İtiraf edelim ki..

Meş’ûm 28 Şubat’ı (postmodern darbeyi) başlatan MGK çok gerilerde kaldı. Ancak bir söz var ki hâlâ hafızalarda: “28 Şubat bin yıl sürecek...”

Müteveffa Bülent Ecevit, 23 Ocak 1999’da Hürriyet Gazetesi’ne “28 Şubat sürecinin defteri kapandı” dedi. 5 gün sonra yapılan MGK’da söz alan darbeci komutan (dönemin Genelkurmay Başkanı) Kıvrıkoğlu ise, Ecevit’e defterin kapanmadığını tâbiri caizse fırça çekerek anlatmıştı:

MGK’da “İRTİCA” ve hükûmetin bu konuda pasif kaldığını (!) sert bir dille uzun uzun anlatan Kıvrıkoğlu, sonunda da o rezil cümlesini sarf etmişti:

“Bu (28 Şubat süreci) 10 senedir, 20 senedir, 100 senedir veya 500 senedir. O nedenle 28 Şubat defteri, irtica devam ettikçe...”

Başbakan Ecevit’in sözlerine bozulduğunu gören Kıvrıkoğlu, DSP (CHP) hakkındaki kanaatini açıklama ihtiyacı da hissetti: “Bizim DSP’nin lâikliği konusunda herhangi bir tereddüdümüz yok. O konuda yüzde yüz inanıyoruz ki lâikliği en iyi koruyacak partilerimizin başında gelir.. Endişemiz esas uygulayıcılardadır” dedi..

Yani hazretin endişesi millet idi... Onlara göre dinî hassasiyet geçmişin ve yaptıkları lâ’net postmodern darbenin tahriki ile daha da artıyordu...

Tesbitleri doğrruydu... Artan dinî hassasiyet beş yıl sonra Ak Parti iktidarını getirdi (2002)... Erdoğan’ı hapse atmaları da işe yaramamış, millet bağrından çıkan bu karizmatik kişiyi daha çok sahiplenmişti.

* * *

Aradan 21 yıl geçti... Kıvrıkoğlu kişisi (bence) haklı çıktı... Defalarca yazdım bir kez daha yazıyorum: 28 ŞUBAT BİTMEDİ, KOLAY DA BİTMEYECEK...

Ne demek istiyorum?

İtiraf edelim ki “BALANS AYARI” hepimizi biraz “POSTMODERN” yaptı...

Artık gerçek tesettür yok!.. Kadın müftü yardımcıları, kadına pozitif ayrımcılık ayaklarında âileyi yıkan feminist girişimler ve daha neler neler..

İRTİCA kelimesi ortalıkta dolaşmıyor ama “balans ayarı” ile postmodern olmuş bir Müslüman kesim (kesim mi çoğunluk mu??) “ezan yeniden Türkçe okutulsun” küstahlığına bile hakkıyla tepki veremiyor!..

Camiler metruk hale geldi... Cuma namazları için bile hassasiyet yok... Eskiden memurlar da Cuma kılabilsin diye Cuma saatleri ayarlanırdı.

Şimdi bunlar kimsenin umurunda değil... Hattâ YAZ SAATİ uygulamasının kaldırılması ile tam da memurların işe başlayacağı saatte kılınıyor Cuma..

Ak Parti Kadın kollarına bakın... 28 Şubat’ı bitiren hareket (!) ne hale getirilmiş... Danıştay’ın yolsuzluk raporlarına girmiyorum bile... “Balans ayarını iyi yapmış herifler” diyorum sadece...

İtiraf edelim ki vaziyetimiz kötü... Müslümanlar “postmodern” oldu.. Haram – helâl kimsenin umurunda bile değil...

Onlar bu haldeki Müslümanları çok sever. Hattâ bu şekildeki bir İslâm için İRTİCA ve bu haldeki Müslümanlar için MÜRTECİ lafını asla kullanmazlar...

İyi günler Müslüman... Her nerede yaşıyor yahut yaşatırlıyorsan...