Kripto diye bir şey yoktur

Yeni bir furya var…

Herkesin doğuştan FETÖ'cü olduğunu bildiği bir takım zevat bir yolunu bulup görevlerinin başında kalmayı başardıkları için durumlarına ilişkin yine kendilerinin vasıtasıyla yorumlar gelmeye başladı. Mesela deniyor ki:

Efendim evet, bizim belediye başkanı eskiden FETÖ'cüydü ama 17-25 Aralıktan sonra değişti. Kutsal kitabı üzerine yemin etmiş. Onun için burada durabiliyor.”

Hatta bu konuda daha ileri gidenler oldu ve “Olur mu hiç; o vali aslında KÖZ Grubundan...” denildi.

17-25 Aralıktan sonra değişmiş ve KÖZ Grubundan... Fetöcülerin kendilerini temize çıkartmaları için iki gerekçeleri var artık.

Özellikle KÖZ Grubundan olma gerekçesi öyle bir gerekçe ki neredeyse madalya istiyorlar. Bildiğiniz gibi FETÖ içerisindeki bu ayrı yapılanmanın FETÖ'yü ifşa ettiği ve o sayede bu kadar terörle mücadelede yol alındığı dillendirildi. Yani bu hikâyeye göre her bir FETÖ militanı kendisinin KÖZCÜ göstererek değil FETÖCÜ olmak, kahraman bile olabilir.

Kriptoymuş.” Hangi görevde olursa olsun FETÖ militanlarını koruyanlar artık onları koruyamayacak duruma gelince kendilerini temize çıkartmak için buldukları bir savunma biçimi.

Hiç kimsenin kripto olduğu yoktur.

Herkesin geçmişte ve 17-25 Aralık'tan sonra ne yaptığı ortada, apaçık. Dolayısıyla belki bir, iki vaka hariç kimsenin kripto olduğu söylenemez.

Rus Büyükelçisini katleden sözde polis memurunun bir kripto olmadığı, kendisini hiç de gizlemediğini gördük.

Aslına bakarsanız örgüt lideri Gülen bile zaman zaman kendisini ele vermiş. Gülen, Papa'ya ne demişti hatırlayalım:

Misyonunuzun bir parçası olmak için buradayız.”

Papalığın misyonu bellidir. Papalığın misyonu Hristiyanlıktır. Bir Müslüman papalığın misyonunun bir parçası nasıl olacaktır. Bu sözü söyleyen Gülen açık açık kendisinin bir Müslüman olmadığını, belki iki dinli olduğunu söylemiştir.

Çevir kazı yanmasın…

Onlar, ellerine yakışmayan Türk bayraklarını 15 Temmuz gecesi ellerine alıp istedikleri kadar meydanlara koşmuş olsunlar…

Onlar, sosyal medya hesaplarında profil resmi olarak kendi fotoğraflarını değil Cumhurbaşkanımızın resimlerini yerleştirsinler…

Onlar, kendilerinin 17-25 Aralık sonrası değiştiklerini söylesinler…

Onlar, KÖZCÜ olduklarını belirtsinler...

Onlar, “Abla” olan karılarını boşasınlar…

Onlar, “Ben Fetullahçı değilim, filanca tarikattanım” desinler…

Onlar, bylock indirilmiş telefonlarını polis el koymadan imha etsinler…

Sadece Erzincan'da 15 Temmuz'dan hemen sonra yapılan tutuklamalarda yirmi kişi Cumhuriyet Meydanında elinde bayrak sallayan FETÖ'yü lanetleyenler arasından alındı.