Gavurların Sapık Vaizi..

Bizleri yaşlısıyla genciyle, ülkemizin bütün renkleriyle, Çanakkale ruhuna bürüyüp, yedi düvele karşı al bayrağımızın altında birleştiren Rabbimize hamdolsun. Birbirimize yumruk sıkıp dağılmış iken toparlayan, iman gücünü, vatan millet sevdasını, bayrak aşkını yeniden hatırlatan Rabbimize Hamdolsun. Yeni kapıda 5 Milyon, Tüm Türkiye’de 50. 000.000’dan fazla bu vatanın gerçek evlatlarını, yiğitlerini bir araya getiren din gününün, hesap gününün sahibine sonsuz şükürler olsun.

Evet, Yeni kapıda milyonlarca insan iktidarıyla, muhalefeti ile din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın elinde tek bir bayrakla darbeye karşı yekvücut oldu. Bu aziz milletin o büyük meydandan tek bir nefes olarak haykırışı, Türkiye üzerine hesap yapan ABD’nin CIA’sını, İsrail’in MOSSAD’ını, İngiltere’nin LAWRENCE’sini, Almanya’nın BND’sini, Pennsylvania’nın muşmula suratlı sümüklü FETÖ’sunu tirim tirim titretti. İrademize yapılan hain darbe girişimine karşı sessiz kalarak kendilerini açık edenler bir bir ortaya çıkmaya başladılar. Sözüm ona her daim demokrasiden bahseden Batılıların, özgürlükler Ülkesi ABD’nin gerçek ve kirli yüzünü böylece tüm dünya görmüş oldu. Umarım başımıza getirilen bu musibetten gerekli dersleri çıkarırız. Bu kirli bela İslam dünyasının ümmet olma yolunda birleşmesine ve gözünün gönlünün açılmasına vesile olur.

Cumhurbaşkanımızın, başkomutanımızın ikinci çağrısı ile Yeni kapı meydanında toplanan o mübarek mahşeri kalabalık, 15 Temmuz gecesi 250’ye yakın şehit, binlerce yaralı vererek, istilaya karşı vatanını savunup demokrasi destanı yazan halkın ta kendisi idi. Enteli danteli, göbeğini kaşıyanı bidon kafalısı, dövmelisi küpelisi, cahili okumuşu ,başı açığı yaşmaklısı, hepsi bir arada, tamda orada omuz omuza idi..

Kimler yoktu peki o gün orada..? Terörden ve kandan beslenen Kandilin ve Fetö’nün satılmış uşakları yoktu. Neredeler peki şimdi..? Sığındıkları Kandilde, PKK inlerindeler.. TSK’nın içine sızmış, asker kıyafeti giymiş Fetö’cü darbeci hainlerle hevaller şimdilerde sanırım kafa kafaya verip beraber çözümleme yapıyorlardır. Allah ’sız PKK’lılar ile Fetö’cü haşhaşlar şimdi kucak kucağa bir aradalar.. Boyunlarındaki tasmalarla ‘’Hizmetinizdeyiz’’ dedikleri batılılar için efendilerinin talimatlarını bekliyorlar. Vatandaşımızın vergileriyle, helal paraları ile alıp ayaklarına giydirdiği o güzelim postalları çıkarıp, bugünlerde kanlı mekapları giyenler kendi öz kardeşini, devresini şehit etmek için PKK’lı teröristlerin safına geçtiler.. Yazın bunu bir tarafa, ‘’Tarih kendi masum halkına silah doğrultan bu alçakları lanetlenmiş topluluklar olarak kayda geçecektir..’’ Onları Allah’ta affetmeyecek kulu da..

Yaşanan bunca olaydan sonra Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a ve liderliğine milletimiz şimdi daha fazla güveniyor daha fazla inanıyor. Şimdi hepimiz onu daha çok seviyoruz.. Çünkü Erdoğan artık sadece bizim bir liderimiz değil kaderimiz oldu adeta.. Onun kaderi önce bu milletin, sonra tüm ümmetin kaderi oldu artık.. Abdülhamit Hanını siyasi zekâsına sahip, torun Erdoğan, bu alçakların ülkemize diz çöktürülmesine ölümü göze alarak, ailesiyle ve halkıyla birlikte izin vermedi.

