Artık bu FETÖ’nün siyasi ayağının bir an önce ortaya çıkarılması, sorgulanması ve temizlenmesi ülke yararına hayırlı bir iş olacaktır. Aksi halde bu hep konuşulmaya ve tartışılmaya devam edecek. Ve FETÖ ile mücadelenin ana ilkesini gölgede bırakacaktır...

Kimler bu FETÖ'NÜN siyasi ayağı… Gün geçmiyor ki gündeme gelmesin.

Hep soruldu, yazıldı, çizildi, tartışıldı. Ama bir türlü bu ayak ortaya çıkmadı. Veya çıkartılmadı.

Geçen akşam bir televizyon programında İyi Partinin kurucularından Prof. Dr. Ümit Özdağ itiraf niteliğinde bir iddia ortaya attı.

İyi Partinin İstanbul İl Başkanı'nı FETÖ'CÜ olarak resmen ilan eden bir açıklamada bulundu.

Ve bunun hemen akabinde İl başkanın yalanlaması ve dava açacağını belirtmesi takip etti.

Ve dün İyi Parti'nin haftalık Meclis grup konuşmasında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Prof. Dr. Ümit Özdağ'a atıfta bulunarak 'yalancısın sen' açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Görünün şu ki bu tartışma çok su götürür.

Yetmemiş olacak ki akşam bir televizyon programında Ümit Özdağ'ın 'FETÖ'cü' dediği Buğra Kavuncu'yu savunan Ömer Lütfü Avşar 'Sayın Fetullah Gülen' demiş olması da pes yani dedirten cinsinden .

Dediğim gibi bu iş daha çok su götürür.

15 Temmuz Darbe girişiminin öncesinde bazı siyasilerin hatta bir Partinin Genel Başkanın neler konuştuğu hatta Başbakan olacağım dediği hala hafızalarımızda.

Artık bu FETÖ'nün siyasi ayağı bir an önce ortaya çıkmalı, sorgulanmalı ve temizlenmesi ülke yararına hayırlı bir iş olacaktır.

Aksi halde bu hep konuşulmaya ve tartışılmaya devam edecek. Ve FETÖ ile mücadelenin ana ilkesini gölgede bırakacaktır..

Sağlıcakla kalın…