Hedefte Zarrab değil Türkiye var

Türkiye üzerinde oynanan oyunları hala anlamayanlar, ya da politik çıkarları nedeniyle anlamak isteyenleri yeni bir sınav bekliyor; Reza Zarrab davası.

Biliyorsunuz dava 27 Kasım’da ABD’de başlıyor. Bir kez daha söyleyelim davanın hedefi Reza Zarrab değil Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye’dir.

Aslında çok önce başladı bu süreç; nasıl ki Türkiye, ABD’nin bir kuklası olmayı ret edip bölgesinde siyasi, askeri ve ekonomik bir güç olmayı hedefledi, işte o zaman iş değişti.

Bu sürecin koç başı da FETÖ oldu. 17-25 Aralık 2013 sivil darbe girişiminin hedefi dönemin Başbakanı Erdoğan ve Türkiye idi.

Sivil darbe girişimi başarısız olunca ardından 2014’te MİT tırları meselesi devreye alındı.

Burada da amaç Türkiye’nin dünya kamuoyuna teröre yardım eden bir ülke olarak lanse edilmesi ve gözden düşürülmesiydi.

Hayatın ne garip cilvesidir ki, dün Türkiye’yi dünyaya DEAŞ’a yardım eden ülke olarak lanse etmeye çalışan ABD, bugün bir başka terör örgütü olan PYD’nin kontrolünde DEAŞ militanlarını konvoy halinde tahliye ediyor!!!...

MİT tırları meselesinin hemen ardından da ABD destekli FETÖ’nün 15 Temmuz askeri darbe girişimi geldi. Bu da başarısız olunca ardından Reza Zarrab davası!!!...

Şimdi bakıyorum da başını FETÖ, PKK, kimi eski solcular ve kimi CHP’lilerin çektiği bir güruh tebessüm ederek elini ovuşturuyor!!!

Sanıyorlar ki, Zarrab davası Cumhurbaşkanı Eroğan’ı yıpratacak, AK Parti iktidardan olacak ve CHP iktidara gelecek!

Üstelik bunu dün ABD emperyalist bir ülkedir diye sokağa dökülenler yapıyor.

Sanıyorlar ki dünün emperyalist ülkesi ABD, bugün demokrasi havarisi bir ülkeye dönüştü!!!

Bilmiyorlar ki asıl hedef; Erdoğan üzerinden Türkiye’yi etkisiz hale getirmek ve eskiden olduğu gibi Türkiye’yi ABD’nin kuklası bir ülke haline getirmek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik öyle derin bir kin ve nefretle dolular ki; öz vatanlarının, üzerinde yaşadıkları ülkenin, güneşinde ısınıp havasını soludukları bu toprakların tekrar ABD’nin kuklası olma ihtimalini göz önüne almıyorlar bile!!!

Gün, ABD emperyalizminin oyunlarına karşı dimdik ayakta durma ve mücadele etme günüdür.

Bugün vatanseverliğin tek kıstası ABD emperyalizminin oyununa karşı direnmektir.