Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tepkisini dinlediğimde sosyal medyaya artık bir çeki düzen verilmesi için Meclis’in ve Adalet Bakanlığı’nın çalışma içinde olacağını görmek sevindiricidir.

Sosyal medyanın git gide bir fikir çöplüğü haline geldiği günlerin tavan yaptığı bir zamandayız.

Sosyal medya fikir karıştıran bir medya halini almış başını gidiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıklığı gibi artık bunun önüne geçilmeli ve yaptırımların ağırlaştırılması kanısına şiddetle ben de katılıyorum.

Fikir özgürlüğü başka, hakaret ve itibar suikasti yapmak başka. En son Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'ın sosyal medya hesaplarından 4. evlatları Hamza Salih ile ilgili sevinci paylaşmasını hepimiz sevinçle karşıladık. Tebriklerde bulunduk. Sayın Bakanın en doğal hakkı olan bu paylaşıma çirkin saldırıları gördük.

Bunlar adi insanlar, terbiyesiz insanlar, edep yoksunu hazımsız insanlar. Hiç kimse hele ki bu ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesine yapılan bu çirkin saldırının yanlarına kar kalacağını sanmamalıdır.

Bu herkesin başına da gelebilir!

Bu itibar suikasti zamanında Feto taktiğinin apaçık örneğidir.

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tepkisini dinlediğimde sosyal medyaya artık bir çeki düzen verilmesi için Meclis'in ve Adalet Bakanlığı'nın çalışma içinde olacağını görmek sevindiricidir.

Bu tarz itibar suikasti yapanların yaptıkları yanına kalmamalıdır.

Buradan Erdoğan ailesine ve Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'a yeni evlatları Hamza Salih'in hayırlar getirmesini diliyorum.

Yapılan bu saldırıyı da şiddetle kınıyorum.