Bir haftadır ağızlarda sakız, Ebubekir Bağdadi öldürülmüş!! Bak bak bak! Hem Bağdadi ve hem de Ebubekir! İsmi görüyor musunuz ? ne muhteşem bir kombinasyon değil mi?

Bir haftadır ağızlarda sakız, Ebubekir Bağdadi öldürülmüş!!

Bak bak bak!

Hem Bağdadi ve hem de Ebubekir!

İsmi görüyor musunuz ? ne muhteşem bir kombinasyon değil mi?

Şimdi size soruyorum, indirin bu puştun resimlerini ve iyiden iyiye bakın, bu puşt herifin, böylesi bir kombinasyonu düşünecek kadar bir beyin sahibi olduğuna kanaat getirecek ? Ve ayrıca aynı resme bir kez daha bakın, İslam ve Müslüman tiplemesi ile uyuşur tarafı var mı ?

Ulan Batı ve Ulan ABD!

Sizlerin olduğu her iş sahtekarlığın, namussuzluğun, yalan ve dalaverenin dibe vurduğunu görmemek için mutlaka kör olmak gerekmektedir.

Her türlü oyun ve desise sizlerin dini ve dininizin amentüsü olmuş artık. İnsan, insanca yaşam ve insan hakları gibi kavramlar, sizler için hiçbir anlam içermediğini, bir değer ifade etmediğini söylemek dahi bir kelime israfı durumunda.

Batı'nın, oldum olası zulüm ve karanlık dolu bir tarihi olması dolayısıyla, insan ve insanlık için hiçbir zaman umut, ışık ve medeniyet sahibi olmadınız/ olamadınız ve olamayacaksınız da. Nerede kan, nere de gözyaşı, nerede istismar, nerede zulüm, nerede çifte standart, nerede insanlık adına suç, kıyım ve sömürü varsa tek müsebbibi, yine bu aşağılık Batı'nın kendisidir.

Ebubekir Bağdadi imiş!

Usame Bin Laden imiş!

Taliban, Boko haram ve daha sayısını bilmediğim ve bilmekte istemediğim bütün pislik isim, kişi ve eylemlerin de altında ki tek sebep yine sizsiniz. Ama utanmazlığın da dibine vurmanız dolayısıyla, Bin Laden'i öldürdük, Bağdadi'yi öldürdük yalanı ile tıpkı bir domuz gibi, bir pislikten bir başka pisliğe burun sokuyor olmanız da şaşılacak ne var?

Batı'nın, bütün tarihi bu ve böyle iken, hala ve hala '' yüzümüzü Batı'ya döndük '' diyenler ve bununla da övünenlerin sizden kalır bir tarafının olmadığını ayrıca haykırmak istiyorum.

Müteaddit defalar yazdığım gibi, son dönem Osmanlı'nın karanlık aydınları Fransa'nın, İngiltere, İtalya ve diğerlerinin Şato, Villa, Saray ve sokaklarında ki hayasızlığın dibe vuruşlarını, oralara gidip bu dip noktaya ortak oluşlarını, bu coğrafya halkına Medeniyet diye yutturuşlarını nasıl tanımlayacağımı düşünemiyorum bile…

Batı, hiçbir zaman medeni olmadığı gibi bir medeniyet sahibi de değildir. Bir dönem mekaniğe hakimiyetlerini medeniyet diye yutturanlar, tank, top, araç ve gereç üretiyor olmalarını medeniyet zanneden ufuk fukaraları, Batı'dan evvel bu coğrafyanın asli sorunudurlar. Cumhuriyet, demokrasi, insan hakları gibi ismi büyük (!) içerisi bomboş olan bu kavram ve yönetim şekillerini bizlere transfer eden Batı, bizleri idare edecek kişileri de seçen taraf olduklarını hep gizlemiş ve bizleri de bu çakalvari oyunun sanal mutluluğu ile başbaşa bırakmışlardır.

Sizi yönetenleri sizin seçmediğiniz/ seçemediğiniz ve seçmenize de izin verilmediği bu sistem ve rejim, salt makineye hükmeden güçlü! Batı'dan geldiği için dört elle sarılan milyonlar, bir savruluştan bir başka savruluş içerisine yuvarlanıp durmaktadırlar.

Kendi kendisini sözde değil özde yönetemeyen, yönetme erk'ini elinde bulundurmayan, böyle bir hakkın sadece kağıtlar üzerinde var olduğunu kavrayamayan Doğu halkı, Batı'nın oyuncağı olmaya devam edecektirler.

Daha binlerce Laden, binlerce Ebubekir, binlerce Saddam, binlerce Esat türetip bu coğrafyanın kan gölüne döneceğini bildirmek için kahin olmaya gerek mi var!?

Saddam öldürülmüş müşmüş!

Kaçımız biliyor ki Saddam'ın tam 40 tane plastik cerrahi operasyon ile Saddam kopyası yapıldığını, kaçımız biliyoruz Saddam ve diğerlerinin ölüm sahnelerinin hollywood'un stüdyolarında hazırlanıp piyasaya sürüldüğünü!?

Aslın da Batı'yı uzun uzun anlatmaya gerek dahi yoktur. Lakin derdimizi başka türlü açıklayacak imkanlardan mahrum kalınca da çaresiz bütün paradigmalarımızı da buradan kurmak zorunda kalıyoruz.

Sizi temin ederim ki Saddam da, Laden de, Ebubekir ve diğerleri de LasVegas da hayvanlığın dibine vurmaktalar…!