Süper Lig'de 23. hafta geride kaldı. Trabzonspor 54 puanla liderliğini sürdürüyor.Hemen arkasında bir maçı eksik 45 puanlı Konyaspor bulunuyor. 3 büyüklerden en yakın takipçisi Fenerbahçe 37 puanla 5. sırada yer alıyor.

Süper Lig'de 23. hafta geride kaldı. Trabzonspor 54 puanla liderliğini sürdürüyor.Hemen arkasında bir maçı eksik 45 puanlı Konyaspor bulunuyor. 3 büyüklerden en yakın takipçisi Fenerbahçe 37 puanla 5. sırada yer alıyor. Tam 17 puan fark! Tebrikler Trabzonspor. Tabii Konyaspor'un da başarısını unutmamak gerekiyor. Kendilerini de ayrıca tebrik etmek gerek.

3 büyüklerde sezon ortasında adeta hoca kıyımı yaşandı. Önce çifte kupalı Sergen Yalçın, sonra büyük ümitlerle 2. dönemi için gelen Vitor Peraria ve son olarak imparator Fatih Terim. Hepsi Trabzonspor'un attığı dev fark nedeniyle tek tek gönderildi ya da istifa etti. Böyle bir sezon daha önce yaşandı mı bilmiyorum ama uzunca bir süre hafızalardan çıkmayacağı kesin. Hatta gidişat önümüzdeki sene de, futbol açısından daha planlı olan bordo-mavililerin aynı senaryoyu yaşatacağını gösteriyor.

Yeni gelen teknik direktörlerle nereye kadar devam edilecek hep beraber göreceğiz. Bence böylesine ezilmişliğe tahammülü olmayan 3 büyüklerde, bir sonraki giden sadece teknik direktörler olmayacak...