Bu yazıyı daha önce yazdım ve o zamanda bu yazıyı yazarak pislik bir tartışmanın içerisinde olmak istemiyorum, demiştim. Çünkü, İslami cemaatlerin kendi işlerine bakıp dedikoduların içinde bulunmak istemediklerini biliyorum.

Bu yazıyı daha önce yazdım ve o zamanda bu yazıyı yazarak pislik bir tartışmanın içerisinde olmak istemiyorum, demiştim. Çünkü, İslami cemaatlerin kendi işlerine bakıp dedikoduların içinde bulunmak istemediklerini biliyorum.

Hepsinden çok özür diliyorum; ancak, dayanamıyorum. Televizyonlardaki tartışma programlarına katılanların kahir ekseriyetinin derdi, tasası İslami cemaatlerin varlığıdır. O kadar düşmanlık yapıyorlar ki insanın kızmaması mümkün değil!

'İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR' atasözümüzde ifade edildiği gibi biz işimize bakıyoruz, kim ne derse desin denilebilir.

Kesinlikle ben de aynı düşünüyorum; ancak, olumsuz algılardan etkilenen o kadar çok kişi var ki, belki bir kişinin bile olsa bu olumsuz algıdan kurtulmasına vesile olurum düşüncesiyle yazıyorum.

Bir de İslami Cemaatlere yönelik iftira, yalan, ahlaksız, bel altı saldırılar var ki şerefsizliğin bu kadarına ancak pes denir ve dayanamıyorum!

İnsanların hiç işi gücü yok gibi her olumsuz olayın sonunda İslami Cemaatleri suçluyorlar. Sanki millet sütten çıkmış ak kaşık!

Adam, hükümete kızar cemaatleri suçlar; karısına kızar suçlu cemaatler; kocasına kızar yine suçlu cemaatler! Oy verirsin suçlusun, oy vermezsin suçlusun; suçlusun da suçlusun!

-Herkes şunu iyi bilsin, İslami Cemaatler kimsenin şamar oğlanı değil, oturun oturduğunuz yerde densiz herifler!

İslami Cemaat mensubu insanlar bu pis tartışmanın içinde olmamak için saldırıları sineye çekip sabrediyorlar! Ancak, şunu bilin ki Allah(cc)'a havale ediyorlar. İşte burası çok çok önemli!

Allah(cc) insana öyle büyük belalar verirde nereden geldiğini anlayamaz! Benden söylemesi aklınızı başınıza alın söz ve davranışlarınıza dikkat edin AHMAKLAR!

Ayrıca, sabredip susmalarından haklı olduğunuz gibi bir düşünceye de kapılmayınız; çünkü, haklı değilsiniz!

Bunların çoğu İslami cemaatler hakkında sağlıklı bir bilgiye sahip olmamalarına rağmen biliyorlarmış gibi konuşmalarını görünce çok kızıyorum.

Kızıyorum; çünkü, bilme gibi bir dertleri de yok. Ancak, her ne olursa olsun bizim vazifemiz sabırla gerçekleri anlatmak anlatmak yine anlatmak, olmalıdır.

Maalesef, şer odakları 15 Temmuz Hain Darbe girişimini de kullanarak Ehli Sünnet İslami Cemaatleri itibarsızlaştırmaya yönelik algı operasyonlarına devam ediyor. İnsanların bir kısmı bilinçli bir kısmı bilinçsiz etki altında kalıyor.

-Yüzde 99'nun kendisini Müslüman olarak tanımladığı bir ülkede İslam'ın öğretilmesi ve yaşatılması için çalışan İslami Cemaatlere kim karşı olur?

1-İslam'a uzak; İslam'ın öğrenilmesi, öğretilmesi ve yaşatılmasına karşı olanlar; yani İSLAM DÜŞMANLARI!

2-İslam'a uzak değil; ancak, araştırmayan, incelemeyen birilerinin yanlış propagandalarının etkisinde kalan, AHMAK MÜSLÜMANLAR!

3-Tasavvufa, tarikata düşman; tasavvuf ve tarikat üzerinden ehli sünnet inancını bozmaya çalışan İNGİLİZ ÜRÜNÜ VAHHABİLER!

Bunların bir kısmı açıktan bir kısmı da faaliyetlerini sinsi ve sistematik şekilde yürütmekte olup ikinci gruptaki AHMAK MÜSLÜMANLARI etkilemektedirler.

Maalesef, bilgi eksikliğinden kaynaklı şer odaklarının akla uygun gibi görünen şeytani tuzaklarını görememektedirler.

Çünkü, adamlar sınır tanımadan ve utanmadan iftira atabilmekteler. Eğer, bilgi sahibi değilseniz mutlaka etkilenirsiniz. Onun için bilgi sahibi olunuz ve bunların iftiralarının bir parçası olmayınız.

Bu şer odaklarının etkisiyle hiçbir şekilde endişeye kapılıp kendinizi İslami Cemaatlerden uzak tutmayınız. Devletimiz kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.

Ne adına olursa olsun, neyi kullanırsa kullansınlar ülkesi, milleti ve inancına ihanet içinde olan her türlü yapıya karşı devletimiz gerekli önlemi almak zorundadır.

Arkasında ABD, İsrail, İngiliz, İran, Suudi Arabistan ve başka ülkeler olan tüm yapılarla etkin bir şekilde mücadele edilmeli ve bu mücadelede EHLİ SÜNNET İSLAMİ CEMAATLERİ destekleyerek desteğini alınmalıdır.

Ülkemizde faaliyetini sürdüren Ehli Sünnet İslami Cemaatlerin arkasında hiçbir dış güç olmayıp bu cemaatlere mensup insanlardan ülkesine milletine asla ve asla ihanet olmaz!

Bunların tamamı ehli sünnet akidesine sıkı sıkıya bağlıdır. Vatanını ve milletini 'Vatan sevgisi imandandır' Hadis-i Şerifi düsturunca severler gerekirse canlarını verirler.

Asla ve asla İslam'ın aksine bir tutum ve davranışlarda bulunamazlar; bulunanlar varsa bunların kesinlikle tasavvuf ve tarikatla alakası yok; bunlar, İslam düşmanı güçlerin kullandığı sapık, aşağılık yapılardır.

Ülkemizde faaliyetini sürdüren Ehli Sünnete bağlı İslami Cemaatler ülkemiz geleceğinin sigortalarıdır. Bundan kaynaklı ülkemiz üzerinde hesabı olan tüm düşmanların hedefinde Ehli Sünneti bozma planları vardır.

Ehli Sünnet inancın ülkemizde hayat bulmasında Ehli Sünnet Cemaatlerin çok büyük bir rolü var. Bu rolden kaynaklı asılsız mesnetsiz ve aşağılık iftiralara tabi tutulmaktadırlar.

-Gayeleri Allah(cc)'ın dinini insanlara öğretme ve yaşatma olan tarikatlar İslam'ın aksi bir tutum ve davranışlarda bulunabilir mi?

Benim tavsiyem; kendiniz ve çocuklarınızın ehli sünnet bir cemaatle bağ kurmasını sağlayınız. Bu durum önemli olmanın çok ötesinde AHİRET KURTULUŞU için zarurettir.

Ehli Sünnet bir cemaatin içinde olamıyorsanız bile karşı olmayınız; çünkü, bu da AHİRET FELAKETİNİZ olur.

Bu mesele daha güzel nasıl açıklanabilir, ona da siz karar verin!