Bugünlerde birileri sürekli çakma Müslüman, çakma Vatansever, Vatan haini, haramzade ve harami arıyor. Bunları bulmak kolay. Samimi olmak, başını kaldırıp etrafına bakmak, akıl ve izan sahibi olmak ve tarih bilmek yeterli. 

Bugünlerde birileri sürekli çakma Müslüman, çakma Vatansever, Vatan haini, haramzade ve harami arıyor. Bunları bulmak kolay. Samimi olmak, başını kaldırıp etrafına bakmak, akıl ve izan sahibi olmak ve tarih bilmek yeterli.

Çakma Müslüman, çakma Türkiyeli, Vatan haini, haramzade ve hırsız aranıyorsa; demokratik teamüller ve hukuk çerçevesinde Türk Milleti tarafından seçimle işbaşına getirilmiş Yöneticilere değil; 1960'tan beri Devlete ve Orduya sızmış NATO'cu, darbeci, cuntacı ve insan hakları katliamcıları DARBECİLERE; 1966'dan beri Devlete ve Millete sızmış, Devletin kendisi olmuş İslam ve Türkiye düşmanı, küresel soykırımcıların köpeği, 15 Temmuz 2016 işgal, istila ve terörist darbe girişiminde bulunarak tarihte görülmemiş bir şekilde Devlet kurumları (Mit, Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet…) ve Parlamentoyu bombalayıp 251 vatandaşı şehit eden FETÖ'ye; Ermeni ASALA terör örgütünün devamı, 1978'de kurulup 1984'ten beri Devletin ve Milletin başına bela olmuş, Milletin 55 bin insanının canını, Ülkenin 500 milyar dolarını çalmış, İslam ve Türkiye düşmanlarının köpeği, Allahsız, kitapsız, peygambersiz, dinsiz, imansız, Kur'an ve Cami yakıcısı, ezan ve namazla dalga geçen, fitne yuvası ve soykırım ocağı, Kürt ve Türk katliamcısı KCK/HDPKK/PYD/YPG/YPJ/SDG'ye; Askere ve Polise kurşun sıkan, cinayet işleyen, banka soyan aşırı sol terör örgütleri DHKP-C ve TK/ML'ye; Emperyalistlerin kullanışlı aparatı İslam ve Müslüman düşmanı ve soykırımcı EL KAİDE/EL NUSRA/DEAŞ/EL ŞABAB/BOKA HARAM'a…,

Bakılmalıdır ve görülmelidir!

Düşman bunların ardındadır. Çakma Müslüman, hain, haramzade, çakma insan, çakma Vatansever, harami, hırsız, katil, soykırımcı, alçak, istibdatçı, otoriter, diktatör, faşist, ırkçı, militan, haydut… BUNLARDIR!

Bu gerçeği göremeyen ve anlayamayan s...zme e...ektir!

Akıl, mantık, vicdan, sağduyu, samimiyet, realite, birlik ve beraberlik, bir arada yaşama isteği, Vatanseverlik, mandacı ve himayeci olmamak, bunu gerektirir.

Unutulmamalıdır ki küresel soykırımcıların, emperyalizmin, İslam ve Türkiye düşmanlarının, Haçlı-Siyonist ittifakının en önemli özelliği, dünya üzerindeki bütün işbirlikçileri ve hainleri bulmak, kullanmak ve işi bitince de acımadan alınlarının çatından son nefeslerini almaktır.

Yine unutulmamalıdır ki;

Müslüman Türk Milleti'nin geleceğini önce Allah, sonra Müslüman Türk Milleti kurtaracaktır,

Egemenlik kayıtsız ve şartsız önce Allah'ın, sonra Müslüman Türk Milleti'nindir,

MANDACI ve HİMAYECİLERİN değil!

…!!!

Saygı ve selamlarımla…