“FETÖ’cü SP” desek..

Bay Temel, Sakarya'da belediye başkan adaylarını tanıtırken holiganlarından başka taraftarı kalmamış SP’lilere diyor ki,

“Bugün içinde bulunduğumuz şartlar 12 Mart'tan, 12 Eylül'den, 28 Şubat'tan daha ağır. Ama ağalar üstte oturdukları, kendileri böyle bir şeyle muhatap olmadıkları için yakınları da dahil bunun hiç farkında değiller. Biz demiyoruz artık başkaları diyor...

12 Mart'ı yaşadık, 12 Eylül'ü yaşadık, ihtilâl dönemini yaşadık, 28 Şubat'ı yaşadık ama insanlar bu kadar baskı ve tehdidin altında şiddete mâruz kalmamışlardı. Kim ki herhangi bir makamda bulunup, hükûmete karşı bir tavır sergiliyorsa, önemli bir mevkideyse alaşağı ediliyor. Bahane de kolaylaştı; “FETÖ'cü” de al içeriye. Devlet böyle yönetilir mi Allah aşkına”

Anlaşılan bay Temel, 80'ler dizisinin dedikoducu karakteri Nurten hanımın “ben demiyorum, komşular diyor” nüktesi gibi, “Biz demiyoruz başkaları diyor..” diyerek sevilen Müslüman yazar Ahmet Taşgetiren’i de menfur emellerine álet etmek istemiş...

Adına konuşmak istemem ama inanıyorum ki, Taşgetien ağabeyin derdi bambaşkaydı.. O yazdığı gazetelerin “iktidara yalakalık” emrine itiraz etmiş, “dost acı söyler” düsturu ile hükûmeti tenkide devam etmişti.

Aynısını yeri geldiğinde bendeniz de yapıyorum fakat bu hiçbir zaman bizleri sizlerle aynı kulvara sokmaz... Zira bizler, PKK’cılarla kol kola ezan düşmanı bir parti ve onun arka bahçesi feminist meminist bir gürûh-i lâ yuflihuna asla payanda olmadık!..

Daha önce de yazdım. Dost acı söyler düsturunu terk etmeyen Ahmet ağabeye yazdığı birçok gazete kibarca “teşekkür” ederek yazılarına son vermişti.. Onun sözünü pimi çekilmiş el bombası gibi seçim meydanlarına atmak; ne münafıkça bir hal..

“FETÖ'cü” de al içeriye. Devlet böyle yönetilir mi?” diyorsunuz. Hem de “Allah aşkına” diyerek!..

Pekâlâ, “Allah aşkına” bay Temel, söyler misiniz, hükûmete muhalefet böyle seviyesiz ve böyle adeta dinini inkâr ile mi yapılır?

Geçen gün, kadim ezan düşmanı bir güruh, Taksim’de gûya “Kadınlar Günü” etkinliği yaptı. Ellerindeki dövizlerden ne mal oldukları belli feminist görünümlü alçaklar ve CHP yandaşları; ezan-ı Muhammedi okunurken şamata yaparak düdük ve ıslık çaldılar!..

Takvim’in haberinde “Feministlerin düzenlediği yürüyüşe Saadet Partili kadınların da destek vermesi gözlerden kaçmadı..” denilmekte. Netekim görüntüler de buna şahitlik ediyor..

“Türkçe ezan” ayaklarında milleti 18 yıl gerçek ezandan mahrum bırakan, hakikisini okuyanları hapislerde çürüten, hattâ asan CHP, bunu din düşmanlığı ile taammüden (kasden, bilerek ve isteyerek) yapmış, bugün de nostalji takılıyorlar!..

Bu CHP, 2017’nin 23 Nisan’ında da aynısını Kadıköy’de yapmıştı... O kadim din düşmanlarını anlayabiliriz de, sizin iktidar hırsıyla yaptığınızı asla anlayamayız bay Temel...

Bay Temel, bu illet ve zillet ittifakının içinde nasıl yer alabildiniz? İmanınızı sorgulayın, tecdid-i iman ediniz.

Ve bütün bu ahval ve şerait altında size birileri çıkıp “FETÖ’cü SP” dese haksız olurlar mı? FETÖ devlet ve milletimize bundan daha kötüsünü mü yapmıştı?

Ezan ıslıklayan feminist densizlerle yan yana eylem!.. FETÖ, mağdub ve dállin ile ittifak yapıyordu... Pekâlâ “Allah aşkına” söyler misiniz, bu vaziyette, acaba siz kimlerle ittifak yapmış oluyorsunuz?