FETÖ’den yüz yüze verilen emirler 5

"Kılıçdaroğlu Rauf Denktaş'ı ziyarete gitmiş oda Ergenekonu destekleyen sözler söyledi. Hocam da bir insan nasıl yaşarsa öyle ölür. Ömrünün sonları cehenneme nasıl giderim diye uğraşıyorlar."

"Korkularından adımı telaffuz edemiyorlar, hep okyanus ötesi diyorlar, benim adım yok mu, Sinsi bir enaniyet var hepsinde eğer başbakanlığın ve cumhurbaşkanlığının esiri olmuşlarsa hürriyetlerini kaybetmişlerdir. Hür insan değillerdir. Ama makamlar bir insana kendi kendine gelirse ne ala bazı kimseleri yönlendirirsiniz, bazı yerlerde hizmet ederler bu olabilir. Bütün arzularını çöpe atacaksın insan yumurtadan çıktıktan sonra yeniden bir daha yumurtaya dönmemelidir. Yumurtadan çıktıktan sonra yeniden kafese girmeyeceksin "

"Ziya Gökalp bir adamla daima içki sofrasında beraber olmuş, hiç bu sofraları aksatmamış kendisi Kürt ama arı Türkçe dil teorisini ortaya ihtimal ki bir adamla beraber olduğu için içki sofrasında düşünmüştür. İhtimal ki güneş dil ve ırkçılığı bu sofralarda düşünmüştür."

"Milyonlarca halis insanın himmetleriyle olan bir hizmeti bir kişinin attığı bir pislik ile kirletmeyelim. Kubbedeki taşlar gibi omuz omuza verelim, dökülmeyelim. Bir avukat beyaz saraydaki meclis başkanı ile görüştüğünü, Ermenilere daha yakın olduğunu beyan edince hocam yıllar ricali devletimiz buralarda hiçbir siyaset üretmemişler, bizler ihmal edince Yahudi ve Ermeni lobileri buraları işgal etmişler, 11 sene öncesiydi ülkemden kaçarak buraya geldim"

"Çok hızlı açılımlar karşı tarafı tahrik eder. Kuvvet dengesi yoksa kesinlikle ortaya çıkmamak lazımdır"

"Parlamentoda hizmetimizi anlayan arkadaşlarımız var, hiddet-şiddet gibi hususlarda sabırlı olmalıyız."

"Devlet bu hizmetlerimize esasen destek olmalıdır ama hizmetimizi anlamıyorlar"

"Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin, ikisi de cinsiyeti bozuktur. Çok sinsi yer altı faaliyeti gibi faaliyet içinde olduklarını söylediler. Varoşlarda bilhassa faaliyetleri varmış, sizde onların altında çalışın dedi. Referandumda hocam İzmir'de 300 bin eve gittik dedi. Her hâlükârda bu ziyaretleri kesinlikle ihmal etmeyelim dedi, Önder Sav'ı harcayınca seçimlerden ümitleniyorlar ama muvaffak olmaları mümkün değildir."

"İzzettin Doğan dini bilmiyor. Alevilerle bunlar ilgileniyor. Bizim de kusurlarımız oldu, bu camiayı çok ihmal etmişiz."

"Muhsin Yazıcıoğlu hormonsuz bir Anadolu çocuğu idi, bunların (MHP) ileri gelenlerinin ne olduğu belli değildir, partiyi dinsizleştirmek istiyorlar."

"Amerikalılarla kavga ederek yeryüzünde hizmet edemeyiz bu günümüzde Suriye ve Irak idarecilerinin zihniyeti Saddam zihniyetidir. Bizim ağaların gelecekle alakalı hiçbir fikri yoktur. Eğer Türkiye demokratik olarak hareket ederse geleceğin süper güçlerinden olacaktır"

"Turgut Özal bizim cephemizde, Bülent Ecevit karşı cephede ama hizmetimize karşı çok samimidirler. Mesela Kıvrıkoğlu raporları (çok eski) Bülent Ecevit'e koyduklarında ben bunlara inanmıyorum demiş. He ikisi de hizmeti... "

"Her yerden Türkiye'de Mehdi çıkıyor. Cemil Çiçek de Yozgat mehdisidir. Türkiye'yi kurtaracak tek kişi olarak kendini görüyor. Kim getirdi ise bulunduğu yerde iyi duruyor."

"Anayasa yapması çok zor CHP ile anlaşmak kolay değil, Başbakan bana birkaç arkadaş onlardan partide olsun demiş, ilhan bey aile çevresi falan düşündüğümden orada onlara bir katkı olur düşüncesi ile evet dedim. Daha sonra da baya sıkıldım, ayrılın diyecektim. Arka sıralara koyduklarını görünce sonra tahrip olur endişesiyle zor yuttum, kabullendim. İlhan Bey Bülent Bey'in İlhan zatınızda olsa olsa gibi tekliflerini anlattı."

"Bu bir adap meselesi, yani bunların gidip onlardan bir vazife beklemelerini kabullenmiyorum. Hazım Beyi seçilemeyecek bir yere koymasını kabullenemedim. Bir ara ayrıl diyecektim. Bakanlıklar da yardımcılık gibi bir isteği olmuş. İstişare etmeden gidip bunlardan bir vazife beklemek doğru değil. Ne gerek var zaten bizim bir işimiz var bunlar benim canımı sıkan şeyler ama zor yutuyorum. Bunlardan bir beklenti içinde olmayalım. Ülkücü selametçi baya kavgalıdırlar."

"Kılıçdaroğlu Türkçe olimpiyatları ile alakalı randevu vermiş, sonra da bir karışıklık olmuş, vazgeçmiş. Biz sizi arayalım dediler, aramadılar. Biz de bir daha aramadık. MHP'ye de (Bayan Akşener) söylemiş oda bir daha dönmemiş hocam, vazifemizi yapmışız final için davet etmişler ama gelmemişler."