göreceğiz... Doğrusunu Rabbim bilir...