FIRAT EPSAŞ

İlden ile isimleri değişse de, hepsinin ortak özelliği milletin üzerinden fatura terörü estiriyor olmaları. Bu terörün Malatya da ki ismi ise Fırat Epsaş.

Fırat Epsaş, Malatya da Elektrik dağıtan şirketin ismi. Öylesi akıl almaz faturalar icra ediyor ki, insanın hem aklı almıyor ve hem de isyan etmemesi elde değil. Şahsıma iletilmiş sayısız elektrik faturalarına bakıyorum ve tüketicinin isyan edişinin ne denli haklı ve yerinde olduğuna tanık oluyorum.

Bunca fahiş faturaları tüketiciye gönderip ve hiçbir şey olmamış gibi caka satan tavırları ise bardağı taşıran son damla oluyor. Muhatap bulma, sorunları iletmek zaten imkânsız. Hastel kader bir kişiye ulaşmış ve siz daha iki kelam etmeden söyleyeceklerinizi ağzınıza tıkan pespaye bir iletişim ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Bu yetki, cüret ve cesareti kimden ve nerden alıyorlar bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki, milletin soluk borusunu tıkıyorlar.

Fırat Epsaş, sizi kurum olarak bundan sonra daha bir markaja alacak, daha sıkı takip edecek, köşemde sık sık işlemenin yanı sıra tüm sosyal medya hesaplarımdan da deşifre etmeye özellikle özen göstereceğim.

Fırat Epsaş; hesap vermez, burnu dikine giden ve tüm iletişim mekanizmalarını devreye dışı bırakan bu yapınız ile millete zulüm yapmaya devam ettiğiniz sürece yakanıza yapışacak ve sizinle her platformda mücadele etmeye devam edeceğim.

Buradan Enerji Bakanlığına ve Sayın Enerji Bakanı Fatih DÖNMEZ beyefendiye özellikle sesleniyorum. Bu kurumların millet üzerinden estirdiği fatura terörizmine dur diyecek misiniz !?

Vasat kullanım miktarlarına akıl almaz rakamlar yazan, binbir türlü isimle harici miktarları tahsil eden, iki ay geçince sessiz sedasız milletin aboneliğini iptal edip, tekraren abone bedeli tahsil eden bu kurumlara dur diyecek misiniz !?

Fırat Epsaş !

Malatya’nın tamamına yakınının muzdarip olduğu keyfi uygulamalarınıza son verecek misiniz !?

Ben, bir gazeteci olarak dahi herhangi bir yetkiliye ulaşamıyorsam, herhangi bir vatandaşın sizlere ulaşması, sorunlarını dile getirmesi zaten olası değildir. Kendinizi toplumdan, hak, hukuk ve adaletten tecrit etmiş ve adeta kanunda benim kuralda benim edasıyla estirdiğiniz fatura terörüne dur diyecek misiniz !?

Zaten ekonomik koşullar altında inim inim inleyen bu millet, bir de sizin binbir haksız eklentiler ile devasa boyutlara çıkardığınız faturalarınız ile hepten boğuntu yaşamaktadırlar.

Sayın Bakan, Malatya Fırat Epsaş isimli kurumun başına konulmuş yöneticilerin, burunlarından kıl aldırmaz tavır ve tutumları ise, hiç katlanılır gibi bir durum değildir. Dünyayı biz yarattık edası ile oturdukları saltanat odalarında ve her türlü lüks içerisinde fatura terörü estirmeye devam etmelerine müsaade edecek misiniz !?

İnsanı muhatap almayan, önemsemeyen, saygın bulmayan bu kurum ve yöneticilerinin kendilerine çeki düzen vermeleri için herhangi bir yaptırım uygulayacak mısınız !?

Sayın Fatih DÖNMEZ; Malatya halkının gırtlağına kadar gelmiş bu fatura zulmü artık tahammül edilir gibi değildir. Bu fahiş faturalara dair elimde çok çarpıcı örnekler mevcuttur. Eminim ki bu örnekleri gördüğünüz an sizde çok şaşıracak ve ilgililer hakkında gerekli soruşturmayı yapacaksınız.

Fırat Epsaş !

Haksız, hukuksuz ve adil olmayan bu faturalarınız ile milletin canına ot tıkayan kurumların başında gelmektesiniz. Gün geçmiyor ki mail kutumda fahiş bir fatura görmüş olmayayım. Çeşitli şekillerde bana ulaşmış tüketicilerin sayısız mağduriyetleri ile karşılaşmaktayım. Kanuna ve yasalara karşın kendinizi layusel kabul etmiş, istediğiniz yere şikâyet edin diyen tavırlarınız ile baş belası bir kurumsal hüviyetin sahibisiniz. Daha evvel de söylediğim gibi kim ve nerden bu cüret ve cesareti alıyorsunuz bilmiyorum, ama bundan sonra kalemime dolayacağım, deşifre edeceğim en başta gelen kurumsunuz…!