KAZANAN ANNELER OLSUN(2)

Kazanan Anneler/ Analar olsun dedik. Onların basit, ucuz ve sıradan hesapları olmaz ve Dünyaları verseniz dahi evladının bir tüyüne değişmez dedik. Böyle gördük Anamızdan ve analarımızdan. Bizler için nasıl didindiklerine, yemeyip yedirdiklerine, içmeyip içirdiklerine koca bir ömür şahit olduk.

Anne idi, Ana idi bunlar ve bu sevginin saflığı, temizliği, pazarlıktan uzaklığı her evladın milyonlarca kez şahit olduğu tertemiz bir sevgi idi. Durumun böyle olmasına karşın kimi kandan beslenenler, kimi fesat tohumları ekmek ile görevli vampirler, Analarımızın tiyatro oynadığına dair çeşitli sosyal medya organlarında yine fesat tohumları ekme ameliyesine koyulmuşlar.

Duyar duymaz ve okur okumaz kanın beynime sıçraması aynı anda oluverdi. Ve o an dudaklarımdan dökülen şu beddua ‘’ Evlat acısı yaşamış, evladını kaybetmiş bir Ananın tiyatro yapması nasıl olur/ olabilir bilmem ama, buna tiyatro diyenleri Allah, can evlerinden vursun ve bizlere de tiyatro izlemek nasip olsun’’

Kimi gurupların, partilerin ve daha bilmem nelerin, Anaların feryat ve figanından yana kirli ve ucuz hesaplar içerisinde olabilme hesaplarını pas geçmeyerek bu olasılık üzerinden bakacak olsak bile, böylesi bir durum Anaların saf dünyalarında ki tertemiz feryatlarından bağımsız olması dolayısıyla zerre kadar kıymeti harbiyesin olmayan iğrenç bir girişimdir.

Böyle bir olasılıktan yola çıkarak, evlat acısına gark olmuş ve yüreği yangın yerine dönmüş Analarımızın feryatlarına tiyatro diyenlerin evlerine feryat ve figan düşsün demekten kendimi alamıyorum.

Dikkat edin !

Böylesi ulvi ve böylesi doğal bir feryada tiyatro diyenlere bir zum yapacak olursanız eğer kan, kin, göz yaşı ve bunalımdan beslenen profiller olduklarını rahatlıkla göreceksiniz. Ve üstelik bu vampirlerin çocukları Alp dağlarında kayak yapıp Maldivlerde deniz sefası süren çocukların sahipleridirler. Onlar da kendi çocuklarını kendi gözlerinden dahi sakınırlarken, kendi çocukları için her şeyi ateşe vermekten çekinmeyen vampir güruhun da bizatihi kendileridirler.

Ben, Anaların saflık, temizliklerinden yana oyunu ve inancını vermiş bir birey olarak böylesi bir tanımlama ve yaklaşımdan midesi bulanmak bir kenara, sonları gelsin ve sülpleri dahi helak olsunlar diye beddua etmekten de hicap duymadığımın altını çizmek istiyorum. Zira sıçandan düşen çul kesen olacaktır…

Dezenformasyona dikkat!

Her türlü kirli hesapların, her türlü ajitatif girişimlerin, her türlü provokatörlerin devreye girmesi ve girdiği göz önünde bulundurularak sağduyunun, sükûnetin ama özellikle de akli selimin elden bırakılmadan yaklaşılması gereken bir durum ile karşı karşıyayız. Biz, Allah rızası için tüm iyi niyetlerimizi alıp avuçlarımıza, nefsimiz ve şeytandan Allah’a sığınarak hüsnü zan ile Analarımızın yanın da olmamız gerektiği inancını muhafaza etmeliyiz.

Bizler, kendi halisane duygularımız ile sorumlu tutulup bu halisane duygular ile hareket ediyor oluşumuzun vicdani huzurunu yaşarken, aşağılık hesaplar içerisinde olanları da yüce yaratıcıya havale ediyoruz.

Unutulmasın ki!

Hiçbir aşağılık gurup, parti ve ya örgütün kan değirmenlerine yeni canların taşınmasına asla alet olmayacağız. Zorla, cebir ve şiddet ile kaçırılan, kandırılan, aldatılan tüm evlatlarımıza ve onların tertemiz Anadolu Analarına kol, kanat ve siper olmaya devam edeceğiz. Bu kan ve göz yaşının dinmesi için üzerime ve üzerimize düşen her türlü görevi seve seve üstlenmeye, yeni canların kimi vampirlerin sofralarına kurban vermemeye dair elimden geleni yapacağıma dair kimselerin kuşkusu olmasın.

Tiyatro öyle mi!?

Aklıma geldikçe kan beynime sıçrıyor. Aklıma geldikçe akıl ve hafsalam allak bullak oluyor. Böylesi bir tanımlamayı yapacak, böylesi bir yaklaşımı sergileyen psikolojiyi tanımlayamıyor olmak daha bir çığrından çıkarıyor beni.

Tüccar, peşindekini satar demiş ya bir Atasözü, işte bu aşağılık güruh, bu tanımlama ile aslında kendilerini pazara çıkarırken, beş kuruş dahi etmediklerinin farkına varacakları günler elbette gelecektir. İşte o günlerin gelmesi ve bir kuruş değere tekabül etmeyenlerin halkın ve Hakkın huzuruna çıkacakları günlerin gelişi, ANALARA DAHA FAZLA SARILMAKLA MÜMKÜN OLACAĞININ BİR KEZ DAHA ALTINI ÇİZMEK İSTİYORUM.

GEREK ANASINI DEVLETTEN VE GEREKSE PKK TERÖR ÖRGÜTÜNDEN İSTEYEN TÜM ANALARA SELAM OLSUN…