İSLÂM DÜŞMANLIĞI

Değerli okuyucular, Dün Yeni Zelanda'da herkesin huzur bulduğu ve Allah'a tefekkür ettiği iki Cami de hain,alçak ve islamofobi insalar tarafında müslümanlar silahlı saldırıya uğradılar. Teröristeler hiç gözünü kırpmadan Cami de ne kadar müslüman varsa hepsinin üzerine ateş açıp yok ettiler. Bu islam düşmanlığı nereye kadar gidecek?


Artık müslüman ülkelerin birlik vakti gelmedi mi? Yada bir çok müslümanız diyen ülkeler yoksa, müslüman olmayan ülkelere çanak mı tutuyorlar? Başka bir ayrıntıda teröristlerin silahların üzerinde, bugüne kadar islam düşmanlığı yapmış kişilerin isimlerinin yazılması bu daha da batının islâm düşmanlığını ortaya koyuyor.


Hatırlarsak 2015 yılında Paris'te Charlie Hebdo terörist saldırısında 17 kişi hayatını kaybetmişti. Bu olay için Fransa bütün ülkeleri ayağa kaldırdı ve bütün ülkelerde üç gün yas ilan edildi. Şimdi sormak gerekmez mi, Yeni Zelanda'da müslümanların ibadet yaptığı yere teröristler silahla saldırı yapıyor ve 50 kişi ölürken bunun yanında 60 yakın müslüman kardeşlerimiz yaralanıyor. Ve yine Batı sesiz...


Artık bütün dünya bilmeli ki batıda islam düşmanlığı devam etmektedir. Müslümanları yok etmek için hep fırsat kolamaktadırlar. Ama maalesef, müslümanım diyenler kafasını kuma gömmüş uyumaktadırlar yazık! Meydanı böyle islam düşmanlarına bırakma sonucudur bunlar.


Dünya coğrafyasında baktığımızda dünyanın dörte üçü müslümanım diyen ülkeler var. Fakat yanlız bu "Müslümanım" sözleri dilden söylemekten başka öteye gitmediğini görmekteyiz. Islâm ülkelerinin bir bir yok olmadan bir an önce sahflarını belirlemeleri gerekli.


Fransa terörde kaybettiği 17 insanı için tüm dünya liderlerini ayağa kaldırıp "Cumhuriyet yürüyüşünü" yaptırıyorsa, şimdi bütün dünya liderlerinin Yeni Zelanda'da teröristlerin saldırısında hayatını kaybeden 50 kişi için ayağa kalkıp bir yürüyüş yapması gerekli değil mi? Burda bu müslümandır bu değildir ayırımı yapılmadan her yapılan terörist saldırılarında tüm dünya liderlerinin ayağa kalkması gerekli. Batının çok savunduğu "Insan Hakları" kanununu şimdi nerede? Kanunlar yanlız kendileri için mi geçerli?


Yeni Zelanda'da cuma günü iki camiye yapılan islam düşmanlığı saldırısı için artık batı ülkeleride islam ülkelerine yapılan hain saldırıları kabul etsinler ki, müslüman ve ya hangi din, dil,ırkta olursa olsun hiç bir insanın ölümü haketmediğinin farkına varsınlar.


Islâm ülkelerinin birlikte hareket etmesi ve huzurun islam'da olduğunu unutmasınlar.


Allah'a emanet olun.