Devlet adamlığı ve feraseti ile o dik durdu eğilmedi ve bu millette kendisini asla terk etmedi.. Birlikte memleket nasıl sallanırmış o hain güruha çok güzel gösterdi. Yeni kapıda yapılan balans ayarı ile vatanımıza göz dikenlerin hepsinin boyunun ölçüsünü bir güzel alındı, alınmaya da devam edecek İnşaAllah..

Evet dün itibarı ile meydanlarda tutmuş olduğumuz Vatan nöbetlerine artık son verdik. Vatan sevgisi imandandır diyerek 27 gün boyunca aziz Türk milletine yakışır bir şekilde vatanımızı ve meydanları bekledik. Bu süreçte ne bir kaldırım taşı söküldü, ne arabaları ateş saldı, nede esnafımızın camı çerçevesi yere indirildi. Hiç bir vatandaşımızın bir kılına dahi zinhar zarar gelmedi. İç savaş çıkacak vatandaş birbirine girecek diye bekleyenlerde bir güzel avcunu yaladı. Böylelikle bizlere her daim barbar Türkler yakıştırması ile küçümseyen ve sözüm ona demokrat geçinen AB ülkelerine de, FETÖ’için kanıt bekleyen ABD’ yede meydanlar en güzel cevabı vermiş oldu.

Şer gibi görünende hayır vardır. Ben önümüzdeki günlerin çok güzel yeni başlangıçlara gebe olduğunu düşünüyorum. Böyle zor bir dönemde siyaset dehası Erdoğan’ın Putin ile aramızdaki buzları eritme adına yapmış olduğu hamle ve uzatmış olduğu el çok kıymetlidir. Zamanlaması da mükemmeldir. Bu dostane görüşme, Fetö’nün başarısızlığından dolayı bunalıma girmiş azılı Türkiye ve Müslüman karşıtı Batılıları ve ABD’ Yönetimini çok derinlerden rahatsız etmiştir. Hani bizde bir söz vardır ‘’En güzel ve sağlam dostluklar kavgalarla başlarmış, kolay kolayda bir daha bozulmazmış..’’ diye umarım öyle olur. Evet, zor dönemde dostluklar yapılan iyilikler, asla unutulmazmış.. Bu ikinci bahar her iki taraf içinde hayırlı olur inşaAllah. Bundan böyle Rusya ile eskisinden daha güçlü işbirliğine gidilecek. Savunmadan enerjiye, turizm ’den ihracata kadar çok önemli işbirliklerine imza atılacaktır. BBC’nin deyimi ile böylelikle ‘’Erdoğan Batıyı terletmeye’’ devam edecektir.

Ben bu köşe yazımı yazar iken Kayseri’de başlatılan 112 işadamı hakkında gözaltı kararı verildiğine dair ajanslardan bilgi düştü. 400 polisle eşzamanlı düzenlenen operasyon şuan hala sürüyor. Bu gözaltına alınanların çoğunun ‘’Devlete değil de, Himmete ver’’ diyen işadamı kılıklılar olduklarını düşünüyorum. Ben buradan Kayserili hemşerilerime seslenmek istiyorum. ‘’Hiç kimse eğer suçu yoksa sorgulanmaktan asla korkmasın ve Yüce Türk Adaletine güvensin. Eğer suçlu ise babamın oğlu da olsa Allah belasını versin ve cezasını çeksin..!’’ Evet dostlar Allah’ın izni ile Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Kayseri’de de vatanımıza, irademize göz diken FETÖ’cu hainlerin ve sapkın müritlerinin kökü kazınacak inşaAllah..

Allah Reisimizi Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin, ömrünü uzun bahtını açık etsin. Rabbim Bağımsız Müslüman Türkiye’mizde ezanlarımızı susturmasın, bayrağımızı asla indirtmesin, birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın inşaAllah.

Not: 2015 Yılındaki yaşanmışlıkları, ülke gündemine damga vuran olayları ve ilkesiz kavgaları anlatan SUSTURAMAZSINIZ..! isimli kitabım dün itibarı ile çıkmıştır. Buradan tüm okurlarıma saygılarımla arz ederim.