Evet sevgili dostlar dış politikadan ziyade son zamanlarda iç politikada d

Evet sevgili dostlar dış politikadan ziyade son zamanlarda iç politikada da önemli gelişmeler meydana gelmektedir. Bir yandan yeni Anayasa çalışmaları derken, bir yandan da Başkanlık tartışmaları sürüp gidiyor. Gelecek dönemin ve 2017’nin ilk günlerinin yoğun konusu şüphesiz bu konu olacaktır. Sadece bu konu mu? Tabii ki hayır… Bu iki konu haricinde şuan için sessiz ve derinden giden öyle bir konu var ki, inanın pek çok iç dengeyi sallayacak gibi! Peki nedir bu sessiz ve derinden giden konu? Bu konu yeni bir partinin kurulması konusudur. Bu hususta kulağıma bu günlerde çok ilginç bilgiler gelmektedir. Özellikle gelecekte Nisan ayı gibi planlanan Başkanlık seçimlerine/Referandumuna en çok muhalif olan da bu kesim olacak gibi. Bu yeni partinin kurulması hususundaki bazı kurucu kişilerin ismi gerçekten çok önemlidir. Gündemi derinden sarsacak ve iç dengeleri oynatacak isimler kulağıma geldi.

Bu bağlamda baktığımız zaman, şuan ki siyasi partilerin içinden kopmuş bazı önemli isimler bu konuda bir takım yeni parti çalışmaları yapmaktadır. Özellikle iki isim çok dikkat çekmektedir. Bu iki isminde aralarında bulunduğu Yeni Parti girişimleri ve çalışmalarının yapıldığı, sessiz ve derinden planlamalar yapıldığı bana gelen önemli bilgilerdendir. Ayrıca ülke de şuan da bilinen ve bazılarının hiçbir şekilde hiç kimsenin aklına bile gelmeyeceği İş Adamları da bu kurulması planlanan Yeni Partiye Finans desteği sağlamak için kolları sıvamış durumdadır.

Yeni Parti için eski Gladyocu basının malum isimleri de destek çalışmaları için hazırda beklemektedir. Küreselcilerin en büyük kozlarından ve isimlerinden olan ve Türkiye’de Basının önde gelen malum ismi de bu oluşum için destek için çalışmaktadır. Çünkü Ak Parti ve özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu Küreselcilerin basındaki büyük piyonunu neredeyse bitirme noktasına getirmişti. Yeniden Derin Dünya Yöneticileri tarafından ayağa kaldırılmaya çalışılan bu isim de bu noktada büyük bir rol üstlenmektedir.

Ayrıca İngiliz Derin Devleti tarafından da bu kurulmaya çalışılan parti için inanılmaz bir destek sağlanmış durumdadır. Bu yapılmaya çalışılan planın merkezinde Derin İngiltere vardır. İsimler konusunda bizzat koordinasyonu sağlayan İngiliz Derin Devletidir.

Oyun büyük! Bu tehlikeli oyunun ayak sesleri de 2017’nin ilk zamanlarından itibaren daha gür çıkacak gibi… Biz şimdiden yazalım ki, sonradan çıkınca kimse şaşırmasın. Bu kurulması planlanan malum Yeni Partinin iki önemli muhtemel ismini şuanda buraya yazmıyorum ama öyle isimler de mevcut ki inanın çok ama çok şaşırırsınız. Başka bir yazımda yazacağım İnşAllah. Ayrıca malum iş adamları, Basın vs. hepsinden kısa da olsa daha ayrıntılı bahsedeceğim. Zaten aziz Vatanımın değerli vatandaşlarından bazı kişiler ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır.

Türkiye’nin iç dengeleri üzerine planlar yapan Küreselciler, birçok önemli olayda Türkiye üzerine yaptıkları operasyonlarda başarılı olamayınca, bu büyük kozu sahneye koymak için büyük planı devreye sokmak için çalışmalara başlamış durumdalar.

Türkiye’nin hızını ve parlak geleceğini yok etmek isteyen şer odaklarına Rabbim fırsat vermesin İnşAllah. Önümüzdeki dönem Türkiye için, bölge için hayati bir önem taşımaktadır. Türkiye içte ve dışta Milli konular ve kırmızı çizgileri hususunda asla geri adım atmaz ve bölgesel güç olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam eder.

Ve son söz: ‘’ “Aslanlar kendi hikâyelerini yazmadıkça, avcıların hikâyelerini dinlemek zorundayız”