Halkın Terör Partisi...

Yaklaşık üç yıl önce, “HDP Bir Türkiye Partisi Değildir..” demiş, bugün birilerinin hapisten çıkarmak için ağıtlar yazdığı ve diğerlerinin de açlık grevine falan başladıkları Selahattin Demirtaş isimli parti başkanı teröristten uzun uzun bahsetmiş idim..

Bir siyasî parti ülkenin álî çıkarlarına ters, dahası başka ülkelerin çıkarları yönünde bir söylem ve emele sahip olamaz. HDP (Halkların Demokrasi Partisi) ise tam da bunu yapmaktadır. Defalarca yazdım, bunlar çoktan kapatılmalıydı dedim...

Yahu Allah aşkına bir terör örgütüyle bu denli organik bağları olan, Türkiye düşmanlarıyla aynı paralelde bir Türkiye partisi olabilir mi?

Yahudilerin Gargad Ağacı’na benzetilmiş amblemli ve Selahattin Demirtaş’ın başkanı olduğu HDP (eski adıyla BDP) hiçbir zaman barış ve demokrasi yanlısı ve halk çıkarlarını gözeten bir Türkiye Partisi olamamıştır..

Bilakis halk düşmanıdır ve çocukların zorla dağa kaldırılması, terör örgütüne eleman yapılmaları için de görev yapar... HDP, bu ülke üzerine oynanan kadim (tarihî stratejik) kirli oyunlardan biridir.

Kandil (PKK terör örgütü karargâhı) açıklama yapıyor, “Türkiye devleti Suriye üzerine bir harekât yaparsa, biz de Türkiye’yi savaş alanına çeviririz” diye tehditler savuruyordu...

Aynı günlerde Selo da seçim münasebetiyle ittifak arayışındaki MHP ve Ak Partiye seslenirken, “AKP ve MHP niyet itibariyle savaş koalisyonu kurmak istiyor ama başarabileceklerini sanmıyorum” diyordu..

Kandil’lerinden yapılan savaş ilânı, HDP’de başka bir ağızla söyleniyordu mesele bu kadar basit.. Ve (İsrail çıkarlarına hizmet için) güneyinde kurdurulmak istenen tampon bir Kürt Devletine Türkiye izin versin” istiyor HDP.

PYD asla Suriye kürtlerinin menfaatlerini savunmuş değildir. PKK gibi emirleri Kandil’den veya doğrudan ABD’den alır.

Esed’in diktatörlüğü zamanında PKK karargahı Şam’da değil miydi? Apo PKK militan adayı genç kızları Şam’daki evinde «özgürlüklerine» kavuşturmuyor muydu?

Şimdi Apo’ları İmralı’da mukim olduğundan, vekaleten yani bu zatın yerine Kandil’deki teröristbaşı ve uzantısı Selo’ları ötüyor... Şam karargahı Kandil’e taşındı ve PKK yerine Suriye’li teröristlere (PYD) görev veriliyor

Yakında Fırat’ın doğusuna da harekât yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basiretli ve feraset sahibi, Türkiye menfaatlerine odaklanmış bir lider olarak Türkiye’nin sınır hâkimiyetinden taviz vermiyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri de emin ellerdedir. Savaş, sevimsiz olsa da (hoşumuza gitmese de) farz kılınmıştır... Allah harbin, kıtalin sevdalısı olun demiyor ama dininiz, vatanınız, ırz ve namusunuz tehlikeye girerse savaşacaksınız diye emrediyor.

Türkiye inşa’allah millî menfaatlerini en güzel şekilde savunacak ve yarınlarını güvenceye alacaktır. Merhum Erbakan’ın ifadesiyle bu kanlı mı olur kansız mı? O da ABD’nin tavrına bağlı..