KANADI KIRIK DELİ MİNE

Kanadı kırık deli mine bir televizyon programında günümüzdeki hükümet için “ bizim onlara yaptığımız zulmü şimdi onlar bize yapıyorlar. Ama biz gene geleceğiz, onlara aynısını yine yapacağız.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ama, namaz kılan ve oruç tutan dindarları irticacı ve Cumhuriyet düşmanı ilan eden, kamudan atan; dindarları, komünistleri ve Kürtleri düşman ilan eden; camileri kapatan ve ahıra çeviren, Arapça ezanı, Kur'an-ı Kerim okumayı yasaklayan, bunu yapanı hapse atan; laiklik ve Atatürk'ü istismar ederek Millete ve Milletin değerlerine karşı savaş aleti olarak kullanan, kılık kıyafet ile dinin gereği başörtüsü takma özgürlüğünü katleden ve başörtülü insanlara zulmeden kendileri idi. Buna karşın günümüz iktidarının buna benzer insan hakları ihlalleri ile hak katliamlarında bulunduğunu; içkiyi, kıyafet özgürlüğünü, baş açmayı, mini eteği, nikahsız birlikte yaşamayı, zinayı yasakladığını; İslam'ın şartlarını her müslümana zorunlu kıldığını söylemek veya söyleyebilmek son derece olanak dışıdır. Şu anda mutlak bir din, vicdan, inanç, ibadet; yaşam özgürlüğünün olduğunu söylemek olanak dahilindedir.

Deli mine andımız ve Türkçe Ezan tartışmalarından sonra bir yerlerden cesaret almış olmalı ki, İlhan ya da, haşa, vahiy gelmiş olacak ki yine göl medyasına ait bir kanalda “ benim ilahın Atatürk'tür, ben Atatürk'e TAPIYORUM.” şeklinde beyanat verdi. Alkışlıyorum. Böyle bir açıklamayı zır deli bile, şeytan bile yapmaz. Çünkü şeytan bile inanmasa da, emirlerine uymasa da Allah'ın varlığını, kudretini bilir ve bir insana tapıyorum demez.

Bu hastalıklı, ideolojik, çağdışı, karanlık, sapkın, örümcek kafalı düşüncelerin son sürümü, tek dişi kalmış canavar şeklinde ortaya çıkışı, kanadı ve ayağı kırılmış, kafası şişmiş akbaba sürüsünün son artığı ya da artıkları; sapıklaşmış ve şeytanlaşmış şekilde kanadı kırık deli mine olarak ortaya çıkmaktadır. Acıyorum onlara! Son çırpınışlarını yaşıyorlar.

Kanadı kırık deli mine, sapkınlaşmış ve vahşileşmiş tek parti ideolojisinin, devam eden süreçlerde sürüsünün devamının günümüzdeki artıklarından biridir.

Sapkın ve vahşi tek parti ideolojisinin kurşun askerleri ve azı dişleri, otokratik sosyalistler, sahte sosyal demokratlar şunları söyleyegeldiler hep:

“Türk Milleti Müslüman olarak kalmaya devam ederse Batı'nın gerçek ve samimi dostluğunu asla kazanamayacaktır. Bulgarları örnek almalıyız.”

“ Gençliğin kafasını Allah ve Peygamber gibi boş şeylerden 30 yıl sonra kurtaracağız. “

Anadolulu bir öğrenciye (Osman Yüksel Serdengeçti) “ Ulan öküz Anadolulu…. Komünizm gerekliyse onu da biz getiririz...” diyerek onu aşağılayıp köle olarak görmüştür.

“İslam ilerlemeye engeldir. Onunla mahvoluruz. Medeni kanun yürürlüğe girdikten sonra Türk Milleti 14 asırdır kendini saran saçma inançlardan kurtulmuştur.”

“ Din zehirdir. Milletin ondan kurtulması için 30 seneye ihtiyaç vardır.”

