#KırmızıFularlıKız

Ayşe Deniz Karacagil… Kendisini boynundaki kırmızı fularıyla tanıdık. Antalya’daki Gezi Parkı eylemlerine katıldığı için gözaltına alınmıştı. 4 ay tutuklu kaldıktan sonra yurtdışı yasağı ve her hafta polis merkezine imza verme koşuluyla tahliye edilmişti.

Cüneyt Özdemir Programa Çıkardı…

Cüneyt Özdemir CNN’de bulunan 5N1K programına Kırmızı Fularlı’yı tahliyesinden sonra programa almıştı. Ya ne var bunda kardeşim… Adam gazeteci olarak tahliye edilmiş, halkın merak ettiği konu ve konuğu programına almış. Dilinde pütür kalmamış bir gazeteci(!) Özdemir’e saldırıyor akabinde binlercesi papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyor. Kızın terörist olacağı alnında mı yazıyor?

Evet, Kırmızı Fular’lı Dağa Çıktı…

Kırmızı Fularlı Kız, teröristlerin en teröristi olan PKK bünyesine katılarak resmi olarak(!) teröristliğini ilan etmiştir. Dağda baş teröristlerden Murat Karayılan kendisiyle özel olarak ilgilenmiş, özel kalem müdiresi yapmıştır.

Destan Yörük Kandil’i Karıştırdı…

Deniz’in PKK’nın içinde vitrin süsü özelliği taşıması diğer kadın teröristleri çileden çıkarmış, onun da cephede olması gerektiğini savunmuşlardır. Tepkilere dayanamayan Karayılan, Destan Yörük kod adlı Kırmızı Fularlı’yı Kandil’den Rakka’ya yollamak zorunda kalmıştır. Geçtiğimiz günlerde ise DEAŞ’la girilen bir çatışmada Deniz’in(Destan Yörük) öldürüldüğünü bilmekteyiz.

Anne Erçağan’ın Açıklaması Dehşet Verici…

Kızının ölümü sonrası anneden PKK’ya dönüp “Kızımızı ateşin içine attınız, Allah belanızı versin!” gibi bir açıklama beklerken “Yas tutmak yerine onun direnişini ben devam ettireceğim” demesi beni şoka uğrattı. 3 dakikalık bir araştırma sonrası Erçağan’ın 2015’de terör partisi HDP’nin adayı olduğunu öğrenmemle şokun saçmalığının farkına vararak gayet normal karşıladım.

Baba Karacagil’ın Açıklaması…

Baba Karacagil sosyal medya hesabından kızının Rakka’da devrim şehidi olduğunu belirtirken, faşist şeriatçı IŞİD’e karşı savaştığı içinse gurur duyduğunu söylemiş. Babaya göre PKK faşist değil, terör örgütü hiç değil. İşte bu özgürlük beni rahatsız ediyor…

Kırmızı Fularlı Kız İçin Yürüyüş…

Öldürülen PKK’lı terörist için CHP ve HDP milletvekillerinin bulunduğu bir yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe, CHP İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Ali Şeker, Onursal Adıgüzel ve HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan da destek verdi. Öldürülen terörist kastedilerek "Gezi'den Rakka'ya Destan olmaya", "Ulaş'tan Deniz'e mücadele sürüyor" sloganları atıldı. Yürüyüşe katılan CHP milletvekillerinin de ivedi şekilde terör partisi HDP’ye katılması ve Atatürk’ün ve partisinin adını kirletmemesi adına kamuoyunun talebidir.

Aynı üst akıl tarafından yönetilen PYD ve DAEŞ arasında olan çatışmaların numaradan 2-3 çatışmacık ve bölge teslimiyetlerinden çıkıp ciddi çatışmalar boyutu kazanmasını istiyor, TSK’nın işini kolaylaştırmalarını diliyorum...

Şırnak’ta düşen helikopterde yitirdiğimiz 13 şehidimize, canımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Görüşmek dileğiyle…