Emperyalist güdümlü kesimlerin emperyalistlerin emellerini gerçekleştirmek için kullandıkları en önemli araçları kadınlardır. Kadınlar; çünkü, kadınların zihinlerini bozmadan aileyi bozamayacaklarını bildikleri için tüm çalışmalar kadın üzerinedir.

Emperyalist güdümlü kesimlerin emperyalistlerin emellerini gerçekleştirmek için kullandıkları en önemli araçları kadınlardır.

Kadınlar; çünkü, kadınların zihinlerini bozmadan aileyi bozamayacaklarını bildikleri için tüm çalışmalar kadın üzerinedir.

Bu çalışmalarını Özgür Kadın Platformu, Mor Çatı, Pembe bilmem ne vs. gibi birçok kadın örgütlenmesiyle bu faaliyetleri sürdürmekte ve desteklenmektedirler.

Ülkemizde yaşanan kadına şiddet bu kesimlerin emellerinin gerçekleşmesine de zemin hazırlamaktadır.

Bunlar bu sorunun nedenini ve gerçek çözümünün nerede olduğundan çok sürekli gündemi ajite ederek çözümün önünü tıkamaktadırlar.

Mesela, şiddete maruz kalan kadınlarla ilgili sosyal bir çalışma yapıyorlar mı?

Bu kadınların sosyo-ekonomik durumu, şiddetin altında yatan diğer nedenler ortaya konulmalıdır.

'Kadın erkek eşitliği' söylem ve taleplerini sürekli gündeme getirerek bu sorun çözülemez; çünkü, bu durum kadına erkek düşmanlığını pompalamaktan başka bir işe yaramıyor.

Erkek kadının düşmanı olmadığı gibi kadında erkeğin düşmanı değil; tam tersi kadın ile erkek bir birinin mütemmimidir.

Bir avuç feminist sapkının dolmuşuna binerek bu düşmanlığın bir parçası olmayalım ve bu tuzağa düşmeyelim.

Ben yüzde yüz inanıyorum, kadının en büyük düşmanı yine kadınlardır!

Şunu açık ve net ifade ediyorum; insan olma genelinde tüm insanlar ister kadın ister erkek olsun hepsi eşittir.

Ancak, yaratılıştan gelen fiziksel ve duygusal bir takım farklılıklar olup bu farklılıklar hiçbir cinse üstünlük kazandırmamaktadır.

Öyle bir kadın olur bir milyon tane erkekten daha üstün olabilir, aynı şekilde bir milyon kadından bir erkek üstün olabilir.

Bizim inancımıza göre üstünlük kadın ve erkek olmakta değil, takvadadır; yani Allah(cc)'a yakın olmadadır.

Kadın, erkek anne ve baba olmanın dışında birçok işi yapabilme gücü ve yeteneğine sahip olsa da fiziksel güç ekseninde kadın ve erkeklerin yapacağı işler tabii olarak kategorize olmuştur.

Mesela, inşaat işçileri, tır ve otobüs şoförleri, itfaiyeciler ve daha birçok iş alanında erkekler çalışmaktadır. Çünkü, erkekler kadınlara göre fiziksel olarak güçlüdür.

Elbette ki, bu işleri yapan kadınlarda var; ancak, bu işleri genel olarak erkekler yapar.

Bu cinsiyet tartışmalarını manyakça ve gerçeklerden uzak buluyorum. Kesinlikle bu tür yaklaşımların kadınlarımızın yaşadığı şiddete ve zulme çözüm olmayacağını düşünüyor hatta yüzde yüz inanıyorum.

Kadın dernekleri ve kadını korumaya dönük mevzuat arttıkça kadına şiddet ve kadın cinayetleri de artmıştır. Elbette ki, mevzuat olacak: ancak, uygulamaya konulan kurallar toplumun gerçeklerine de uygun düşmelidir.

Mesela, erkeğin evden uzaklaştırılması kadına yönelik şiddeti önleyemediği gibi daha da karmaşık hale getirmiştir. Bizim gibi bir toplumda erkeğin evden uzaklaştırılması, sorunu çözmek yerine daha vahim sonuçlara yolaçmaktadır.

Dinimiz İslam'da kadın ve erkek eşit olup üstlendiği sorumluluklar farklıdır. Erkek ve kadının görev tanımları kendilerine yüklenen sorumluluk nispetinde yapılmıştır.

Müslüman kadın kardeşim!

Feminist kadınların cinsiyet eşitliği söylemlerinin gizemine kapılıp kendiniz ve ailenize zarar vermeyiniz. Her ailede sorunlar olabilir bu sorunların çözümü bu söylemlerde değil; dinimiz İslam'ın hayata yansımasındadır.

Allah(cc) katında erkekle kadın eşittir. Sadece görev ve sorumluluklarımızda bazı farklılıklar var. Bu farklılıklarda genelde kadınlar erkeklerden üstündür. Bunu Ayet-i Kerime ve Hadisi Şeriflerde görmekteyiz.

Kardeşim biz Müslümanız; Müslüman gibi inanalım ve inandığımız gibi düşünelim ve yaşamaya çalışalım. Böyle davranabilirsek hem kendimiz hem de ailemizi korur, huzurlu oluruz.

Yüce Rabb'imiz,'Müslüman erkekler ve Müslüman kadınlar, mü'min erkekler ve mü'min kadınlar, taata devam eden erkekler ve taata devam eden kadınlar, doğru erkekler ve doğru kadınlar, sabreden erkekler ve sabreden kadınlar, (gönülden Allah'a) saygılı erkekler ve (gönülden Allah'a) saygılı kadınlar, sadaka veren erkekler ve sadaka veren kadınlar, oruç tutan erkekler ve oruç tutan kadınlar, ırzlarını koruyan erkekler ve (ırzlarını) koruyan kadınlar, Allah'ı çok zikreden erkekler ve Allah'ı çok zikreden kadınlar var ya; işte Allah, bunlar için bir mağfiret ve büyük bir mükafat hazırlamıştır.'(Ahzab)Buyurarak erkek ve kadının eşitliğini açık olarak bildirmektedir.

Bazıları mirasta erkeğe iki kadına bir payı kullanıyorlar. Buna itibar etmeyin onun birçok hikmeti var ve bu hikmetine vasıl olunca bunu anlıyoruz.