“İslam denince aklıma çorap kokusu gelir.”

“Sultanla birlikte Allah'ı da tahtından indirdik.”

“Ayet ve hadisler anlamsızdır. Kemalizm bütün dinlerin üzerinde bir yaşamak dinidir.”

“Kabe Arabın olsun, Çankaya bize yeter.”

“Artık Arabistanli Zat'a ihtiyacımız kalmadı. Bizim Peygamberimiz Gazi Paşa'dır”

“Türk Milletinin %60’ı koyundur.”

“Millet mantıksız karar verdi.”

“Ne işin var Hacda. Para kaptırma onlara. Bakarsın Muhammet seni kapar, orada bırakır.”

“Milletin çoğunluğu göbeğini kaşıyan adamdır, bidon kafalıdır, ...öt kılıdır, sapkınlaşmış ve şeytanlaşmıştır.”

“ Başörtüsünü Sümerlerde fahişeler takardı”

“ Millet gerilimden yana oy kullanmıştır.”

“Benim için Nutuk, Dünyaya indirilmiş son kutsal kitaptır.”

“Devlet katil değil, seri katildir.”

“¼ domuzu 7 dakikada bitirdim.”

“ Devletiniz teröristtir.”

Vs. vs. vs.

Şimdi soruyorum:

Atatürk'e tapmak da ne oluyor? Atatürk'ü peygamber olarak görmek de ne demek? Kemalizm'i din olarak kabul etmek de neyin nesi?

Dinle ve dindarlarla alay ederek neyi hedefliyorsunuz?

Nutuk kitabını kutsal kitap ilan etmekle ne planlıyorsunuz?

Siz neyin peşindesiniz? Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Siz ne adına ve kimler adına çalışıyorsunuz?

Yoksa siz Anadolu ve Orta Asya Türklerini Bulgarlar ve Macarlar gibi asimile ederek yok etmeye mi çalışıyorsunuz?

Yoksa siz İslam ve Türk dünyasını parçalı, sefil ve zavallı tutmak isteyen;Türkiye'nin liderliğinde bu dünyanın silkinmesini, birleşmesini, kalkınmasını cansiperane bir şekilde engellemek isteyen İslam ve Türk düşmanlarının içimizdeki örgütlü ve sistematik ajan provakatörleri misiniz???

Yahu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir insan. Ne ilah, ne peygamber, ne de insan üstü bir varlıktır. Türk Milleti ve Türk Ordusuyla birlikte Vatanı düşmanlardan kurtaran ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran, Devletin kurucusu, siyasi ve askeri bir lider, tarihi saygın şahsiyetlerden birisidir.

Büyük Hun İmparatorluğu'nun kurucusu Teoman, Göktürk Devletinin kurucusu Bumin Kağan, Karahanlı Devletinin kurucusu Abdülkadir Satuk Buğra Han, Selçuklu İmparatorluğunun kurucusu Selçuk Bey, Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu Osman Gazi gibi Gazi Mustafa Kemal de tarihi, saygın şahsiyetlerden, ortak değerlerden birisidir.

Tarihte kurulan 16 Türk Devletinden 16.nın kurucudur. Abartı, her zaman doğru ve orta yoldan çıkmak olacaktır, sapkınlığa yol açma riskini taşıyacaktır.

Kanadı kırık deli mine, tek parti ideolojisinin kurşun askerleri ile azı dişlerinin, otokratik sosyalistlerin ve sahte sosyal demokratların ve bu güruhun devamının günümüzdeki çakma artıklarından biridir.

Ciddiye almaya değmez. Çok yakında nesilleri tamamen tükenecektir. Zafer İslam'ın, Müslüman Türk Milletinin, Vatanseverlerin, Türk Ordusunun ve iyilerin olacaktır.

Ne mutlu Müslümanım, Türkiyeliyim, Türküm diyene!

Yazar