Türkiye ile tarihte çok uğraşıldı. 200 yıldır çok örselendi, itildi, kakıldı, haksızlığa ve zulme uğradı, bölündü ve parçalandı. Osmanlı ve Türkiye topraklarında Batı, emperyalistler ve soykırımcılar çok at oynattılar. 

Türkiye ile tarihte çok uğraşıldı. 200 yıldır çok örselendi, itildi, kakıldı, haksızlığa ve zulme uğradı, bölündü ve parçalandı. Osmanlı ve Türkiye topraklarında Batı, emperyalistler ve soykırımcılar çok at oynattılar.

Osmanlı ve Türkiye topraklarını işgal ettiler.

Padişah Abdülaziz'in bileklerini kestiler, intihar süsü verdiler.

  1. Abdülhamit'i itibarsızlaştırdılar, Kızıl Sultan dediler, tahttan indirdiler, darp ettiler ve kan revan içinde bıraktılar, onursuzca işkence ettiler.

Genç Osmanlılar, Yeni Osmanlılar, Jön Türkler, Batı yandaşları, yerli işbirlikçiler, mandacı ve himayeciler, İttihat ve Terakkinin etkili ve yetkili bir kısmı, Masonlar ve Siyonistler ve Haçlı-Siyonist ittifakının yerli aparatları 600 yıllık koskoca İmparatorluğu bozuk para gibi 10 yılda harcadılar. Balkan savaşları ve Devleti içine soktukları Birinci Dünya Savaşı sonunda Osmanlıyı bitirdiler.

  1. Abdülhamit iyi niyetinin kurbanı oldu. Kardeş kanı dökülmemesi için sahte hürriyet sevdalısı ve muhalif görünümlü Mason darbecilere Devleti teslim etti.

Sadece kendisi değil, aynı zamanda Devlet de kaybetti. ( "40 yıl Avrupalı devletlerin birbirleriyle savaşmalarını bekledim, onlar kendi aralarında savaşa tutuştular, ben ise tahtta değildim"! : 2. Abdülhamit)

Biten ve paramparça olan Osmanlı İmparatorluğunun küllerinin üzerinde Gazi Mustafa Kemal ortaya çıktı. Çanakkale'de emperyalist düşmana karşı destan yazdı.

Birinci Kurtuluş Savaşında emperyalizme, işgalcilere, mandacı ve himayecilere karşı kaybetmedi, kazandı, vahşi ve yamyam Batının yenilebileceğini bütün dünyaya, sömürülen ve ezilen tüm dünya halklarına gösterdi. Kutsiyetimiz ve Türk Milli Kültürü temelinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kurarak yeni nesillere güçlü ve sağlam bir emanet bıraktı.

Ancak, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ten sonra şiraze kaydı, kantarın topuzu kaçtı, kraldan çok kralcılar ortaya çıktı.

Batılılık delisi Devlet adamları, sömürge aydınları, mandacı ve himayeci kafalar HARAMİ SİSTEMATİĞİ kurdular.

Emperyalist efendiler ve yerli işbirlikçi aparatlar TEPEDEN İNMECİ VE JAKOBENİZM SİSTEMATİĞİNİ hunharca işlettiler.

Millete, değerlerine, dinine ve kültürüne hep tepeden baktılar, küfrettiler, aşağıladılar.

Atatürk'ün kurduğu uçak fabrikalarını ve savunma sanayi tesislerini kapattılar.

Devrim otomobilinin ve güneş motorun önünü kestiler.

Kur'an-ı Kerim ve Arapça öğrenimini yasakladılar. Kur'an kitabını toplattılar.

Dindarları ve inançlı vatandaşları, suçsuz komünistleri, masum Kürtleri Devlet ve Cumhuriyet düşmanı gördüler,

Atatürk'ü, Cumhuriyeti ve laikliği vahşice istismar ettiler.

İnançlı vatandaşlara ve dinini yaşamak isteyenlere kamusal alanda ve eğitimde, laikliği gerekçe göstererek, akıl ve mantık dışı baskılar yaptılar, hayatı dar ettiler.

Batıcı-doğucu, ilerici-gerici, dinli-dinsiz, başı açık- başörtülü, laik-anti laik, çağdaş-yobaz, Alevi-Sünni, Türk-Kürt, Sağcı-Solcu… ayrımı yaparak bu Ülkenin evlatlarını çatıştırdılar, kanını döktüler.

Emperyalist Batı ve yerli işbirlikçileri:

'İslam ilerlemeye engeldir, Batının gerçek dostluğunu kazanmak için Bulgarlar gibi Hıristiyan olalım,

Allah ve Peygamber gibi safsataları gençliğin kafasından sileceğim,

İslam çorak kokusudur,

Din afyondur,

30 yıl sonra dini Toplumdan söküp atacağız,

Ayet ve Hadisler anlamsızdır,

İslam çökmüştür,

Ayet saymakta mana yoktur,

Kabe Arab'ın olsun Çankaya bize yeter, Allah'ı da Sultanla birlikte tahtından indirdik,

İslam dini-Kur'an-Sünnet ortaçağ karanlığıdır,

Taşralıya ulan öküz Anadolulu,

Köylüye çarıklı-poturlu-görgüsüz ve şehirlerin meydanlarına girmemeliler, Millet aptaldır ve koyundur,

