KANATSIZ UÇANLAR

Değerli okuyucular, yeni ve üçüncü kitabımız " Kanatsız uçanlar" çıktı. Bu eserimde mutlu bir ailenin sonradan dağılışı ve çocukların esirgeme kurumuna verilmesi ve daha sonra kitap kahramanımız Ebru'nun kendisi ve kardeşleri için verdiği hayat mücadelesi anlatılmaktadır. Kimsesiz yetişmenin nasıl bir duygu olduğunu bu kitapta hisedeceksinizdir.

Hayat; Anne ve babanın kanatları altında yaşamak ve var olmaktır. Onlarsız yaşamanın ne rengi nede tadı vardır. Değerini anlamalı insanoğlu... Onlar olmadan yaşıyor muyuz? Evet, yaşıyoruz fakat hep bir tarafımız kırık, buruk ve eksik yaşamaktayız. Yaşımız ne olursa olsun hep onları aramaktayız. Aile ortamında yaşıyorsan şanslısın. Şayet başında ailen yoksa hele birde onları kaybetmiş ve de yetirmiş isek hayata tek başınıza yaşam mücadelesini veriyorsan, o zaman çok güçlü olmak ve uçurumun kıyısına gelmemek için yaşama savaş açmalısın. Ya sen kazanırsın, yâda yaşama yenik düşersin. Elbette herkes kendi özgür iradesi altında yaşamak ister. Ya kader seni başkalarının gölgesi altında yaşamaya mecbur ederse...
Sosyal toplumda yetiştirme yurdunda yetişen kızlarımıza nasıl bir gözle bakıldığını azda olsa yazmış olduğum bu eserimde yer vermeye çalıştım.
Hiç kendimize bu soruyu sorduk mu acaba?
Yurtta yetişen çocuklar mı kimsesiz yetişiyor?
Yada bir çok aile ortamında yetişen çocuklar mı kimsesiz yetişiyor?
Ilk eserim olan " Solan Hayatlar" ikinci eserimiz "Şiirimde Hayatlar" Ve üçüncü eserimiz "Kanatsız Uçanlar" en kısa zamanda okuyucusuyla buluşacaktır.
Not; Kitabımız en yakın zamanda tüm kitap sitelerinde temin edebilirsiniz.
Imza günlerinde buluşmak dileğiyle...