İhanetin bedeli Filistin!

3 semavi dine başkentlik yapmış olan Kudüs, dünyanın en kutsal şehridir. Kudüs aynı zamanda konum olarak dünyanın en yoğun manyetik alanına sahip bir bölgede bulunmaktadır!

"Göklere açılan kap Kudüs'tedir!" inancına sahip olan Yahudiler -Oradan göklere çıkabilmenin kolay olduğuna inandıkları için!- Amerika'da ölseler bile, İsrail'de gömülebilmek için milyon dolar para ödüyorlar!

Bu, bize ne kadar saçma gelse de bu inanışın bir mantığının olduğunu fakat hükmünün kalkmış olduğunu düşünüyorum! Çünkü İslam dini bir çok şeyin hükmünü kaldırmıştır! Bunlar İslamiyete inanmadıkları için eski adetler üzerinden devam ediyorlar.

Hz. Adem dahil olmak üzere bildiğimiz bir çok peygamberin kabri Kudüs'tedir.

Dinler tarihine bakalım;

Hz. Musa Firavun'dan kaçıp Kızıldeniz'i geçtikten sonra Allah, Kudüs'ü ve etrafındakileri mübarek kıldığını ve oraları onlara vaad ettiğini vahyetti! Bu emri dinlemedikleri için 40 yıl çöle sürüldüler, bir nesil değişti. İkinci gelen nesil zorda olsa Kudüs'ü ve etrafını feth etti. Ve burası ilk Yahudi yerleşim yeri oldu! Ardından yıllar geçti, peygamberler değişti, İsrailoğulları daimi olarak bozulma içerisinde bugünlere kadar geldi ve kıyamete kadar da bozuk bir kavim olarak devam edecektir! Ardından ilk Asurlular, sonra Babililer, sonra Romalılar en son Müslümanlar Kudüs'e hükmetti! Ve her kim Kudüs'ü almaya kalktıysa akla zarar kan dökerek aldı. Kudüs kan dökülmeden alınmadı! Kudüs'ü Abdülhamit Han'dan istedikleri zaman, Abdülhamit Han dedi ki; "Orası kanla alındı, ancak kanla verilir!"

Süleyman mabedi Kudüs'te yapıldı ve Süleyman (A.s) mucizeleri burada verildi.

Hz. Adem, Hz. İshak, Hz. Yakup kabirleri hep Kudüs'tedir! Neden?

İbrahim (A.s) neden ailesini Mekke'de bırakıp Kudüs'e geldi?

Tevrat'ta Deccalin Kudüs'ten ineceğini ve kıyametin buradan başlayacağı söylenir!

Peki Kudüs'ü bu kadar önemli yapan ne? Ve en önemlisi İsrail, Kudüs'ü neden başkent yapmak istiyor? Eğer başkent Kudüs olursa hiç kimse Kudüs'e kurşun atamaz, hiçbir tank Kudüs'e giremez, hiçbir Hristiyan Kudüs'te yıkım yapamaz ve Kudüs İsrailoğullarının en korunaklı bölgesi olur! Acaba sadece bu kadar mı?

Tüm milletler kıyamete kadar Kudüs için savaşsa 3 dinin merkezi olan bir yerde asla bir barış sağlanamaz!

Kudüs'te neden bir barış sağlanamaz?

"Süleyman Mabedi buradaydı, Hz. Musa bize burayı vaad etti, İşte Tevrat, İşte Allah'ın vadi! Burası benim! Tüm dünya ve ekonomi arkamda!" diyor Yahudiler...

E yine alamıyor? Bir avuç Filistinliyi kovamadı, kovamıyor!

Müslümanlar da diyor ki; "Burası bizim ilk kıblemiz! Peygamberimiz buradan göğe kaldırıldı!"

Ama aynı göğe kaldırılma olayı Hristiyanlarda da var. Onlarda diyor ki; "İsa Mesih burada çarmıha gerildi ve buradan göğe kaldırıldı!"

3 Semavi din, ve 3 peygamberin buluşma noktası! Üçü de din getiren peygamber! Musa (A.s) kabri orada, Davut (A.s) kabri orada, İsa (A.s) da kabri orada ama kendisi yok! Tek kabri olmayan bizim peygamberimiz. Baktığımızda bizim hiç söz hakkımız yok! Kudüs bize göre, onlar için daha kutsal! Ama Allah, öyle demiyor! "İlk kıbleniz!" diyor!

Peki, Cern Merkezini (gerçekte) neden kurdular ve orada (gerçekte) neyi keşfetmeye çalışıyorlar? Orada "göklere açılan kapıyı" açmaya çalışıyor olabilirler mi? (İmkanları olsaydı, Cern'ni Kudüs'e kurarlardı, Kudüs karışık bir yer olduğu için bunu yapamadılar! Fakat hâlâ Kudüs'ün altını kazmaya devam ediyorlar!)

Evet, Cern'ni bunun için kurdular. Dünyaya para ile hükmeden Yahudiler, aynı zamanda da dünyanın en büyük bilim adamlarını yetiştirmiştir. Bir çok bilim adamını toplayıp kurdukları Cern'nin bile enerjisi (!) o kapıyı açmaya yetmedi! Ya o kapıyı açmak için Kızıldeniz'i ortadan ikiye ayıran ve bir çok kilidi açan Hz. Musa'nın sandığına ihtiyaç varsa?

İsa (A.s) ile birlikte o sandıkta yok oldu! Hiç kimse Hz. İsa'dan sonra o sandığı bir daha görmemiştir. Ya sandık İsa (A.s) da ise? Ve Hz. İsa o sandığı gökten inerken getirecekse? Ve o sandıkla göklerin kapılarını açacaksa? O sandığın ahir zamanda çıkacağı ve o sandıkla Hz. Mesih'in dünyaya hükmedeceği zaten bilinen bir gerçek!

1.5 milyar Müslümanın ortasına kurulmuş bir fitne kazanı, benim kutsalım olan (Mescid-i Aksa'yı ve Kubbetüs-Sahra'yı) kendi topraklarına alıp, duvar örmüş!

Bugün Filistin denilen bir yara var Arapların tam ortasında!

60 yıldır, 70 yıldır Arapların ortasında kanayan bir yaradır Filistin! Dünyadaki tek garip devlettir Filistin!

Neredesiniz, sevgili hain olmayan Araplar!

Soydaşınız, kandaşınız ve dindaşınız olmasına rağmen Filistin için bugüne kadar ne yaptınız? Her türlü zorluğa rağmen sırf Filistin, İsrail zulmüne maruz kalmasın diye Filistin'e tek yardım eden millet biziz!

Gerçi "Aman dolarlarımız elimizden gitmesin!" diye tam ortanızda bir siyonizm devletinin kurulmasına izin veren siz değil miydiniz?

İhanetlerinizi konuşmaya başlarsak;

Tarihin tozlu sayfalarının tozunda ezilirsiniz!