Millet mantıksız seçim yapıyor,

Millet beyinsizdir-bidon kafalıdır-göbeğini kaşıyandır-...öt kılıdır,

Sümerlerde başörtüsünü fahişeler takardı, Hacca gitme Muhammet seni kapar,

Ağzıma ağzıma ezan okunmasın,

İslam dinini anlatan Diyanet işleri Başkanı ırkçı ve nefret suçu işliyor,

Okul öncesi Kur'an-ı Kerim ve din eğitimi verilmesi ortaçağ karanlığıdır, (Hıristiyanlar ve Yahudiler okul öncesi ve ilköğretim döneminde çocuklara zorunlu olarak bizzat kilisede ve havrada din eğitimi verirler.),

Osmanlı Türkmenlere katliam yaptı,

Türkiye Devletine haydut devlet,

Milletin seçtiği Devlet Başkanına -katil, hırsız, diktatör, hergele, militan, terörist, vatan haini, sömürge valisi, büyükbaş-,

Şehit ailesine ahlaksız,

Devlet Ermeni soykırımı ile yüzleşmeli,

İslam ve Türkiye düşmanı, emperyalist köpeği ve kitapsız PKK/PYD/YPG/SDG'ye onlar terör örgütü değildir, topraklarını savunan bir örgüttür"

Dediler!!!

Millete, sistematik olarak mütemadiyen küfür ve hakaret ettiler, düşmanlık yaptılar.

Ülkemizi önce borçlandırdılar, sonra ekonomik ablukaya aldılar, sonra besleyip büyüttükleri tüm teröristleri üzerimize saldılar.

Her 10 yılda bir ellerinde büyüttükleri kendi çocukları aracılığı ile askeri darbe yaptılar/yaptırdılar,

Başbakan ve Bakanları astılar.

Her 5 yılda bir ekonomik kriz çıkarttılar ve finansal operasyon çektiler.

Kur, faiz, enflasyon sopasıyla bu Milletin kanını emdiler.

Kendi elleriyle kurdukları FETÖ, ASALA, PKK/PYD/SDG, DHKP-C, TKM-L, EL KAİDE, EL NUSRA, DEAŞ, HİZBULLAH vb. terör örgütü köpeklerini bu Ülkenin üzerine salarak katliam yaptırdılar.

Terörle mücadele sonucunda bu Milletin 55 bin canına mal oldular, 500 milyar dolarını çaldılar,

Türkiye'ye çiçek gibi baktılar. Kuruduğunda suladılar, büyüdüğünde budadılar ( İngiliz Başbakan Winston Churchill),

Abdülaziz'i öldürdüler, Abdülhamit Han'ı indirdiler, Menderes ve arkadaşlarını astılar, Özal'ı zehirlediler, Erbakan'ı alaşağı ettiler.

Ancak, günümüzde emellerine ulaşamayacaklar.

Günümüzde artık maşaları aracılığı ile bu Ülkeyi yönetemiyorlar. NATO'cu darbeciler bitti, tüm terör örgütleri bitti, ekonomik ve finansal tetikçileri aracılığı ile canhıraş bir şekilde saldırıyorlar ancak sonuç alamıyorlar, kuduruyorlar!

Vatandaşın insan hakları ihlalleri, haksızlıklar; dini, sosyolojik, kültürel, eğitim vb. adaletsizlikler giderildi.

Türkiye son yıllarda, kısa zamanda ayağa kalkmaya, silkelenmeye, ayakta kalmaya ve yoluna emin adımlarla ilerlemeye çalışıyor. İkinci Kurtuluş Savaşının verildiği bu tarihi, kritik ve can alıcı süreçte çok ama çok büyük işler başardı.

Cumhuriyetin son döneminde siyasi, idari, hukuki, insan hakları, askeri, güvenlik, sofistike-mistik(cenaze marşı ve kışlada yemek duası değişikliği), ekonomik, sağlık, sosyal güvenlik, altyapı, ulaşım, enerji, silah-savunma sanayi ve dış politika alanlarında sessiz DEVRİMLER gerçekleştirildi.

Ama, bundan sonra sessiz olmayacaklar,

Gümbür gümbür anlatılacaklar,

Dünyada tüm sağır sultanlar duyacaklar!

Türkiye sorunlarını çözdükten, köklü reformlarını tamamladıktan, toplumsal talepleri karşıladıktan, psikolojik ve sosyolojik hesaplaşmalarını nihayete erdirdikten sonra; 2023'te dünyanın en büyük ilk 10 ülkesi, 2053'te dünyanın en büyük ilk 5 ülkesi, 2071'de dünyanın en büyük ilk 3 ülkesi arasına girecek ve 2123'te de Süper Güç Ülke Türkiye ülküsünü gerçekleştirecektir.

Ülkemiz, tabi ki kendi içinde öncelikle sağladıktan sonra, önce İslam Dünyasında ve Türk Dünyasında, sonra da tüm dünyada barış, güvenlik, istikrarın sağlanması; demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğünün yerine getirilmesi; medeni, zengin, müreffeh toplumların oluşturulması; nihayetinde de adalet, özgürlük, eşitlik ilkelerinin gerçekleştirilmesi hedeflerine ulaşacaktır. Dünyanın MERKEZİ Türkiye olacaktır.

Herkes emin olmalıdır ki Allah'ın izniyle bu Kızıl Elmaya ulaşılacaktır!

Saygı ve selamlarımla...