FETÖ’den yüz yüze verilen emirler 4

"Bunların maksatları hükümeti zor durumda bırakmaktır. Küfürlerinin gereğini yapıyorlar. HSYK'nin içindeki kızıl baş olmayan tek Ertosun'dur. Bunların hepsi kızıl baş. Bütün mefsededi planlayanlar da onlardır."

"HSYK'daki istifalarla alakalı olarak eğer böyle bir seçim olmasaydı hep bunlar her hükümete baskı yapmışlar. Eğer bu seçim olmasaydı Sadullah Bey de bu baskılara bir şey demeyecekti. Bunların çoğu kâfirdir. Bu zamana kadar böyle gelmişler. Küfürlerinin gereğini yapıyorlar."

"Yahudiler, bulundukları ülkelerde ya idarede veya ticari olarak hâkimiyeti elinde bulunduruyorlar.”

"İran'ın idarecilerinin pek çoğu Yahudi’dir. Birbirleri ile kavga ettiklerine bakmayın. İdarecilerimizin Başbakan başta dışişlerinde bu tehlikeyi anlamıyor. Amerika'da da kim gelirse gelsin idarede yine Yahudiler vardır. Yeryüzünde radikal bu gruplarla kavga ederek hizmet edemeyiz."

"Hiçbirinden şikâyetçi olmayacağım. Hikmet Çetinkaya'dan bile. 4-5 senedir aleyhime yazıyor. İlhan Selçuk'a selam gönderdim. Gazetesinde aleyhine yazı çıkmadığı gün yoktu. Ekrem Beye de tembih ettim. Aleyhinde olmayın dedim."

"İstanbul fethedilince orada Hristiyanlar, Nesturîler kalmışlar. Daha sonra isimlerini değiştirerek ordu gibi yargı gibi yerlere sızmışlar. Müslümanlar şimdi kendi yerlerine sahip çıkınca kendileri gibi bizi de sızıyorlar tabiri ile kendileri gibi zannediyorlar. Fatih’ten ve Müslümanlardan intikam almışlar, alıyorlar. "

"Gandi Mehmet Ali Cinnah'tan daha samimidir. Pakistanlılar Bengalliler bunu kabul etmediler. Mehmet Ali Cinnah İngilizlerin adamıdır. Hindistan bölünmeseydi İslam’da büyük bir devlet olacaktı. İngilizler Hindistan'ı parçaladı."

"Hanefi Avcı ile alakalı olarak ben sivrisineklerle uğraşmıyorum. Fillerle, domuzlarla uğraşıyorum ama sinek mide bulandırıyor. Bayağı da kimselerin midelerini bulandırdı. Zayıflar etkisinde kalabilirler. Bu tip hareketler güllerin hoşuna gidiyordu. Onları memnun eder bilhassa medyadakiler."

"Hanefi Avcı bir yerlere gelmek için Susurluk’a sistemi kurcalamış, İstanbul emniyet müdürü olmak istemiş, genel müdür olmak istemiş, bakan olmak istemiş sahtekâr birisi"

"İran nükleer enerjiye sahip olursa hiç gözümüzün yaşına bakmazlar. Size bomba atabilirler çünkü bugün İran'ı da idare edenlerin çoğu Yahudilerdir. "

"Hain birisi, hizmetin düşmanıdır. Hanefi'nin dostu. Hanefi'yi takip için mit tarafından peşine takılmış birisi imiş ve kendisini takip ediyorlarmış. Biri rüyada görmüş hocam Hanefi’ye tokat vurmuş."

"Birisi rüya görmüş, Hocam Kâbe’de tavaf ediyor yanında bir kadın vardı deyince benim yanımda hiç kadın olmadı dedi. Sonra da Fatıma Validemizdi dedi. "

"Hanefi Avcı'ya bu bilgileri bizim içimizdeki gayri memnunlar vermiş. Bir arkadaş buna bu bilgileri veren için kâfir veya münafık diyebilir miyiz” dedi.

"Ruşen Çakır çok eskiden bu hizmete kin güdüyor. Hizmetimizin en büyük düşmanıdır. Avusturalya'da hizmetlerimiz 1992 de başladı. Doğan aslında Şii değil ateisttir. Güya alevi gibi görünüyor."

"Emin Çölaşan, Hulusi Ayvalı, İlhan Selçuk kâfirdirler. Fatih Altaylı da münafık birisisidir. Hanefi Avcı'ya bu belgeleri kim verdi. Bizden ayrılan gayri memnunlar"

"Cemaate ilişildikçe çarpılıyorsunuz. Güven Erkaya Türkiye'de ilk defa cemaati biz keşfettik dedi. Hanefi Avcı'ya acıyorum, bir kere görüştük. Kendine çay da ikram etmişti.”

"Dünya zulümle dolduğunda Mesih gelir. Kötü günler icat edelim. Gerilimi arttıralım. Hz Mehdi gerilim döneminde gelir. Nübüvvet uyku ile alakalıdır. Risalet ile objektif olur. Şehadetle alakalıdır. "

"Hanefi Avcı'nın hanımı erkektir yapar demiş. Okudum düşündüm. Avcı'nın kitabını alanlar ahmaklık yapmışlar. O kadar sattığına ihtimal vermiyorum."

"Kılıçdaroğlu'nun muvaffak olması mümkün değildir. Bahçeli'yi muhatap kabul etmiyorum. Ergenekoncula,r Samanyolu bir hafta bir sussa işimizi halledeceğiz ama susmuyor. Her akşam haberleri ve dizileri seyrediyorlarmış."

"MHP başörtüsü ile alakalı en ufak şey demiyor. Münafıkça bir yaklaşım içindeler. Meral Akşener gibi güzel insanların sessizliğine hayret ediyorum."

"Yahudi’nin kim olduğunu, ne olduğunu, nasıl olduğunu bilemezsiniz. Millet olarak insanlık âlemi için çok tehlikelidirler. İhtimal dâhilinde 10-15 sene içinde dünyanın İsrail ve Yahudilere bakışı değişecektir. Yani bunların zulmü 10-15 sene daha gidecektir."

"Hakiki dindar siyasi olmaz. Siyasiden de hakiki dindar olmaz. Siyaset dinin yarısını götürür."

"Masonlar ayinlerinde kan içiyorlarmış"

"Şeytan cemaatten ayrılanın işini bitirir cemaatten ayrılmamalıyız. Kendi akıbetimden korktuğum gibi hizmetin akıbetinden korkuyorum. Bencil insanların vereceği zarardan korkuyorum."