"Microsoft yani Bill Gates! Yeni Dünya Düzeni altyapısı için arama motorlarını kullanma ve reklam okuma gibi çevrimiçi görevleri yerine getirirken beyin dalgaları ve vücut ısısı gibi insan faaliyetlerinden yararlanan bir kripto para madenciliği sisteminin patentini aldı Patent numarası 060606

"Microsoft yani Bill Gates! Yeni Dünya Düzeni altyapısı için arama motorlarını kullanma ve reklam okuma gibi çevrimiçi görevleri yerine getirirken beyin dalgaları ve vücut ısısı gibi insan faaliyetlerinden yararlanan bir kripto para madenciliği sisteminin patentini aldı Patent numarası 060606

Bu aynı zamanda kripto para madenciliğin yeni makinası insan vücudu olacak demektir.

Benim ilk kez açıkladığım 6g için baz istasyonu insanın kendisi olacak tezimde yavaş yavaş gerçekleşiyor. 5G Sonrası gelecek 6G uzay hızından data aktarımı bugünki hızın 1000 katı olacak ve bunu yapmak için adım başı baz istasyonu gerekli, işte o baz istasyonu da insanın ta kendisi ve evimizdeki tüm kullandığımız cihazlar olacak.

patent numarasındaki 6'lara dikkat,

İncil'de bahsi geçen 666'nın kıyameti getireceğinden bahsedilir. incil'in ilk dili ibranice'dir. ibranice'de 666'nın yazılışı şu şekildedir: 'www' öte yandan 666 sembolizm rakamlarında şeytanı temsil eder.

Aşı Aşı diye tutturan Bill Gates Salgınlarla mücadele için dünyanın %70'inin aşılanması gerektiğini belirtti (yani şehirde yaşayanların tamamı). Ancak Bill Gates kendi çocuklarına bugüne kadar hiç aşı yaptırmadı . Amerika'daki milyarder zengin beyazlarında hiç aşı yaptırmadığı biliniyor. Bütün aşılar önce zenciler afro amerikalılar üzerinde denendi.

Hatta buraya dikkat!

Cola önce şurup olarak zencilere kısırlık yapsın diye üretildi sonra sevilince genele yayıldı ve küreselcilerin yeni içeçeği oldu. Hem para kazandılar hem de küresel sağlığı bozdular.

282 milyar dolar! Bu, Amerika'da milyarderlerinin servetlerini bir aydan az bir sürede arttırdığı rakam!, 22 milyondan fazla insan işini kaybetti.

Toplam işsiz sayısı 50 milyonu bulacak!

Silah satışları patladı, yağmalamalar arttı.

3 Kasım 2020'de Amerikan seçimi var. Trump'ın güçlü bir rakibi yok, demokratlar çok asılmıyor. Çünkü kimse enkazı devralmak istemez, karşısında eşcinsel bir aday var, 2020 sonunda Amerika'da ciddi sokak olayları olacak gibi, Kanlı Amerikan rüyası bitiyor, kapitalizmin babası vahşi kapitalizme yenik düştü. Trump'ı doğuran sistem şimdi Trump'ı yiyor. Zengin daha zengin fakir daha fakir oluyor.

Bill Gates ve meşhur Rothschild ile Rockefeller aileleri daha da zengin oluyor. Piyasalarla kedinin çiğerle oynadığı gibi oynuyorlar, altını manipüle ediyorlar ve doları tehdit ediyorlar. ABD'nin çöküşünü hızlandırıyorlar, Hasta bir ABD onlara daha çok mahkum olur.

Trump ekibi boş durmuyor, Epstein Pizzagate ve Sırp kökenli performans sanatçısı Marina Abromoviç üzerinden Obama, Hillary ve demokrat partililer ve küresel sermaye hakkında algı operasyonunu sürdürüyor, tünellerde bulunan kanı içilmiş bebek cesetleri, ruh çağırma seanslarında piliç gibi pişirilen insanlar, insan tarlalarında yetiştirilen kafasız kolsuz yedek parça insanlar! Gençleşme sağlayan, Adrenochrome adı verilen 1 yaşında bebeklerden alınan adrenalin ve kan tüpleri, michelle obama'nın erkek olduğuna dair iddilar ile Amerika bildiğiniz cadı kazanına döndü.

Abromoviç'in Hollywood oyuncuları ve siyasetçileri pizza koduyla partilere davet ettiği, onlara küçük çocukları cinsel meze olarak sunduğu, İngiltere prensinin aileden ayrılması da bununla ilgili olduğunu söyleniyor.

Trump ve ekibinin sosyal medya dışında bir medyası yok, Amerika'da bunlar şimdilik herkes tarafından bilinmiyor, Amerika yerli halkı pek haberlerle uğraşmaz seçime katılımda çok düşüktür. Hatırlayın Robert De Niro ödül alırken Trump'a uluorta sansüzsüz küfür etmişti. Şimdi Filmlerini Netflix için yapıyor Netflix belgesel ve filmleri Amerika'nın kirli çamaşırlarını ortaya çıkarak küreselcilere sempati topluyor. Hollywood netflix eliyle bitiriliyor. Trumpçı patriotlar(vatanseverler) sosyal medyayı inanılmaz bir şekilde kullanarak her şeyi gündeme getiriyorlar, Covid 19'un yalan olduğunu yüksek sesle söylüyorlar, en son Trump corona olan hastalara dezenkeften içirilirse geçebileceğini dahi söyledi bir anlamda dalga geçti.

Küresel savaşın fitili çok sert ateşlendi peki Trump covid19 mücadelesinde parayı nerden buluyor? Tabi ki yanındakilerden alıyor yani araplardan, Netanyahu, Boris Johnson, Birleşik Arap Emirlikleri Kralı, Küçük Suud Prensi Selman Trump ile hareket ediyor. Bu yüzdende İsrail'de hükümet kurulamıyor 4. Kez kurulamadı ve dün Korona'ya rağmen onbinlerce insan maskeli olarak sokaklara döküldü ve Netanyahu'yu prostesto etti.

Öte yandan sarı yeleklilerle, Total adına savaş veren Fransa Cumhurbaşkanı Macron küreselcilerin prensi, bir diğer prensi ise, Kanada Başbakanı Justin Tradue, bende covid semptomları var diyerek ilk corona günlerinde paniği bilinçli olarak tetiklemişti. Çin zaten savaşın bir tarafı, peki Rusya nerede? Rusya'nın Trump ve Aramco ile savaşına bakılırsa, küreselcilere daha yakın fakat Çin Rusya'nın bu ittifakta olmasını çok istemiyor, sanırım ulusalcılar ve küreselciler Çin'in bir balıkçı ülkesi olmasını, Suriye üzerinden sıcak denizlere inmesine pek sıcak bakmıyorlar. Gelişmeleri hep beraber göreceğiz.

Kafanız karıştıysa güzel,

Beraber toplayacağız, küresel savaş yeni başlıyor!