Süper Lig'in 25. haftası geride kalırken Galatasaray geçen hafta devraldığı liderlik koltuğunu bu hafta da bırakmadı. En yakın rakibi Fenerbahçe ile aynı puanda yer alan sarı-kırmızılılar, zorlu saha şartlarında oynanan Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılmasını bildi.



Süper Lig'in 25. haftası geride kalırken Galatasaray geçen hafta devraldığı liderlik koltuğunu bu hafta da bırakmadı. En yakın rakibi Fenerbahçe ile aynı puanda yer alan sarı-kırmızılılar, zorlu saha şartlarında oynanan Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılmasını bildi. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Fatih Terim'in öğrencileri, gelecek hafta kupadan elendikleri Aytemiz Alanyaspor deplasmanına çıkacak.

Sarı-kırmızılıların Mısırlı santrforu Mustafa Muhammed, gollerine devam ediyor. Süper Lig'de çıktığı 3 maçta da fileleri havalandıran golcü oyuncu, kendisine olan güveni boşa çıkarmadı. Mustafa Muhammed, Kasımpaşa karşısında son anlarda kazanılan penaltıda sorumluluğu üzerine alarak, soğukkanlılıkla topu ağlarla buluşturdu.

Geçtiğimiz hafta derbi karşılaşmasında Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasaray'a yenilen Fenerbahçe ise Fatih Karagümrük maçıyla moral buldu. Ancak kötü sonuçlar alınması halinde büyük beklentilerle takımın başına getirilen Erol Bulut'un yerine Daum'un geçeceği bile kulislerde dolaşan haberler arasında. Zorlu Karagümrük deplasmanından 3 puan almasını bilen sarı-lacivertlilerin puan kaybına tahammülü yok. Olması durumunda Bulut'un işi zor...