FETÖ’den yüz yüze verilen emirler 3

"İlahiyatçılardan siyasetçilerden birde askerlerden evliya olmaz. Ama askerlerden bizim arkadaşlarımız olanlar var, çile çekenler var. "

"Yedi kıtada büyük anarşi dalgalarını bu okullar kırabilir."

"Ersan Öymen sebateyist. Onu da ziyaret ettim ama katı bir yapısı vardı. CHP ve MHP'nin sözcüleri konuşurken Türkçeyi katlediyorlar. Yaşlı insanlar. Acuze-i şemta, çok sevimsiz insanlar. Meral Akşener'i alabilirdi. Cazibesi olan kimseler de ama onun yerine ne olduğu belli olmayan Aksu'yu getirdi. Meral Hanımda o olduğu için girmedi. İyi bir aile mensubu değil o başbakan, kimseyi dinlemiyor. AK Parti’nin sözcüleri diğerlerine göre daha iyi. Bülent Bey, Hüseyin Bey dikkatli konuşuyorlar. Ahmet Hakan ne olduğu belli değil, fıtratı nifaka uygun birisi. Daima ortamı karıştırıcı programlar yapıyor. Ehli İman'ın karşısındakilere çok söz veriyor, tam bir nifak tablosu arz ediyor. "

"Emre itaat çok mühimdir"

"Referandumda sosyal demokratlardan bazıları evet kullanmışlar. M. Özyurt hoca da rüyasında köylülerine evet kullanmalarını söylemiş. Ecevit kalbi çok temiz ama hayatında hiç oruç tutmamış. Hiç namaz kılmamış. Yanına birini koymuşlar. Allah'tan uzak yaşamış ama imanı vardı, mümindi, ama hiç mi hiç ameli yoktu"

"Erdal İnönü’ye yardım edin dedim"

"KCK çok tehlikeli hatta PKK'dan daha tehlikelidir. Bunlar ateist kimselerdir. Bunlar bağımsız Kürdistan istiyorlar. Bunlara Kürtçe savunma hakkı verilse daha arkasını isterler. Saf Kürt halkı bunların bu tarafını bilmiyor. Bunlar çok şerir insanlar. İhtimal, PKK'dan sonra daha tahripkâr bir şekilde"

"Alevi dedelerinden biri asker ve yargı bizim elimizde dedi. Esasen Uşak'taki cinayetleri ve diğer ceza evinde olanların üzerlerini örttüler. O hadiseler çok skandal bir hadise idi. Cihaner'i de himaye ettiler ve onu kurtardılar tabi ki."

"Firavun da son anda iman etmiş. Musa Aleyhi selam da görüşmüş. Sorular sormuş muhatap kabul etmiş. Günümüzün firavunları ve nemrutları bize bu hakkı çok görüyor muhatap bile kabul etmiyorlar."

"Tosun Alevi değil. Ertosun'u Bülent Arınç tayin etti. Manisa'da imiş. Ama bilmeyebilir. Bir kasti olabileceğini zannetmiyorum... Adalet bakanı dâhil bütün bakanlar ve hâkimler kadrosu başta olmak üzere bunların ne kadar hain olduğunu bilmiyorlardı."

"Ülkemde beni ve bu hizmetleri bilmeyen kalmadı. Bizimkilere ne demeli bilmiyorum. Hala bu hizmet için dosya hazırlayıp önünü kesmek istiyorlar. Türkiye'de Deccaliyetin kalıntı bunlar. "

"Türkiye'de şimdi mütevellimizin onda biri kalsa, Türkiye'deki hizmeti döndürebilir. Onda dokuzu Türkiye'den hicret etmeli ve dünyanın her tarafına gitmeliyiz. İmkânı olup hicret etmeyenlere üzülüyorum. Yıllardır hicret edin diyorum. "

"20-30 sene önce gördüğüm rüyaları çok iyi hatırlıyorum. Bazen de gördüğüm rüyaları unutamıyorum. Rüyamda biri ile düello yaptım. Rüyada bile adil olacaksın."

"Çekirdekten yetişme çok önemlidir. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı konuşuyorlar. Ameli yönden muvaffak değiller. Türkiye'deki iktidarın alternatifi olmamalıdır. CHP başa gelmemelidir. Eğer gelecekse Numan Kurtulmuş gibi birisi gelmelidir. CHP'nin gelmesi tehlikeli olur. Alternatif Numan Bey gibi kimseler olmalıdır. Amerika'ya gelmem ciddi bir hadisedir."

"Kılıçdaroğlu çok keskin, kin dolu konuşuyor. Dünyada bir şey yapılacaksa diplomasi kullanılarak yapılmalıdır. İdarecilik yönü çok zayıf, referandumda arkadaşlarımız üzerine gitmeseydi referandum zordu. Kaybedilebilirdi. "

"Doğan ve kızı, müspet düşünemeyen kimseler."

"Hanefi Avcı'yı içeri almışlar benden biliyorlar. Yazılanlara bakınca hayret ediyorum. Ben ne güçlü insanmışım"

"İyi anlamalıyız, işin arkasında asker olunca Türkiye'deki hizmeti rahat bırakmazlar. Ağalar hizmetten çok rahatsızlar. İhtimal ki kendilerinin dinledikleri bizden çok kimseler var. Bir yerlere böcek koymuş olabilirler. Orada konuşmaları birleştiriyorlar. Bizden ihtimal ki Hanefi'ye verilen malzemeler gibi bunlara verilenler vardır."

"Hacca gitmeyi doğru bulmuyorum. Ama çok gitmek istiyorum sabun köpüğü gibi bir şöhretim var. Hanefi Avcı bunu şişiriyor."

"Mehmet Ali Yalçındağ buraya geldi çok saygılı davrandı. Öbürleri gibi düşünmüyor. Kayınpederini ikna edebilirse ihtimal ki medyadan ayrılmak istiyor, zor çıkar."

"Türkiye'de bir dönemin zalimleri madem biz Türk’üz, Kuranı Türkçe okuyalım dediler."