Kötü partinin serencamı...

İç siyasete (politikaya) dair yazmayı sevmiyorum ama bazı durumlarda insan mecbur kalıyor...

Adalet ve insaf duygularını kaybetmedi iseniz tepeniz atıyor ve mecburen konuşuyor ya da bizim gibi yazıyorsunuz...

Adı İYİ Parti. Diriliş Ertuğrul dizisinde bolca gördüğümüz Kayı Boyu’nun tamgasını parti ismi yaptı Meral Akşener hanım...

Adı İYİ Parti ama sanı tam tersi... Yani resmen KÖTÜ Parti...

Ne yönden kötü? El cevap: Hemen her yönden...

Kuruluşundan bugüne dört ay falan geçti. MHP firesi birtakım başıboşlarla kurulan parti (!) Türkiye’de belirli bir taban da buldu.

Lâkin bu taban tamamen duygusal (!) arzularla dolu zavallı bir güruh... Böylesi insanlar aslında her partiye sızar, sızmışlardır.

İsmen “İYİ Parti” ise, bunların neredeyse tamamını toplamak suretiyle adeta millete sızmış.

Partinin Genel Sekreteri ve Sözcüsü, İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray'la Uğur Dündar nam Sözcü yazarı bir söyleşi yapmıştı...

Uğur Dündar o sözde röportajda buna soruyor: Böylece vatandaşlarımızın zihnine yerleşen «İktidar ne yapar eder, İYİ Parti'yi seçimlere sokturmaz» şüphesi ortadan kalkacak mı?..”

Meral hanımın sözcüsü SÖZCÜ yazarına cevaben diyor ki, “Bu tür «Saray Koalisyonu» kaynaklı boş dedikoduların çıkarılması bile bizim gücümüzü gösteriyor. İYİ Parti'nin seçimlere sokulmaması diye bir ihtimal yok.

(…..) bize yapılan baskıları ve zorlukları Demokrat Parti dahi yaşamadı. Çünkü o zamanki siyasi irade eninde sonunda tek partiden çok partiye geçme kararındaydı. Şimdi ise «Anayasal Devlet»in yerini almaya çalışan siyasi irade, çok partiden tek parti devletine geçmeye karar vermiş durumda.

Ancak İYİ Parti seçimlere girer. Girmekle kalmaz, Türk Milleti'nin muazzam tarihindeki iyilerin iktidar mührü olur.”

Yukarıda “...KÖTÜ Parti... Ne yönden kötü? El cevap: Hemen her yönden...” dedim. Gördünüz ya, en evvel YALAN makinesi bunlar...

Yalancı ve müfteriler.

O halde bir soru da benden: “Kötü Parti kurulurken Meral hanım ve avanesine iktidardan kimler nasıl bir zorluk çıkarmış?”

Dedikodu üret sonra kalk, “...dedikoduların çıkarılması bile bizim gücümüzü gösteriyor...” martavalıya propaganda yap.

Yalancılığı geçtim, siyaseten akıl kârı bile değil yapılan... Adama “belgeni göster” derler...

İktidardakiler çok partili rejimden tek partiye geçmek istiyormuş:

Hazret diyor ki, «Anayasal Devlet»in yerini almaya çalışan siyasi irade, çok partiden tek parti devletine geçmeye karar vermiş...”

Pekâlâ deliliniz nedir? Partili bir Cumhurbaşkanı olması mı?

Bak, bunu telafuz bile edemiyorsunuz… Zira siz de biliyorsunuz ki, bu şekilde çok partili rejim yıkılmaz, bilakis daha da muhkemleşir...

Yalanlarınıza, fani şef İsmet İnönü’nün zulüm devrinden destek arama gayreti bile tek başına ne kadar zavallı yalancılar olduğunuzu isbata yeter.

#HARBİDEN: Ey kızılkurtlar! Siz bu kafayla tarihimizdeki kötülerin yavru muhalefet mührü bile olamazsınız... 15.02.2018