FETÖ’den yüz yüze verilen emirler 2

"Asya Finans mevzuunda da alınan kredileri uygun görmüyorum. Hayrettin Hoca'ya güveniyordum. O da bir şeyler zırvaladı. Hayrettin Hoca'ya sorma."

"Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül'e belli isimleri gönderdim. Ama gönderdiğim isimlerin kendilerini dinlemelerini, bizden tamamen kopmalarını istiyorlar. Esasen bizlerini kendilerine alternatif görüyorlar. Güçlenmemizi de istemiyorlar. Verdiklerimizi tamamen teslim almak istiyorlar. Bazen yardımcı oluyorlar. Bazen de engel oluyorlar." "Süleymaniye'de Erdoğan’ın konuşması doğru değil. Camide bir şov olur. "

"Alevi şeceresi bozuk generalleri Süleyman Demirel'e listeler halinde verdik. Maalesef hocam sen karışma, orduya müdahale etme diyor. Bize hakaretamiz ifadelerle mukavelede bulunuyor. Demirel bize hep davrandı. Biz her zaman Demirel'e güvendik, hep aldandık. Esasen Demirel, Yaşar Büyükanıt ve benzerlerinin ecdadı, hepsi de yukarıda birleşiyor. Yani bunların hepsi de Yahudi’dir. İsmet Paşa'da Süryani’dir. Hüsamettin Cindoruk'un yanına ziyarete gittik. Bizi çok iyi karşıladılar. Misafir etti ama tam cin gibi bir adamdır. Bunlar öyle insanlar ki bilemezsiniz ne kadar bize düşmanlık içindeler.

Allah'ın inayeti olmasa bizleri bir kaşık suda boğar. Asla bize hayat hakkı tanımazlar. Devlet Bahçeli bayram namazına gidiyor. Acaba abdesti var mı, abdest alıyor mu bilmiyorum. Çok münafık birisi, Rabbimin inayeti olmasa, bizleri bir yudum suda boğarlar. Bizi yakinen tanıyan Profesör Thomas Michael dünyadaki bütün konferanslarında bizi anlatıyor. Hristiyan biri, bir de bunlara bakın. Bize düşmanlık üzerine yaşıyorlar. "

"Üstadımız bir yerde taleben varsa orayı fethedilmiş bilirim diyor. Hiçbir yumurtayı zayi etmeden hepsinden civciv çıkaracaksın. Derdimiz bu olmalıdır."

"Ümit ıstırapla beslenmesi lazımdır. Çocuklara evini ailesini unutturacaksın. Ümmeti Muhammedin ayağa kalkmasını düşüneceksin. Yeter ki ümmet ayağa kalksın. Ben ölsem ne olur ölmesem ne olayım."

"Bundan sonra evlere ve yurtlara alınacak talebelerin biraz özgeçmişini soralım. Çok dikkatli olmalıyız. Evlere ve yurtlara sızma gibi gayretleri var"

"Taha Akyol'un oğlu Mustafa Akyol, bizim televizyonda program yapıyordu, ayrılmış. Kanal Türk’te program yapıyor. Güneydoğu'daki olaylarla ilgili kitap yazmış. Bunun NT mağazalarında satılması için Taha Akyol mektup yazmış. Mektupta kötü bir şey yoktu. Neden NT'de sattırmıyorlar, sattırsınlar. "

"Hablemitoğlu öldürüldü. Hizmetimizin düşmanıydı. Hayatta iken kanal kanal gezip aleyhte konuşuyordu. Bir gün bir kitap yazmış. Bize haber gönderdi. Eğer on milyon dolar verirseniz bu kitabı yayınlamam diye. Abdülhamit’e düşmanlığından ismini değiştirmiş. Hablemit koymuş ki aslı hamitoğlu imiş. Hayatta iken ömrünü bize düşmanlıkla geçirdi."

"Molla Muhammed Efendimizi rüyasında görmüş. Hz. Ali ile beraber efendimiz köye gelmiş. Ya Ali bu köye bir kazık çak. Burada deprem olmasın demiş. Köye imam gelen Kürt asıllı molla Muhammed eğer eve girerseniz başına bir taş düşerse gel kafama vur demiş."

"Rüyamda ashabı Bedir çok mefih bir şekilde geldiler. İçlerinden Hz. Hamza elindeki mızrağı neyse ki kapının yanında idi bir salladı. Bunun üzerine kapıyı deldi geçti. Hemen uyandım."

"Bu hizmeti görmeyen Ağa baş partiler kör şeytanın müritleri, bazı Müslümanlar Türkçe olimpiyatları için hasetlerinden bunlar şov dediler ."

"Barack Obama pek başarılı olamadı. Cumhuriyetçilerde bunun adının Hüseyin olmasını küçüklüğünde namaz kılmasını kullanıyorlar. Amerikalılar bunları hazmedemedi. Esasen Hillary Hanım geçseydi kocasının da durumundan dolayı daha muvaffak olurdu. "

"Bir gün gelecek bu Ergenekoncuların sesleri kesilecek. Dünyada hiç kimse size zarar veremez, veremeyecek."

"Çilingiroğlu tamamen çevresi Tuncelili aleviler tarafından tutulmuş ve CHP devrimci bir partidir. İnşallah devrilip gideceksiniz. Bunların içine MHP ve KCK'yı da koyarak beddua ettim. CHP ve MHP'nin içi bundan sonra iyice karışacak. CHP ve MHP'nin başındakiler ve etrafı olduğu gibi yabancı. Bu toprakların çocukları değil. "

"HSYK tam bir eşkıya, hepsi de ateist insanlardı. Kimse bunların ne olduğunu bilmiyordu. Alevi dedelerin giderlerini bunlar temin ediyordu. Hepsi kızıl baş, ülkenin başında kızıl baş olarak duruyorlardı. Rahmeti ilahi yüzümüze baktı ve gittiler. Neyse ki büyük bir zulümden kurtulmuş olduk. "