Kırmızı Alarm!

Şu an alt yapısı hazırlanan konular var. X siyasetçiden tutunda, Y parti liderine varıncaya kadar “Suriyelilere vatandaşlık verilecek!” iddiası seçim öncesi sürekli gündemde tutuluyor! Ve bu konu üzerinden toplumsal olaylar başlatılmak isteniliyor!

Bildiğimiz üzere bu tarz söylemler; önce teorik olarak gündeme getirilir, sonra pratiğe dökülür! Bunu nasıl yaparsın? X Partiden 2-3 cengaver; Y Partisinden 2-3 cengaver, hatta partisiz eylemciler ve yurt dışından komite edilecek organizatörler... Önce Beşiktaş gibi lüks yani Suriyelilerin kesinlikle istenilmediği ilçelerde, daha sonra Aksaray gibi ikinci sınıf ve başka üçüncü sınıf ilçelerde olayı yaşatırlar! Tabii X kanal da olay başlamadan, orada hazır olur! Muhabir, trafik röportajı yaparken olay birden gelişiverir ve canlı bir şekilde çekilir. “Suriyelinin biri, bir Türk Vatandaşına bıçak çeker!” Tabii Suriyeliye de bu iş için para verilir. (Gezi olaylarında gördük bunları!) Sonra bu olay basına servis edilir! İstanbul’da başlalan olaylar yavaş yavaş Ankara, İzmir, Adana gibi büyük şehirlere de sıçramaya başlar…

Bu durum PKK'dan çok daha vahim bir vakadır! PKK'nın 6 Milyon militanı yok! Fakat şu an Türkiye’de çaresiz 6 Milyon bir halk var! (İstedikleri kadar 3 Milyon desinler!) Ve çaresizlik insana gaspta yaptırır, silahlandırır da…

Bir Suriyeli, bir Türk Vatandaşına gasp yaptığında; tüm Suriyelilere tavır alırsın! Domino taşı etkisi...

Toplumsal olayları başlat, akabinde hükümeti çaresiz bırak, diz çöktür!

Bir Suriyeliye uyuşturucu verirsin, sonra camide bir kişiyi öldürtürsün! Bunu zamanında Bosna'da yaptılar! Buna dayanarak söylüyorum.

Atatürk’e hakaret eden kadının; gerçekten Atatürk düşmanı olduğunu, gerçekten çarşaflı olduğunu mu düşünüyoruz?

Aynı şeyler Suriyeliler üzerinden yapılmak isteniyor! Yerel bir seçim söz konusu ve özellikle İstanbul’da neredeyse tüm ilçelerde Suriyeli yaşıyor. Bu noktada X lider “Suriyelileri ülkeden göndereceğim!” dediğinde halk nazarında prim yapar! Emin olun Suriyeliler üzerinden büyük prim yapacaklar!

Suriyeli dindaşımızdır, evet! Suriyeli mültecidir, evet! Suriyeli şöyledir, evet! Suriyeli böyledir, evet! Bu evetlerin sonu gelmez!

Burada Türk Vatandaşlarını en çok rahatsız eden konulardan biri; ülke insanın gelir düzeyi düşükken; bir Suriye vatandaşının BM adı altında kendisinden daha çok gelir sağladığı! Bir Türk Vatandaşı kendi ülkesinde rahatlıkla bir iş yeri açamazken; Suriyeli rahatlıkla iş yeri açıp, vergi vermeden 10 katını kazanabiliyor!

“Türk Vatandaşı değil, vergi alamıyoruz!”

Yasa çıkartmak senin elindeyse; her yasayı çıkartır, her vergiyi alırsın!

İş yeri açmasına müsaade ediyorsan; her türlü vergiyi alma hakkın da var!

Azınlık yasası çıkartırsın, arkadaşım!

Kendi vatandaşının ezildiği bir ülkede, başkasının vatandaşına, vatandaşlık hakkı vermek insanın onuruna dokunur! Burada bir onur meselesi vardır!

Çok mu seviyoruz, çok mu zor durumda insanlar; o zaman yapılacak şey şudur;

Türkiye'de çok boş toprak var. Nasıl ki zamanında Hatay'da böyle bir mesele olmuştu, “Hatay anavatanına karışsın!” diye o bölgeye binlerce Türk gönderdi Atatürk ve oturma izni verdi; binlerce Türk gitti, hepsine toprak ve vatandaşlık verildi. Türk nüfusu, Arap nüfusunun üstüne çıktığında da referandum yapıldı, referandumun ardından Hatay, anavatana kavuştu! Ki bu çok doğru bir siyasetti.

Sen de hükümet olarak şunu yaparsın;

Suriye'nin Kuzey’inden, Doğu Anadolu’nun en ücra köşesine kadar prefabrike şehir kurarsın!

Türkiye'de 6 Milyon Suriyeli var. 6 Milyon nüfus, yeryüzünün en büyük ordusu demek!

Diyelim ki hiçbir şey yapamadık; o zaman askere al! Suriye'den kaçmış bir sürü general var! Türkiye’de de kapatılmış birçok askeri birlik var! Birlikleri aç, o generalleri oraya koy ve Suriyeli gençlere askeri eğitim ver. Sonra da ülkelerinde savaşa gönder!

Türk askerinden önce, Suriyeli genç en önde gitsin ve kendi ülkesi için; ister şehit olsun, ister gazi !!!

Bir Türk Vatandaşı bugün dükkan kapatırken, Suriyelilerin ortalıkta cirit atması… Ve daha birçok şey… Bunlar yarın toplusal olaylara gebe! Yarın, öbür gün; Suriyelilerle, Türkler arasında toplumsal olaylar çıkma ihtimali çok büyük!

Ki bir ırk bir araya toplandığı zaman, orayı sahiplenme ve orayı bölme isteği oluşur!

Ki yine şöyle de bir gerçek var; adam kendi ülkesi için kurşun atmamış!

Bunları çok iyi okuyabilmek lazım!

Suriyeli burada çocuk doğurabilmek için evlenen bir toplum! Türkiye’de doğum yaptığında çocuk, Türkiye Vatandaşı oluyor! Şu an Suriyelilerin yapmış oldukları doğumlar bir siyasettir! Ve sonuç olarak; şu anda Türkiye üzerinde toplumsal olayların başlatabileceği en uygun zemin Suriyelilerdir!

Maalesef böyle bir gerçek söz konusu!