KUR'AN VE KUANTUM FİZİĞE GÖRE DOĞUMDAN ÖNCE BİLİNÇ!

Bilim insanları canlılarda yaratılmış olan bilincin nasıl varolduğunu uzun yıllardır araştırıyor. Önceleri insan bilincinin anne karnında oluşmaya başladığı safhadan itibaren var olduğu kabul ediliyordu.

Ancak Kuantum teorisi ile birlikte bu inanış yerini başka teoriye bıraktı. Kuantum teorisine göre bilinç aslında bir tür enerjiydi, bilim insanları bu enerjinin sırrını çözmeye çalışırken başka bir gerçek ile karşılaştılar.

Bu teoriye göre Ayştayn'ın evrende varolan enerjinin sürekli varolduğu ve gerçeğidir. Dr. David Hamilton'da bu temel ile insan bilincinin kuantum parçacıklar vasıtasıyla evrende sürekli var olduğunu ve insan fiziksel dünyaya doğduğunda ona aktarıldığını söylüyordu.

Tıpkı bilgisayar yardımıyla programlanmış bir otomasyon gibi düşünün. Bir cihaz üretiyorsunuz, otomasyona da kodlar yardımıyla komut veriyorsunuz, final seviyesine gelindiğinde yükleme yapılsın diye. Ürettiğiniz cihaz final seviyesine geldiğinde otomasyon sizin emrettiğiniz yüklemeyi cihaza yapıyor.

Dr. David Hamilton'a göre de bilinç aslında her zaman vardı, insan doğduğunda verilen emir neticesinde fiziksel insan bedenine aktarılmıştı. Dr. Hamilton yaptığı açıklamada " Her birimizin dünya da doğmadan önce var olduğuna inanıyorum" diyordu.

Dr. Hamilton'a göre insan doğduğunda beden ismi verilen fiziksel cihaza bilinç yüklemesi yapılıyor, beden isimli fiziksel cihazın kullanım süresi dolduğunda yani öldüğünüzde bilinç geri dönüşüme yani başka bir aleme aktarılıyordu.

Dr. David Hamilton aslında bizim yakından bildiğimiz bir konuyu bilimsel olarak izah ediyordu.

Neyden mi bahsediyorum?

Önce Kur'an'ı açalım ve Araf Suresi 172. Ayete bir bakalım;

"Kıyamet gününde, "biz bundan habersizdik" demeyeiniz diye rabbin Ademoğullarından, onların bellerinden zürriyetlerini çıkardı, onları kendilerine şahit tuttu ve dedi ki; "Ben sizin rabbiniz değil miyim?" Onlar da, "Evet! Şahit olduk" dediler"

Ayeti açacak olursak, açık açık diyor ki Allah, biz fiziksel bedenleriniz yaratılmadan çok önce yani İslam tabiri ile Gal-u Bela evreninde bilinçlerinizi çoktan yaratmıştık ve sizi bu yaratılışlara şahit tutmuş ve size de "ben sizin rabbiniz değil miyim?" diye ant içtirmiştik...

Şimdi Dr.Hamilton ve diğer kuantum fizik üzerine çalışma yürüten pek çok bilim adamının da kabul ettiği gibi Allah aslında bilinçlerimizi çok önceden yaratmıştı.

Bu gerçekleri görebilmek için Dr.Hamilton gibi bilim adamlarının bilimsel bir zemine oturtmasına gerek olmadan Allah bizlere gerçekleri görebilmeyi ve aklımızı kullanmayı nasip etsin...

Pek çok ayetinde "hala aklınızı kullanmaz mısınız?" dediği gibi....