İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Grup Başkan vekilliğinden Türkkan'ı alması kamuoyunu ve vicdanları rahatlatmaz. EDEP, HAYA VE SAYGIDAN YOKSUN OLAN VEKİL HALKIN VEKİLİ OLAMAZ. İSTİFA ET TÜRKKAN...

Siyasetin ahlakı bu değil!

Aslında Perşembe'nin geleceği Çarşamba'dan belliydi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Siirt porogramında vatandaşı diyeceğim de dilim var mıyor ziyaretinde bir kişinin çıkıpta burası 'Kürdistan 'kelimesi kullanması ve İyi Parti Genel Başkanı Akşener'in susarak dinlemesi olayların başlangıcı değil miydi?

En son grup toplantısında "Sayın Öcalan' kelimesini kullanması, akabinde kendi içlerinde rahatsızlık olmuş olacak ki "Beni uyardı arkadaşlar Türk milletinden özür diliyorum" demesi ise ikinci belirtiydi.

İçlerinde demek ki bu Kürt konusunu olmayan konuyu çok dillendiriyorlar ki diller hep sürtüştü.

Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde ise sahneye Grup Başkan Vekili milletvekilii Lütfü Türkkan ortaya çıktı Belki siyaset hayatının en büyük hatasını yaparak şehidimizin ablasına küfretti.

Bunu ne insanlık adına ne de toplum adına bir yere koyamıyorum.

Aynı gün yetmezmiş gibi, rahatsız olmuş olacak ki tweet adresinden özür videosu yayınladı.

TBMM çatısı altında sözde milletin vekili olarak kalmak dahi kendinin bir ayıbı olsa gerek.

Türkkan'ın acilen milletvekilliğinden de istifa etmesi siyaset hayatında tüzüklerin gereği işlemeden yerinde olacaktır .

Bu vatan için şehit olan evlatlarımızın emanetleri bizlerin emanetidir.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Grup Başkan vekilliğinden Türkkan'ı alması kamuoyunu ve vicdanları rahatlatmaz.

EDEP, HAYA VE SAYGIDAN YOKSUN OLAN VEKİL HALKIN VEKİLİ OLAMAZ.

İSTİFA ET TÜRKKAN