İKİNCİ İSTİKLAL MÜCADELEMİZDE MEHMETÇİĞİMİZE DESTEK, TERÖR DESTEKÇİLERİNE LANET!

Bilindiği gibi ülkemiz günümüzde ikinci istiklal mücadelesi vermektedir. Yalnız, Türk Ordusunun karşısında mertçe savaşan bir düşman bulunmamaktadır. İslam ve Türkiye düşmanları, dış politika araçları olan terör örgütlerini ve uşaklarını ülkemizin üzerine sürmüşlerdir.

Ülkemiz, İslam ve Türkiye düşmanları ile küresel soykırımcılar tarafından güneyden, kuzey Irak ve Kuzey Suriye’de terör koridoru kurmak suretiyle, Doğu Akdeniz’de Güney Kıbrıs ve İsrail’ in enerji oyunları ve işbirlikleriyle, Ege’ de Yunanistan’ın kışkırtıcı ve saldırgan tutumları ile kuşatılmak istenmektedir.

Türkiye, kendisine karşı olan bu kuşatma hareketini yarmak ve ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ilelebet muhafaza etmek için ikinci istiklal mücadelesini başarı ile yürütmektedir.

Ülkemiz, bu kapsamda Kuzey Batı Suriye’de Fırat Kalkanı bölgesinde, İdlip’te ve Afrin’de harekat yaparak, bölgede güç bulundurarak barış ve güvenliği sağlamış, bu bölgelerdeki halkı terör zulmünden kurtarmış ve küresel şeytani büyük oyunu bozmuştur, bozmaktadır! Fırat’ın doğusunda da, Kuzey Irak’ta da, inanıyoruz ki, bozacaktır!


Türkiye'nin Mezopotamya'da soykırımcı ve cani PKK-SDG, DHKP-C, DEAŞ terörünü imha ederek, bu bölgedeki halkları terörün zulmünden kurtarıp barış, demokrasi, adalet ve medeniyeti sağlamasının sonucunda Türk-Kürt-Arap- Fars birliğini, tekliğini, bütünlüğünü ve nihai olarak sarsılmaz ve çelikten işbirliğini gerçekleştirmek amacıyla başarı ile icra ettiği Afrin harekatını ve zaferini bir vatandaş olarak canı gönülden destekliyor, tebrik ediyoruz.

Devletimizin, Hükümetimizin, dünyanın en adaletli, en merhametli ve en cesur Ordumuz’un ve Başkomutanımızın güçlü bir şekilde yanında olduğumuzu ifade ediyoruz.

Amerika Suriye’ den askeri gücünü çekeceğini belirtiyor. Fransa YPG- PKK’ya destek için Suriye’ ye güç sevk etmeye hazırlanıyor. Bu durum bölgede yeni bir planın devreye sokulmak istenmesinin göstergesi ve nöbet değişimi olacağına işaret ediyor.

Amerika, Türkiye’nin düşmanı PKK-SDG’ye 5 bin tır ve 2 bin uçak dolusu silah ve muhimmadı bedava veriyor, Fransa ise Kuzey Suriye’de terörle mücadele eden Ülkemize işgalci diyor.

Bu bağlamda tüm dünyaya mesajımız şudur:

Küresel soykırımcılara haykırıyoruz ki!

Özellikle Amerika ve Fransa’ ya diyoruz ki!

Düşün yakamızdan!

İslam Dünyası’ndan ve Ortadoğu’dan çekin elinizi!

Topraklarımızda gözü olanlar bilmelidirler ki: Topraklarımızın altı ilelebet kendilerine ayrılmıştır!

Afganistan’da 100 bin, Irak’ ta 2 milyon, Suriye’ de 600 bin insanın, 70 milyon Kızılderili’nin soykırıma uğratılmasının sorumlusu Amerika’yı;

1.5 milyon Cezayirli’nin, Ruanda’ da bir haftada 100 bin Tutsili’nin soykırıma uğratılmasının, Maraş ve Antep işgalinin, Suriye’ de manda yönetimi kurulmasının, katledilen insanların kafa taslarının müzede sergilenmesinin sorumlusu Fransa’yı;

Müttefiklik kurallarını ve uluslararası hukuku ihlal ettikleri için,

Dünyadaki tüm terör örgütlerini aleni olarak, göstere göstere, kanırta kanırta destekledikleri ve besledikleri için,

Kin, nefret ve intikam duygularıyla şiddetle kınıyoruz ve lanetliyoruz!


Allah tüm Müslümanları, Milletimizi ve Mehmetçiğimizi korusun!
Allah İslam ve Türkiye düşmanlarını, onların işbirlikçilerini ve onların uşak ve maşaları terör örgütlerini ( PKK-SDG , DHKP-C, DEAŞ, TALİBAN, EL KAİDE, EL NUSRA, BOKA HARAM, EL ŞABAP, FETÖ, KESNİZANİ, TAHİR'UL KADİRİ’Yİ...) kahretsin!
En nihayetinde İslam ve Türkiye düşmanlarını bölgemizden ve İslam Dünyasından kovmayı ve sürmeyi nasip etsin!

Allah Müslümana yar olsun!

Turan eller var olsun!

Düşmanlar kahrolsun!

Amin!

03/04/2018

Zeki ÖZDEMİR /ANKARA

Araştırmacı-Yazar

[email protected]